Ovulasyon testi

Umut her zaman vardır Sadece bizler umudumuzu yitirmemeliyiz
Mesele bn bu gün tahlil verdim bilinçli olarak değilde rahatsızdim acile gittim ve her ihtimale karşı tahlil verdim sonuç negatif çıktı zaten erken de verdim bu gün çatlmanin 7. Günü ben sana sabret diyorum demesi kolay biliyorum oysa seni en iyi anlayan benim neyse demem o ki regl olmadım diye ve erken tahlil verdim diye şu an ümitliyim belki de döllenen yumurta follop tüplerinden doğru yol alıyor bilemeyiz tabi ama umut hep var

Geçti sabahta aynı saatte yaptım c çok net diğeri silik yarın ovulasyon günüm başlıyor ayhhh çok heycanliyim
Yrn yumurtlama olmayabilir olabilir de ya da diğer gün olabilir ve ya bı sonraki gün ihtimallerle yaşıyoruz akışına bırak T çizgisi bı önceki güne göre daha koyuysa yumurta olgunlaşmak üzere demek bunlara dikkat et mesela

Tamamdır 31 inde yumurtlamam olucakmis 33 günde bir oluyorum regl 16. Güne geliyormuş .30.31.1.2 sine çok dikkat edicem insallah

Kız o kadar çok konulara yorum yapıyorum ki haliyle cevaplayamadığim ve ya karıştırdığım oluyor
Senin yumurtlama yakın gibi gözüküyor ama yumurtlama değil
Yarın doktora gideceğim de yumurtaların ne zaman çatlayacağını falan söyler mi doktor devlet hastanesine gidiyorum aşırı ilgisizler

Arkadaşlar iyi günler ovulasyon testinde sizce pik mi önemli yoksa pik sonrası silik gün mü ?

Test mi bozuktu aceba ya da nem kapinca da öyle olmuş olabilir siz Ebru hanım fotoğraf atıp sordunuz mu neden böyle diye

Arkadaşlar iyi günler ovulasyon testinde sizce pik mi önemli yoksa pik sonrası silik gün mü ?
Çatladıği gün daha önemli tabi ama yinede bı gün önce değerlendirin derim çünkü canlı sperm olursa çatladıği gibi döllene bilir

Şimdi ben şeyi çözemedim mesela çatlama demek anında ortamda bi sperm varsa döllenebilmek demek mi peki çatlama tam olarak çizgilerde hangisidir yani t çok çok silik olduğu mu yoksa t koyuydu artık c ye göre az da olsa silik olduğu mu ?

Burada en son olan bu güne ait en üst çarşamba gününe ait sizce çatlama oldu mu yoksa yarın baksam t daha da silik olursa mı çatladı diceZ buarada T çizgisi solda ki

Eklentiler

• IMG_2129.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 79
Pik yani gebe kalmanın en yüksek olduğu gün anlamına geliyor. Pik ve ondan sonraki 3-4 gün değerlendirilmeli.
Test mi bozuktu aceba ya da nem kapinca da öyle olmuş olabilir siz Ebru hanım fotoğraf atıp sordunuz mu neden böyle diye
resim attım pik görünüyor dedi ama C de hep silik diye sordum bir şey demedi. Nem almış olamaz kutusunda yatak odamda duruyor

Merhaba
Bana bu testlerin hepsi aynı gibi geliyor sizce nasıl yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20240126_210551.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20240126_210539.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…