ovulasyon testi

Canım muhtemelen çatlamış yumurta değerlendirdin mi o günleri 5. Gün siliklesmis dönem bitmiş

İnşallah cem Allah hepimize nasip etsin ç siz ne zamandır düşünüyorsunuz :)
Benimde tam koyu olmadı ama akıntı olduğu için zamanı geldi diye dusundum hadi inşallah tutar canım :)
inşallah cnm Allah hepimize nasip etsin , siz ne zamandır düşünüyorsunuz bebiş

Ah canım ya bende ilk 3 ay negatifi görünce üzülüp yikiliyordum ama artık gidiyim de negatifi görüyüm diye yapıyorum bunyem alıştı artik
Doktora fon gitmeyi düşünüyorum ama erken diye yazıyor nette bilmiyorum ne olacak böyle , şu ovulasyon testi ayrı üzdü zaten yumurtlamam bitti mi yoksa başlamadı mı yoksa yumurtlamıyor muyum bi sürü soru kafamda

Canım takmamaya çalış kafaya takmakta en büyük engel. 1 yıl geçmeden doktorlar bakmıyor normal diyorlar

O zaman sabırla beklememiz gerekiyor Allah gönlümüze göre versin , teşekkür ederim cevap verdiğin için ilk arkım sen oldun büroda hamile olursan haberini bekliyorum canım memnun oldum tanıştığım Ateacherlady

Bende memnun oldum canım inşallah bende senin haberini bekliyorum mutlaka :)
Canım merhaba sana birey dicem bugün geldim eve tekrar test yaptım yine 2, çizgi yok denecek kadar azdı...
Sorum şu olacak testin açıklamasında 2. Çizginin eşit ve fazla olması durumunda pozitif diğer ihtimaller negatif diye yazıyor bu durumda benim testlerin hepsi negatif oluyor, ama hiç çizgi çıkmaması ile birinciye yakın olmasının bi farkı olmalı ben hiç yumurtlamanın mı yoksa bitti mi dönemim ve 15. Günüm olmasına rağmen vüya araştırmalarına göre bu zamanlarda yumurtlama oluyordu içim karardı yorum yaparsan sevinirim

Canım benim 16.03 yani dün yumurtlama günümdü çizgiler yakın muhtemelen geç yumurtlayacaksin eğer adetin ilk gününden beridir yapmıyorsan erkende yumurtlamış olabilirsin atsana senin testlerin fotosunu

Evet sence teste devam edimi yoksa yumurtlama olmuş bitmiş mi , aslında bu kadar erken yumurtlama olmasına şaşırdım eğer olduysa ama illaki 28-14=14 . Gün olacak diye birşey yok dimi canım

Evet sence teste devam edimi yoksa yumurtlama olmuş bitmiş mi , aslında bu kadar erken yumurtlama olmasına şaşırdım eğer olduysa ama illaki 28-14=14 . Gün olacak diye birşey yok dimi canım
Tabikide zaman hic belli olmuyor benim 19 u yumurtlama günüm hesapta ama 16sında oldu test yapmaya ve gün aşırı ilişkiye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…