- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
- Konu Sahibi Ateacherlady
-
evet değerlendirdik bilmeden :) ama test kağıdında bende çıkan sonuçların karşılığı negatif diyor acaba daha yumurtlama dönemine girmedim mi kiCanım muhtemelen çatlamış yumurta değerlendirdin mi o günleri 5. Gün siliklesmis dönem bitmiş
Benimde tam koyu olmadı ama akıntı olduğu için zamanı geldi diye dusundum hadi inşallah tutar canım :)evet değerlendirdik bilmeden :) ama test kağıdında bende çıkan sonuçların karşılığı negatif diyor acaba daha yumurtlama dönemine girmedim mi ki
inşallah cnm Allah hepimize nasip etsin , siz ne zamandır düşünüyorsunuz bebişBenimde tam koyu olmadı ama akıntı olduğu için zamanı geldi diye dusundum hadi inşallah tutar canım :)
Bu ay 6. ay olduİnşallah cem Allah hepimize nasip etsin ç siz ne zamandır düşünüyorsunuz :)
inşallah cnm Allah hepimize nasip etsin , siz ne zamandır düşünüyorsunuz bebiş
Biz 6aylık evlıyız ama bu ay 3, denememiz çok moralim bozuluyor olmadı diye ya da olmayacak diyeBu ay 6. ay oldusenin ne kadar oldu
Ah canım ya bende ilk 3 ay negatifi görünce üzülüp yikiliyordum ama artık gidiyim de negatifi görüyüm diye yapıyorum bunyem alıştı artikBiz 6aylık evlıyız ama bu ay 3, denememiz çok moralim bozuluyor olmadı diye ya da olmayacak diye
Doktora fon gitmeyi düşünüyorum ama erken diye yazıyor nette bilmiyorum ne olacak böyle , şu ovulasyon testi ayrı üzdü zaten yumurtlamam bitti mi yoksa başlamadı mı yoksa yumurtlamıyor muyum bi sürü soru kafamdaAh canım ya bende ilk 3 ay negatifi görünce üzülüp yikiliyordum ama artık gidiyim de negatifi görüyüm diye yapıyorum bunyem alıştı artik
Canım takmamaya çalış kafaya takmakta en büyük engel. 1 yıl geçmeden doktorlar bakmıyor normal diyorlarDoktora fon gitmeyi düşünüyorum ama erken diye yazıyor nette bilmiyorum ne olacak böyle , şu ovulasyon testi ayrı üzdü zaten yumurtlamam bitti mi yoksa başlamadı mı yoksa yumurtlamıyor muyum bi sürü soru kafamda
Bende memnun oldum canım inşallah bende senin haberini bekliyorum mutlaka :)O zaman sabırla beklememiz gerekiyor Allah gönlümüze göre versin , teşekkür ederim cevap verdiğin için ilk arkım sen oldun büroda hamile olursan haberini bekliyorum canımmemnun oldum tanıştığım Ateacherlady
Canım merhaba sana birey dicem bugün geldim eve tekrar test yaptım yine 2, çizgi yok denecek kadar azdı...Bende memnun oldum canım inşallah bende senin haberini bekliyorum mutlaka :)
Canım benim 16.03 yani dün yumurtlama günümdü çizgiler yakın muhtemelen geç yumurtlayacaksin eğer adetin ilk gününden beridir yapmıyorsan erkende yumurtlamış olabilirsin atsana senin testlerin fotosunuCanım merhaba sana birey dicem bugün geldim eve tekrar test yaptım yine 2, çizgi yok denecek kadar azdı...
Sorum şu olacak testin açıklamasında 2. Çizginin eşit ve fazla olması durumunda pozitif diğer ihtimaller negatif diye yazıyor bu durumda benim testlerin hepsi negatif oluyor, ama hiç çizgi çıkmaması ile birinciye yakın olmasının bi farkı olmalı ben hiç yumurtlamanın mı yoksa bitti mi dönemimve 15. Günüm olmasına rağmen vüya araştırmalarına göre bu zamanlarda yumurtlama oluyordu içim karardı yorum yaparsan sevinirim
Foto bu benimki
Canım siliklesmeye başlayınca yumurtlama bitti demek senin 2. Gün daha koyu gibi degerlendirdin mi
dünkü buydu bugünde süne sonkinden bile daha belirsiz
Tabikide zaman hic belli olmuyor benim 19 u yumurtlama günüm hesapta ama 16sında oldu test yapmaya ve gün aşırı ilişkiye devamEvetsence teste devam edimi yoksa yumurtlama olmuş bitmiş mi , aslında bu kadar erken yumurtlama olmasına şaşırdım eğer olduysa ama illaki 28-14=14 . Gün olacak diye birşey yok dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?