Ovulasyon testi

İnşallah aslında yarın ovulasyon ya bugünu de değerlendireyim diyorum ama tabi eşim yorgunum ya yarın olmazmi dediği için bende de heves kalmio
Yrn değerlendirin sizde zaten bu gün yumurtlama olmuş değil yumurtlama olduğu an ve çatladıği an önemli

Bugün yumurtlama günüm olması lazım bu test neden böyle gösteriyor anlamadım yardım edermisiniz

Arkadaşlar ortadaki test daha mı koyu bana mı öyle geliyor tam anlayamadım yumurtlama olmuş mudur sizce adetin 9.gunu başladım çok erken geldi de ilk kez ovulasyon kullanıyorum 10.gun daha koyu 11.gun daha açık gibi

Eklentiler

• IMG20240208155836.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 41
Adetime üç gün var ovulasyon testi vardı onu yaptım bugün sizce hamile olabilirmiyim

Eklentiler

• IMG_20240216_235256.webp
    9 KB · Görüntüleme: 45
Değerim çok çabuk düştü çok yeni demişlerdi olmadı yani ama bende size birşey sormak istiyorum hormon testi verdim amh TSH ve lh degerleirm bunlar sizce nasıl
Canım aradan zaman geçti ama ne oldu hamilemisin

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-08-16-59-00-380_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2024-03-08-16-48-51-792_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 24
Değerim çok çabuk düştü çok yeni demişlerdi olmadı yani ama bende size birşey sormak istiyorum hormon testi verdim amh TSH ve lh degerleirm bunlar sizce nasıl
Çokta heveslendim mutlu olmuştum ama nasip degilmis evde 50 ye yakın test var ovulasyon testi ama hiç yapasim gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…