- 12 Temmuz 2023
- 601
- 165
- 23
Kız testlerine yazıkBen dayanamadım yine test yaptım t silik c net duramiorum fazla umut oldu bende ya
Geçti sabahta aynı saatte yaptım c çok net diğeri silik yarın ovulasyon günüm başlıyor ayhhh çok heycanliyimKız testlerine yazıkzaten tekrar test yapabilmek için 8 saat geçmesi lazım sabret rabbim nasip ederse yumurtlama da olucaktir
Mesele bn bu gün tahlil verdim bilinçli olarak değilde rahatsızdim acile gittim ve her ihtimale karşı tahlil verdim sonuç negatif çıktı zaten erken de verdim bu gün çatlmanin 7. GünüUmut her zaman vardır Sadece bizler umudumuzu yitirmemeliyiz
Yrn yumurtlama olmayabilir olabilir de ya da diğer gün olabilir ve ya bı sonraki gün ihtimallerle yaşıyoruzGeçti sabahta aynı saatte yaptım c çok net diğeri silik yarın ovulasyon günüm başlıyor ayhhh çok heycanliyim
Tamamdır 31 inde yumurtlamam olucakmis 33 günde bir oluyorum regl 16. Güne geliyormuş .30.31.1.2 sine çok dikkat edicem insallahYrn yumurtlama olmayabilir olabilir de ya da diğer gün olabilir ve ya bı sonraki gün ihtimallerle yaşıyoruzakışına bırak T çizgisi bı önceki güne göre daha koyuysa yumurta olgunlaşmak üzere demek bunlara dikkat et mesela
Yarın doktora gideceğim de yumurtaların ne zaman çatlayacağını falan söyler mi doktor devlet hastanesine gidiyorum aşırı ilgisizlerKız o kadar çok konulara yorum yapıyorum ki haliyle cevaplayamadığim ve ya karıştırdığım oluyor
Senin yumurtlama yakın gibi gözüküyor ama yumurtlama değil
Evet yumurtanın boyutuna bakıp söylerYarın doktora gideceğim de yumurtaların ne zaman çatlayacağını falan söyler mi doktor devlet hastanesine gidiyorum aşırı ilgisizler
Bende ordan aldım ama hep C de silik görünüyor
Emin misiniz bende C her zaman koyu çıkıyorBende ordan aldım ama hep C de silik görünüyor
Fotoğraf varsa eğer atar mısınızBende ordan aldım ama hep C de silik görünüyor
Fotoğraf varsa eğer atar mısınız
Çatladıği gün daha önemli tabi ama yinede bı gün önce değerlendirin derim çünkü canlı sperm olursa çatladıği gibi döllene bilirArkadaşlar iyi günler ovulasyon testinde sizce pik mi önemli yoksa pik sonrası silik gün mü ?
Pik yani gebe kalmanın en yüksek olduğu gün anlamına geliyor. Pik ve ondan sonraki 3-4 gün değerlendirilmeli.Arkadaşlar iyi günler ovulasyon testinde sizce pik mi önemli yoksa pik sonrası silik gün mü ?
resim attım pik görünüyor dedi ama C de hep silik diye sordum bir şey demedi. Nem almış olamaz kutusunda yatak odamda duruyorTest mi bozuktu aceba ya da nem kapinca da öyle olmuş olabilir siz Ebru hanım fotoğraf atıp sordunuz mu neden böyle diye
Evet yumurtanın boyutuna bakıp söylmuane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?