Bu sekilde olucak cnmHanımlar ,ben ovulasyon testi kullanmaya başladım ,adetlerim düzenli, vitamin takviyesi kullanıyorum ve doktor kontrolünde bir sorunumuzun olmadığını öğrendik, buna rağmen 1 buçuk yıldır gebe kalamadım ,ovulasyon testini de pek anlamıyorum bana yardımcı olabilir misiniz ,biraz geç geldi testler elime ,takvime göre daha yumurtlama geçmemiş görünüyordu bende bu sebeple 3 gündür takip ediyorum, yumurtlama günü sizce geçmiş mi
Eki Görüntüle 3641595
Yapay zeka , dün gece yumurtlama olmuş olabilir belkide gece olduğu için çizgi tam koyulmuyo olabilir dedi bende sormak istedim ,demekki daha devam etmem gerekiyorDaha bir koyu olması lazım canım. İkisi aynı eşit renkte olunca yumurtlama çatlamaya yakın diye duydum. Bende bir gün hafif pozitifti sonraki çok net aynı renkteydi cizgiler. Sonra tekrar silikleşmeye başladı çizgi.
Sen devam et bence ovulasyona pes etme. Herşey gönlünüzce olsun
Evet sizinkine göre silik çizgi benimkiler devam etmem gerekiyor sanırımBu sekilde olucak cnm
Yarin tekrarla cnm cunku daha yumurtlaman ustunden4 gun gecmis baEn olabiliyorreglimin 17. Günü en son testim de belirgin neden acaba kızlar
Eki Görüntüle 3641687
Bende attım sizce catlamıs mıBu sekilde olucak cnm
Bu pik canım renk açıldıysa çatlama olmuşKızlar ovulasyon testı yaptım en koyu bu çıktı bundan sonrakı gun renk acıldı sizce catlamıs mı
Ertesı gun tam catlayacak gıbı benımkıde sizinkinden biraz daha koyu ama bende emın olamadım doger renkten daha koyu olsun fılan dıyorlarKızlar yumurtlama olmuş muEki Görüntüle 3642621
Evet bundan sonra boyle oldu polıkstıkover var hıc boyle denemedım bırde ovulasyonla deneme yapıyım dedımBu pik canım renk açıldıysa çatlama olmuş
evet cnm bu catlamaEvet bundan sonra boyle oldu polıkstıkover var hıc boyle denemedım bırde ovulasyonla deneme yapıyım dedım
Teşekkür ederim ınsallah guzel sonuclar alırızevet cnm bu catlama
Evet çatlamış canım gözün aydın değerlendirEvet bundan sonra boyle oldu polıkstıkover var hıc boyle denemedım bırde ovulasyonla deneme yapıyım dedım
İnşallah guzel sonuclar olurEvet çatlamış canım gözün aydın değerlendir
İnşallah canım şifa olsun normalde çaylama olmuyor muydu takip ettin mi daha önceİnşallah guzel sonuclar olur
Kızlar catladıysa eger catlamasında bence kullandığım takvıyede etkılı olmus olabılır ınofolıc combı hp dıye bır takvıye pcos olanlar için genelde onerılıyor yaklasık 2 kutu bıtırdım
Ovulasyonla ilk kez denedım yanıltmayımİnşallah canım şifa olsun normalde çaylama olmuyor muydu takip ettin mi daha önce
Takip et o zaman çatlama yumurtlamanıOvulasyonla ilk kez denedım yanıltmayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?