- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
- Konu Sahibi Cennet Annesi
-
Yumurtam solda ama sağ kasığım ağırıyo nasıl oluyo bu aklım karıştı vallaEvetbcanim catliyo
Olsun bekle sen cizgiden belli olur oYumurtam solda ama sağ kasığım ağırıyo nasıl oluyo bu aklım karıştı valla
Canim dahada koyulasacak evet yumurtlama zamaninda agri olmasi normal catlicak koyu oldugunda
Canim bende gecen ay ay yaptm ayni sey benim basimada geldi ama bunu yapan kisiler dahada koyu olacgini soyluyorlar bende sana ondan dedim acaba bi kac gun birakmis yada ara vermis olabilir misinCanım merhaba bişey sorucam sana benim çizgiler günden güne daha da silikleşiyor yahu ..
Koyulaşacak dıye beklıyordum acaba çatlama mı gerçeklemedi ne dersin her gün sabah akşam test yaptım hepsi hemen hemen aynıydı ama bugün yaptım testler de silik çıktı anlayamadım
Canim bende gecen ay ay yaptm ayni sey benim basimada geldi ama bunu yapan kisiler dahada koyu olacgini soyluyorlar bende sana ondan dedim acaba bi kac gun birakmis yada ara vermis olabilir misin
Ya iste onin tamamen koyulasmasi gerekiyormus feln filan bence belirginlesip sonrdan silil cikinca o belirginlestgi zaman yani yimurtalar catliyo ama dahada koyulasamasi gerekiyrmusValla canım hemen hemen 10 gündür yapıyorum sabah akşam devamlı birden dün kayboldu çizgi az önce tekrar yaptım tekrar belirginleştı amaa hala pozıtıf değil hiç bişey anlayamıyorum canım ya koyulaşacak diye beklerken silikleşiyor diyorum galıba catlamıyor yumurtalıklarım
Aynen ben suan oyle yapoyorumKızlar hem testler le takip edin gende yumurtlama akıntısıyla o zaman daha net yakalarsınız
Insallhİnşallah ben de öyle ümit ediyorummmm
ortadaki en koyu olani canım...o günü ve sonraki 2 günü değerlendirin...☺Eki Görüntüle 2078399 Merhaba ilk kez bir ovulasyon testi kullandim lutfen yardimci olurmusunuz
Adetlerim duzenlidir 28 en fazla 29 gunde bir olurum son adetim 29 kasim bugun 14.gunum becerebilirsem yaptigim testleride paylasacagim
Ilki pazartesi aksam
Ortadaki sali bu sabah
Alttaki ise sali bu aksam
Anlayan birileri lutfen yardimci olabilirmj?
En koyusu ortadaki gibi duruyor ayy kafam cok karistiiii
Cumartesi aksam ve bu sabah iliskimde oldu cevap bekliyorum lutfen.
ortadaki en koyu olani canım...o günü ve sonraki 2 günü değerlendirin...☺
rica ederim ne demek..evet bu akşamı da değerlendirin...insallah kavuşursun melegine canim en koyu gösterdiği günden 24 ila 36 saat arası çatlama oluyormuş zaten
benimde bir kimsayal gebeligim oldu 3 sene önce ondan sonra yine kalamadım..amin ins canim ya bir dusuk gecirdim o yuzden cok karmasik duygulardaim ins olurrr rabbimmmmmm ins.
Canim 3 yildir deniyormusun peki yani baska seylere baktinizmi ¿benimde bir kimsayal gebeligim oldu 3 sene önce ondan sonra yine kalamadım..
