- Emoji Skoru
- 131
- Puanlar
- 18
Hayır kuzum kan değerlerim falan herşey iyi dedi sadece amh azcik yüksek çıktıProgestan kullanıyor musun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır kuzum kan değerlerim falan herşey iyi dedi sadece amh azcik yüksek çıktıProgestan kullanıyor musun
AminHepimiz için öyle olsun çok dua ediyorum isteyen bekleyen herkese isim isim edemesemde genel ediyorum kabul olur inşallah![]()
benimde 5 seviyesinde çıkmıştı. Prolaktin de sınırda. Pkos görüntüsü var sol yumurtalığım da sağ tarafta iki yumurtam gelişmiş bunlarla uğraşıyorum bu ay :)Hayır kuzum kan değerlerim falan herşey iyi dedi sadece amh azcik yüksek çıktı
Bat ne zaman belki güzel haberler alırız 2026 hamiş girerizAmininşallah kalbimizden geçen olacak ben inanıyorum kötü birşey dilemiyoruz bi mucize olacak bekleyelim görelim
benimde 5 seviyesinde çıkmıştı. Prolaktin de sınırda. Pkos görüntüsü var sol yumurtalığım da sağ tarafta iki yumurtam gelişmiş bunlarla uğraşıyorum bu ay :)
Embriyonun daha iyi tutunması için rahim duvarını hazırlıyormuş. Benim ilk çocuğum çok kolay olmuştu aradan 12 yıl geçince olmuyor şu an anlamadımHayır kuzum kan değerlerim falan herşey iyi dedi sadece amh azcik yüksek çıktı
13 Ocak sizin ne zaman . İnşallahBat ne zaman belki güzel haberler alırız 2026 hamiş gireriz![]()
E elhamdülillah ciddi bir sorun yok ikimizde nasibi bekliyoruzEmbriyonun daha iyi tutunması için rahim duvarını hazırlıyormuş. Benim ilk çocuğum çok kolay olmuştu aradan 12 yıl geçince olmuyor şu an anlamadım
8 Ocak amin canım ben çok inanıyorum herşey güzel olacak da gelse sabret13 Ocak sizin ne zaman . İnşallahgönlümüze göre versin Allahım
Sen benden önce test yapacaksın8 Ocak amin canım ben çok inanıyorum herşey güzel olacak da gelse sabret![]()
Aynen birazcık öyleSen benden önce test yapacaksın![]()
Ayyy Allahım bal damlıyor ağzındanGüzel haberleri önce sen ver aç önümüzü![]()
Heyecanlandım nedense bu ay olacak gibi .Ayyy Allahım bal damlıyor ağzından![]()
Valla sen bana neden en enerji verdin şuan yazarken kalbim hızlı hızlı atıyorHeyecanlandım nedense bu ay olacak gibi .
Mart'ta kürtaj oldum doktor bir ay dinlen başla demişti 8 aydır bu 9. Aym yaşım var diye hemen olsun istiyorumkaç aydır deniyorsunuz canım
Bende 33 yaşındayım ben de bu sebepten sıkıştım vallahiMart'ta kürtaj oldum doktor bir ay dinlen başla demişti 8 aydır bu 9. Aym yaşım var diye hemen olsun istiyorum
Bende 34 yaşla alakası yok dedi doktorum ama ne bilim çevrede yas yüzünden baskı olunca insan etkileniyorBende 33 yaşındayım ben de bu sebepten sıkıştım vallahi
Benim yumurta ya çok büyümüyordu yada çatlamıyordu . Geçtiğimiz ay burda çörek otu tarçın ve bal karışımını dinledim yaptım birde hayıt ekstresi içtim beş altı kez falan ancadır. Perşembe günü 11. Günümdü 13 ve 16 mm yumurtamın olduğunu gördümMart'ta kürtaj oldum doktor bir ay dinlen başla demişti 8 aydır bu 9. Aym yaşım var diye hemen olsun istiyorum