- 12 Temmuz 2023
- 601
- 165
- 23
Daha var yumurtlamaya ikinci çizgi de bunun gibi belirgin olunca olmuş olucakBu sabah ovulasyon testine başladım yarın ovulasyon günümün ilk günü sizce nasil
İnsallah ya inşallah tessekur ederim.Daha var yumurtlamaya ikinci çizgi de bunun gibi belirgin olunca olmuş olucak
Düzenliydi aslında ama son 3 aydır düzensiz sanırım stres yapıyorum hamile kalamadığım için o yüzdenAdet döngünüz nedir merak ettim düzensiz mi
Ben bugün sabah test yaptım görüntüyü de ekledim bugün akşam birdaha yapayimmiDaha var yumurtlamaya ikinci çizgi de bunun gibi belirgin olunca olmuş olucak
Ben bugün sabah test yaptım görüntüyü de ekledim bugün akşam birdaha yapayimmi
Gunde iki defa yapmana gerek yok her gün aynı saate yap zaten yumurtlama olunca cikicak bende ilk başta bu kadar sabırsizdimBen bugün sabah test yaptım görüntüyü de ekledim bugün akşam birdaha yapayimmi
Komik duruma düştüm dimiGunde iki defa yapmana gerek yok her gün aynı saate yap zaten yumurtlama olunca cikicak bende ilk başta bu kadar sabırsizdimama gerçekten yumurtlama olunca belli oluyor yani her gün düzenli yaparsan kaçırma ihtimalim olmaz hani gece olursa catlarsa diye düşünme her gün aynı saate testini yap gerisini Rabbime bırak
Hayır hiç te bile ben günde 3 4 test yaptığını bilirim o yüzden seni çok iyi anlıyorumKomik duruma düştüm dimifazla sabirsizim
Amin inşallahHayır hiç te bile ben günde 3 4 test yaptığını bilirim o yüzden seni çok iyi anlıyorumbende sabırsızimdir ama bu süreçte sabretmeyi öğreniyorsun heppimizin hakkında hayırlısı olsun
Ben yine bişey sorucam sabahki yaptığım teste baktım c çizgisi aynı gorunuo diğer t olan silik gibiHayır hiç te bile ben günde 3 4 test yaptığını bilirim o yüzden seni çok iyi anlıyorumbende sabırsızimdir ama bu süreçte sabretmeyi öğreniyorsun heppimizin hakkında hayırlısı olsun
Silik olması yumurtlama diyebilmemiz için önemli değil iki çizginin de koyu olması lazım C çizgisi her zaman çıkar çünkü o kontrol çizgisidir testin sağlamlığını kontrol eder T çizgisi de C kadar koyu çıktı mı yumurtlama diyebilirizBen yine bişey sorucam sabahki yaptığım teste baktım c çizgisi aynı gorunuo diğer t olan silik gibi
Ama silikte olsa gorunuo bence ufak bir umut var dimi yumurtlama olarakSilik olması yumurtlama diyebilmemiz için önemli değil iki çizginin de koyu olması lazım C çizgisi her zaman çıkar çünkü o kontrol çizgisidir testin sağlamlığını kontrol eder T çizgisi de C kadar koyu çıktı mı yumurtlama diyebiliriz
Bana da bi yorum yapabilir misiniz çatladım meraktanSilik olması yumurtlama diyebilmemiz için önemli değil iki çizginin de koyu olması lazım C çizgisi her zaman çıkar çünkü o kontrol çizgisidir testin sağlamlığını kontrol eder T çizgisi de C kadar koyu çıktı mı yumurtlama diyebiliriz
Testlerinizi bir gebenin günlüğünden mi aldınız?Mesela şöyle anlatayım benim testim de hep öyle çıkıyordu tek çizgi çıkmadı ama daha koyu ve ya bı önceki güne göre silik çıkmıştı ve bı anda yumurtlama oldu 17. Günde oldu biraz sabr gerekiyor ve umudunu yitirme şahsen ben öyle yapmıştım ama bı anda oldu inşallah sende bu ay yumurtlamayi yakalarsın
Umut her zaman vardır Sadece bizler umudumuzu yitirmemeliyizAma silikte olsa gorunuo bence ufak bir umut var dimi yumurtlama olarak
Kız o kadar çok konulara yorum yapıyorum ki haliyle cevaplayamadığim ve ya karıştırdığım oluyorBana da bi yorum yapabilir misiniz çatladım meraktan
Senin yumurtlama yakın gibi gözüküyor ama yumurtlama değilKızlar bu da bu sabah yaptığım
EvetTestlerinizi bir gebenin günlüğünden mi aldınız?
EvetTestlerinizi bir gebenin günlüğünden mi aldınız?
Ben dayanamadım yine test yaptım t silik c net duramiorum fazla umut oldu bende yaUmut her zaman vardır Sadece bizler umudumuzu yitirmemeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?