- 12 Temmuz 2023
- 601
- 165
- 23
Hmm bilmiyorum ki testler sıkıntılıdir bende hiç olmadı öylePik yani gebe kalmanın en yüksek olduğu gün anlamına geliyor. Pik ve ondan sonraki 3-4 gün değerlendirilmeli.
resim attım pik görünüyor dedi ama C de hep silik diye sordum bir şey demedi. Nem almış olamaz kutusunda yatak odamda duruyor
Neden ki ne dediMuane oldum doktor mr istedi iç açıcı konuşmadı morelim çok bozuldu
14. Gün yumurtlama cnmMerhaba
Bana bu testlerin hepsi aynı gibi geliyor sizce nasıl yardımcı olur musunuz
Hep bı tık daha koyulaşmis aynı değil yaniMerhaba
Bana bu testlerin hepsi aynı gibi geliyor sizce nasıl yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim14. Gün yumurtlama cnm
Silik olanı cuma tek çizgi olanı bugün yaptım sanırım artık ovülasyon dönemim bitmiş oluyorHmm bilmiyorum ki testler sıkıntılıdir bende hiç olmadı öyle
Evet hatta cuma günü çatlamış yumurtaSilik olanı cuma tek çizgi olanı bugün yaptım sanırım artık ovülasyon dönemim bitmiş oluyor
Pcos var dedi, hormonların tam olarak istediğim gibi değil dedi bir de bi kist daha gördü mr istedi onun için de haziran ayına gün verildi gebe kalmak için ilaç verecekti sigra kullandığım için onu da vermedi morelim alt üst oldu ya rabbim kucağımızı inşallah boş bırakmazNeden ki ne dedi
bozma moralini inşallah bı şey yoktur
Hiç canını sıkma rabbim isterse ol derse her şekilde olur sen sadece dua ve tevekkül et ayrıca pkos gebeliğe engel değil kist de ilaçlar sayesinde düşebiliyor ölüm den başka her şeye çare vardır bu hayatta sen canını sıkma bu da senin sınavın rabbim dağına göre kar veriyor sen tevekkül et sabretPcos var dedi, hormonların tam olarak istediğim gibi değil dedi bir de bi kist daha gördü mr istedi onun için de haziran ayına gün verildi gebe kalmak için ilaç verecekti sigra kullandığım için onu da vermedi morelim alt üst oldu ya rabbim kucağımızı inşallah boş bırakmaz
eveeeeetttt yumurtlamaBugün ki testim de bu şekilde çıktı, ilişki olsa mı yoksa beklesem mi
Allah razı olsun , inşallah olurHiç canını sıkma rabbim isterse ol derse her şekilde olur sen sadece dua ve tevekkül et ayrıca pkos gebeliğe engel değil kist de ilaçlar sayesinde düşebiliyor ölüm den başka her şeye çare vardır bu hayatta sen canını sıkma bu da senin sınavın rabbim dağına göre kar veriyor sen tevekkül et sabret
Dün moralim sıfırdı değerlendirilmedi bugün demeyelim teşekkür ederimmmeveeeeetttt yumurtlamaeğer dün değerlendirilmediyse bu gün değerlendir
Ne demek düşünmemeye çalış canını sıkma inşallah güzel haberlerini alırızDün moralim sıfırdı değerlendirilmedi bugün demeyelim teşekkür ederimmm
Evet cuma silikleşti. İnşallah güzel haberler almak cümlemize nasip olsun. Test ne zaman oluyorEvet hatta cuma günü çatlamış yumurta
Amin inşallahEvet cuma silikleşti. İnşallah güzel haberler almak cümlemize nasip olsun. Test ne zaman oluyor
6 Şubatta 12.Gün olacak hayırlısı olsun İnşallahAmin inşallahNormalde 12. ve ya 14. Gün yapılması öneriliyor
Daha var yumurtlamaya ikinci çizgi de bunun gibi belirgin olunca olmuş olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?