Yaaaa canim cok cok gecmis olsun zor sureclerden gecmissiniz. Iyi ki baska doktora gittmissin ne olursa olsun 2. Bir gozde her konuda fayda var. Olsun iyi ki tupun biriside olsa acilabilmis bu yeterli zaten. Tabi insan stres olnca hersey normal.olsada olmuyor buna cok inaniyorum ama kendimde uygulayamiyorum. Ancak siz bunca seyin ustune bemcede yakin zamanda bir bebek sahibi olacaksiniz. dogru gunlerde calismaya bakin guzel dusunun cok gecmis olsun. Guzel gunler sizi bekler. Bir yakinim tedavi ile ucuz dogurdu ve haftasinda ucunude kaybetti bir kac ay icinde tedavi ile tekrar gebe kaldi. Ve dogurdu gayet saglikli 3 yil sonra kendiliginden bir cocugu oldu. Bi uc yil sonrada yine kendiliginden baska bir cocugu oldu suan 4.nun esprisini falan yapior bence her zaman umut vardir. Ikimiz de umarimmm yakinda guzel haberler alirizzzzcanim biz 9 senelik evliyiz 31 yaşındayım şuan ilk 2 buçuk seneye yakın zaten düşünmedik sonra denemeye başladık 1 seneyi doldurduktan sonra tedaviye başladım izmir de yaşıyorum özel bir hastane de hormonlara bakıldı yumurta takibi yapıldı esimin spermlerine bakıldı.. hormonlarim da sknti cikmadi yumurtlama problemimde olmadığı anlaşıldı eşimde hafif varikosel cıktı sayı iyiyidi harekette çok az sknti vardı ama çocuk olmasına engel değil diye ona herhangi bir tedavi uygulanmadı derken rahim filmi cekildim tüpler tıkalı cıktı açılmış birde hafif yapisiklik oldugunu ama onunda sorun olmayacagini denememiz gerektiğini eğer hamile kalmazsam lapiroskopi yapacagini söylediği ay zaten hamile kaldim kimsayal gebelikti. sonra tekrar gittim eğer sorun olsaydı asla hamile kalamicagimi kafama takmamam gerektigini falan söyledi artik çok yorulmustum kendi haline bıraktım açıkçası..bundan 5 ay önce kendisine tekrar gittim bana bakıp senin halen daha çocuğun olmadı allah allah neden olmuyor deyip apar topar alttan muayane ettikten sonra özel bir tüp bebek merkezine yonlendirdi...o anda umudum daha da tükendi..sonra başka bir doktor arayasina girdim..ve buldum basımdan geçen herşeyi anlattım kendisi bana laporoskopi yaptı ve sadece 1 tüpümü açabildi digerini acamamis tüpler resmen yapisiklikdan dolayı birbirine girmiş ve bana amaliyat sonrası geç kalınmış eğer yapisiklik oldugunu anladığı zamab yapsaydı laporoskopiyi ikiside acilacakmis .anlayacagin doktor beni müşteri gözüyle gördüğü için senelerce sorun yok diye oyaladı...bir tüpümden oldum..simdi laporoskopiden sonra 6 ay içinde hamile kalanlar var iki aydır deniyoruz daha yok bu ay daha den3yip 6 ayı beklemeden aşılamaya yaptırmayı düşünüyoruz..
Yaaaa canim cok cok gecmis olsun zor sureclerden gecmissiniz. Iyi ki baska doktora gittmissin ne olursa olsun 2. Bir gozde her konuda fayda var. Olsun iyi ki tupun biriside olsa acilabilmis bu yeterli zaten. Tabi insan stres olnca hersey normal.olsada olmuyor buna cok inaniyorum ama kendimde uygulayamiyorum. Ancak siz bunca seyin ustune bemcede yakin zamanda bir bebek sahibi olacaksiniz. dogru gunlerde calismaya bakin guzel dusunun cok gecmis olsun. Guzel gunler sizi bekler. Bir yakinim tedavi ile ucuz dogurdu ve haftasinda ucunude kaybetti bir kac ay icinde tedavi ile tekrar gebe kaldi. Ve dogurdu gayet saglikli 3 yil sonra kendiliginden bir cocugu oldu. Bi uc yil sonrada yine kendiliginden baska bir cocugu oldu suan 4.nun esprisini falan yapior bence her zaman umut vardir. Ikimiz de umarimmm yakinda guzel haberler alirizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?