- 12 Temmuz 2023
- 601
- 165
- 23
İnşallah cnm sen testlere devam et:)Yarın ovulasyon günü hamile kalma olasılığı yüksek diyo inşallah yarindir
İnşallah aslında yarın ovulasyon ya bugünu de değerlendireyim diyorum ama tabi eşim yorgunum ya yarın olmazmi dediği için bende de heves kalmioİnşallah cnm sen testlere devam et:)
Yrn değerlendirin sizde zaten bu gün yumurtlama olmuş değil yumurtlama olduğu an ve çatladıği an önemliİnşallah aslında yarın ovulasyon ya bugünu de değerlendireyim diyorum ama tabi eşim yorgunum ya yarın olmazmi dediği için bende de heves kalmio
Zaten yumurta 24 saat yaşıyorYrn değerlendirin sizde zaten bu gün yumurtlama olmuş değil yumurtlama olduğu an ve çatladıği an önemli
İnşallah tuttururumZaten yumurta 24 saat yaşıyor
İnşallah cnmİnşallah tuttururum
5 gündür test yapıyorsunuz biraz sabr devam edin teste yumurtlama yakındır
Canım adet takvimine bakiyorsan ovulasyon tam kesin bu gün olucak değilBugün yumurtlama günüm olması lazım bu test neden böyle gösteriyor anlamadım yardım edermisiniz
Test te ki çizgi hafif gorhnuo yine baktunizmiCanım adet takvimine bakiyorsan ovulasyon tam kesin bu gün olucak değil
Yumurtlama geç de olabilir
Test te ki çizgi hafif gorhnuo yine baktunizmi
[/QUOT
Yumurta dememiz için iki çizgi de aynı koyulukta olması gerekiyor
Çift cizgiİnşallah aslında yarın ovulasyon ya bugünu de değerlendireyim diyorum ama tabi eşim yorgunum ya yarın olmazmi dediği için bende de heves kalmio
Canım aradan zaman geçti ama ne oldu hamilemisinAdetime üç gün var ovulasyon testi vardı onu yaptım bugün sizce hamile olabilirmiyim
Canım aradan zaman geçti ama ne oldu hamilemisin
Çokta heveslendim mutlu olmuştum ama nasip degilmis evde 50 ye yakın test var ovulasyon testi ama hiç yapasim gelmiyorDeğerim çok çabuk düştü çok yeni demişlerdi olmadı yani ama bende size birşey sormak istiyorum hormon testi verdim amh TSH ve lh degerleirm bunlar sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?