- Konu Sahibi Cennet Annesi
-
Canim bak tabi ne olcak senin ikisi ayni koyulakta durmasada belirgin benimde 14.gunum tam ayni koyulukta degildi bi ogun deneyebildik gerci sende gunasiri deene bence4. gün den başladım ben sabırsız nasılsa elimde test çok diye
bunu da yorumlamak isteyen varmı kızlar
Canim bak tabi ne olcak senin ikisi ayni koyulakta durmasada belirgin benimde 14.gunum tam ayni koyulukta degildi bi ogun deneyebildik gerci sende gunasiri deene bence
Ya canim biz yeni sayiliriz yani 6. 7 aydir deniyoruz ama.kismet isi baktiginda bende cok duzenli bir insanim ama yakalayamaiyinca olmuyor ha istek desen bayya var sanki kendimi.bildim.bileli hamilelik bekloyorum bu ayda 14.gun deneyebildik bugun 16 ama bana catlama oldu bitti gbi gelior. Tutar tutmaz bilemicem gecen ay hamile idim yani tutunamadi dustu adeeten bi hfta sonra kimyasalda olabilir dedi tabki biz acemlilik iste 7 sulalem hamilelgi duydu sonra toplamasi zor oldu bized3 ders oldu beklemnize gerek yok deyince iste bir iki denedik ama bakalim yavas yavas daha az takmaya basliorum da bi yerde hep aklimdainşallah canim ya isteyen herkese nasip etsin zorlu süreçler yaşayan bilir siz ne zamandır istiyorsunuz.bir sorun sknti var mi...
Tabki ozellikle benim fikrim 8. Gun itibari ile gunasiri bak benom resmimde. Birinci gun ptesi diger 3u saliya ait sali sabah hop daha koyu aksamina siliklesmeye baslamisti tabi adet dongun gun sayisi falanda onemli4. gün den başladım ben sabırsız nasılsa elimde test çok diye
bunu da yorumlamak isteyen varmı kızlar
Tabki ozellikle benim fikrim 8. Gun itibari ile gunasiri bak benom resmimde. Birinci gun ptesi diger 3u saliya ait sali sabah hop daha koyu aksamina siliklesmeye baslamisti tabi adet dongun gun sayisi falanda onemli
hayırlı olsun canim daha yolun basindasiniz olur hiç sknti yapma kafana takma dicem yapamayacaksin kendimden biliyorum...ama birde senelerdir ugrasanlari mesela beni düşün o daha zor en azindan bir skntin yok tedavi sürecinde degilsiniz şükür kalmışın hem eskiler düşüğün arkası gebelik vücut kendini hazırlıyor der..allah nasip eder sana da ben hemen soylemistim hamile kalınca testte o çift çizgiyi görünce ama hata yapmışım kaç kişi benimle bir üzüldü sende hemen söyleme bebisin gelinceYa canim biz yeni sayiliriz yani 6. 7 aydir deniyoruz ama.kismet isi baktiginda bende cok duzenli bir insanim ama yakalayamaiyinca olmuyor ha istek desen bayya var sanki kendimi.bildim.bileli hamilelik bekloyorum bu ayda 14.gun deneyebildik bugun 16 ama bana catlama oldu bitti gbi gelior. Tutar tutmaz bilemicem gecen ay hamile idim yani tutunamadi dustu adeeten bi hfta sonra kimyasalda olabilir dedi tabki biz acemlilik iste 7 sulalem hamilelgi duydu sonra toplamasi zor oldu bized3 ders oldu beklemnize gerek yok deyince iste bir iki denedik ama bakalim yavas yavas daha az takmaya basliorum da bi yerde hep aklimda
Haklisin canimhayırlı olsun canim daha yolun basindasiniz olur hiç sknti yapma kafana takma dicem yapamayacaksin kendimden biliyorum...ama birde senelerdir ugrasanlari mesela beni düşün o daha zor en azindan bir skntin yok tedavi sürecinde degilsiniz şükür kalmışın hem eskiler düşüğün arkası gebelik vücut kendini hazırlıyor der..allah nasip eder sana da ben hemen soylemistim hamile kalınca testte o çift çizgiyi görünce ama hata yapmışım kaç kişi benimle bir üzüldü sende hemen söyleme bebisin gelince
Ay yok canim unuturmuyumayyyy insallahh canim...evet iyi geliyor insan anlattıkça birde morel oluyor ...hamile kaldigin zman unutma beni de haberdar et burdan mutlaka
Daha pozitif değil gibi canım sıvı alımına dikkat ettin mikızlar selam
dün ve bugün
N11 den aldım ben canım 50 ovu. Test 5 gebelik 80 tl idi kredi kartı ama kapıda ödeme var mi n11 in bilmiyorumKizlar ovulasyon testini nerden aldiniz internette cok uygun ve iclerinde cok var ama kapida ödeme yok kredi kartida kullanmayız eczanede iki adedi 15 lira 2 paket alsam30 tlye 4 adet var icinde oda yetmez ne yapsam bilmiyorum
İlk defa ovulasyon testi yapıyorum en Son böyle çıktı ne Zaman çatlar tahminen yada ne zaman ilişkiye girmeliyim lütfen yardımcı olunBayanlar eylulun 1inde adet oldum 7sinde yikandim 12 eylulde de aksam saat 22.00 da ovulasyon testini yaptim ama hala negatif cikiyo silik cikiyo tek cizgi cikiyo ince cizgi cikiyo o iknci cizginin kalinmi olmasi gerekiyo negatfteki gbi nasil oluyo birde benim adetim duzenli olmadgi icin oynama olur mu acaba ovulasyon testinde bi yardm edin gozunuzu sevim
Kozlar adetimin 12.günü bugün üstteki sabah alttaki akşam pozitif demi bu
Pozitif canım bu gün degerlendir sperm probleminiz yoksa yarın ve sonraki günüde degerlendirKozlar adetimin 12.günü bugün üstteki sabah alttaki akşam pozitif demi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?