Ovulasyon testi

Kızlar bu da bu sabah yaptığım

Eklentiler

• IMG_0250.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 60
Ben bugün sabah test yaptım görüntüyü de ekledim bugün akşam birdaha yapayimmi
Gunde iki defa yapmana gerek yok her gün aynı saate yap zaten yumurtlama olunca cikicak bende ilk başta bu kadar sabırsizdim ama gerçekten yumurtlama olunca belli oluyor yani her gün düzenli yaparsan kaçırma ihtimalim olmaz hani gece olursa catlarsa diye düşünme her gün aynı saate testini yap gerisini Rabbime bırak

Komik duruma düştüm dimifazla sabirsizim

Komik duruma düştüm dimifazla sabirsizim
Hayır hiç te bile ben günde 3 4 test yaptığını bilirim o yüzden seni çok iyi anlıyorum bende sabırsızimdir ama bu süreçte sabretmeyi öğreniyorsun heppimizin hakkında hayırlısı olsun

Hayır hiç te bile ben günde 3 4 test yaptığını bilirim o yüzden seni çok iyi anlıyorum bende sabırsızimdir ama bu süreçte sabretmeyi öğreniyorsun heppimizin hakkında hayırlısı olsun
Ben yine bişey sorucam sabahki yaptığım teste baktım c çizgisi aynı gorunuo diğer t olan silik gibi

Ben yine bişey sorucam sabahki yaptığım teste baktım c çizgisi aynı gorunuo diğer t olan silik gibi
Silik olması yumurtlama diyebilmemiz için önemli değil iki çizginin de koyu olması lazım C çizgisi her zaman çıkar çünkü o kontrol çizgisidir testin sağlamlığını kontrol eder T çizgisi de C kadar koyu çıktı mı yumurtlama diyebiliriz

Ama silikte olsa gorunuo bence ufak bir umut var dimi yumurtlama olarak

Bana da bi yorum yapabilir misiniz çatladım meraktan

Testlerinizi bir gebenin günlüğünden mi aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…