ovulasyon testi

inşallah canim ya isteyen herkese nasip etsin zorlu süreçler yaşayan bilir siz ne zamandır istiyorsunuz.bir sorun sknti var mi...

4. gün den başladım ben sabırsız nasılsa elimde test çok diye
bunu da yorumlamak isteyen varmı kızlar

Eklentiler

• image.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 50
Canim bak tabi ne olcak senin ikisi ayni koyulakta durmasada belirgin benimde 14.gunum tam ayni koyulukta degildi bi ogun deneyebildik gerci sende gunasiri deene bence

inşallah canim ya isteyen herkese nasip etsin zorlu süreçler yaşayan bilir siz ne zamandır istiyorsunuz.bir sorun sknti var mi...
Ya canim biz yeni sayiliriz yani 6. 7 aydir deniyoruz ama.kismet isi baktiginda bende cok duzenli bir insanim ama yakalayamaiyinca olmuyor ha istek desen bayya var sanki kendimi.bildim.bileli hamilelik bekloyorum bu ayda 14.gun deneyebildik bugun 16 ama bana catlama oldu bitti gbi gelior. Tutar tutmaz bilemicem gecen ay hamile idim yani tutunamadi dustu adeeten bi hfta sonra kimyasalda olabilir dedi tabki biz acemlilik iste 7 sulalem hamilelgi duydu sonra toplamasi zor oldu bized3 ders oldu beklemnize gerek yok deyince iste bir iki denedik ama bakalim yavas yavas daha az takmaya basliorum da bi yerde hep aklimda

Tabki ozellikle benim fikrim 8. Gun itibari ile gunasiri bak benom resmimde. Birinci gun ptesi diger 3u saliya ait sali sabah hop daha koyu aksamina siliklesmeye baslamisti tabi adet dongun gun sayisi falanda onemli

Tabki ozellikle benim fikrim 8. Gun itibari ile gunasiri bak benom resmimde. Birinci gun ptesi diger 3u saliya ait sali sabah hop daha koyu aksamina siliklesmeye baslamisti tabi adet dongun gun sayisi falanda onemli

evet canım haklısın
yakalayabilmek için gün aşırı sektirmemek lazım

hayırlı olsun canim daha yolun basindasiniz olur hiç sknti yapma kafana takma dicem yapamayacaksin kendimden biliyorum...ama birde senelerdir ugrasanlari mesela beni düşün o daha zor en azindan bir skntin yok tedavi sürecinde degilsiniz şükür kalmışın hem eskiler düşüğün arkası gebelik vücut kendini hazırlıyor der..allah nasip eder sana da ben hemen soylemistim hamile kalınca testte o çift çizgiyi görünce ama hata yapmışım kaç kişi benimle bir üzüldü sende hemen söyleme bebisin gelince

Haklisin canim bana da ders oldu. Ikimizden de hayirli haberler bekliorum. Burasida iyi oldu boyle bazen tanimadigin kisilerle konusmak daha iyi geliyor daha rahat ifade ediorsun kendini

ayyyy insallahh canim...evet iyi geliyor insan anlattıkça birde morel oluyor ...hamile kaldigin zman unutma beni de haberdar et burdan mutlaka

kızlar selam
dün ve bugün

Eklentiler

• C8E3855D-D3F5-4177-B7AB-3986AF974A3F.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar bilen yardımcı olabilir mi testlerimi gündüz 1 ve 3 arası yapıyorum kalp olan calismalar 18. Gun oglen pozitif gibi geldi ikisi ayni koyuluktaydidegerlendireyim dedim ama 19 . gün yani dun sabah yumurta akı akintim vardı öğlen test t çizgisi çok koyu pik yapmisti gecesi sol tarafımda inanılmaz tek taraflı bir agrım oldu sabah beri devam eden mide bulandım enfeksiyonum var zannettim korktum gece 12 de test yaptım t siliklesmisti biraz gece değerlendirdim ağrıdan zorlandım ama sabah a hic bir şeyim yoktu sanırım ovulasyon agrisiydi bu kadar bariz bi ağrı yaşamamıştım 20. Gün ki testimi yaptım siliklesmeye başlamış sol tarafımda hareket ederken batma var çok uzun oldu kusura bakmayın sorum şu bu günü de değerlendirsem mi ki 5 aydır ovulasyon testi kullanıyorum bi tutturamadım eşim de vede bende hamile kalmama engel bir durum yok muayene olduk şimdiden tes3kkur ederim rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah

Eklentiler

• 20171223_153845.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 54
Kizlar ovulasyon testini nerden aldiniz internette cok uygun ve iclerinde cok var ama kapida ödeme yok kredi kartida kullanmayız eczanede iki adedi 15 lira 2 paket alsam30 tlye 4 adet var icinde oda yetmez ne yapsam bilmiyorum

Kizlar ovulasyon testini nerden aldiniz internette cok uygun ve iclerinde cok var ama kapida ödeme yok kredi kartida kullanmayız eczanede iki adedi 15 lira 2 paket alsam30 tlye 4 adet var icinde oda yetmez ne yapsam bilmiyorum
N11 den aldım ben canım 50 ovu. Test 5 gebelik 80 tl idi kredi kartı ama kapıda ödeme var mi n11 in bilmiyorum

İlk defa ovulasyon testi yapıyorum en Son böyle çıktı ne Zaman çatlar tahminen yada ne zaman ilişkiye girmeliyim lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• 0508662F-4AB8-4EE1-8BD1-A5674CE5397F.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…