• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Hepimiz için öyle olsun çok dua ediyorum isteyen bekleyen herkese isim isim edemesemde genel ediyorum kabul olur inşallah ♥️
Amin 🙏 inşallah kalbimizden geçen olacak ben inanıyorum kötü birşey dilemiyoruz bi mucize olacak bekleyelim görelim ☺️
Hayır kuzum kan değerlerim falan herşey iyi dedi sadece amh azcik yüksek çıktı
benimde 5 seviyesinde çıkmıştı. Prolaktin de sınırda. Pkos görüntüsü var sol yumurtalığım da sağ tarafta iki yumurtam gelişmiş bunlarla uğraşıyorum bu ay :)

Amin 🙏 inşallah kalbimizden geçen olacak ben inanıyorum kötü birşey dilemiyoruz bi mucize olacak bekleyelim görelim ☺️

benimde 5 seviyesinde çıkmıştı. Prolaktin de sınırda. Pkos görüntüsü var sol yumurtalığım da sağ tarafta iki yumurtam gelişmiş bunlarla uğraşıyorum bu ay :)
Bat ne zaman belki güzel haberler alırız 2026 hamiş gireriz 🥰🥰

Hayır kuzum kan değerlerim falan herşey iyi dedi sadece amh azcik yüksek çıktı
Embriyonun daha iyi tutunması için rahim duvarını hazırlıyormuş. Benim ilk çocuğum çok kolay olmuştu aradan 12 yıl geçince olmuyor şu an anlamadım

Embriyonun daha iyi tutunması için rahim duvarını hazırlıyormuş. Benim ilk çocuğum çok kolay olmuştu aradan 12 yıl geçince olmuyor şu an anlamadım
E elhamdülillah ciddi bir sorun yok ikimizde nasibi bekliyoruz 🙏

Güzel haberleri önce sen ver aç önümüzü 😁

Mart'ta kürtaj oldum doktor bir ay dinlen başla demişti 8 aydır bu 9. Aym yaşım var diye hemen olsun istiyorum
Benim yumurta ya çok büyümüyordu yada çatlamıyordu . Geçtiğimiz ay burda çörek otu tarçın ve bal karışımını dinledim yaptım birde hayıt ekstresi içtim beş altı kez falan ancadır. Perşembe günü 11. Günümdü 13 ve 16 mm yumurtamın olduğunu gördüm

çatlayamadan kiste dönüşen 27 mm lik te kaybolmuştu şaşkınım

Back
X