ovulasyon testi

11. ve 22.gun cift cizgi ama koyu degil ben de pek anlayamadim...
Cevap verdiğin sağol bende daha net beklerken silik görünce şaşırdım bu da yeni yaptığım test. Testi yaparken sabah saatlerinde yaparsam idrar koyu renk oldugundan silik görünüyor fakat öğleden sonra yapinca idrar açık renge dönüyor ve silik netlik göstereceğine daha da silik oluyor bununla ilgisi var mi ne onerirsin aksam tekrar yapmalimiyim en uygun saat kaç olmali sence farkettigim olayla ilgisi var mi teşekkürler

Eklentiler

• 20160603_102919.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 431
Bence sizin henuz yumurtlama olmamis erken daha 13.gun...benim ilk 18. ya da 18.gun cift cizgi oldu...adetim 28 ve 33 gun periyodunda degisio...stresten sanirim...bu testi martta kullandim onceki gunler sizinki gibiydi yumurtlama gunu iki cizgi oldu...

Markasini hatirlamiorum bakar yazarim netten...ama sizin daha yeni koyulasio...bide sabah 10 da yarkrn ilk idrar olmamali...ikinciyse de sivi almamak lazim idrar tutmak lazim iki saat...ben oglenden sonra yiyip icmiorum idrarimi da tutuyorum...5 gibi test yapiorum...

Bnm 19 .gun koyulasmis....sagol cnm iyi dileklerin icin...ben cift cizgi aksami birlikte oldum...bi de bi gun sonra....gun asiri yani insallah hepimizin hakkinda hayırlısı olur...

Ysm14 canım biraz daha devam et yapmaya inşallah ilerleyen günlerde daha da koyulaşacaktır. Geç yumurtlama olabilir

Ya kızlar ben de bişey soracağım bi bilginiz vardır inşallah benim yumurtlama geçeli bir hafta oldu hatta test silikleşmişti artık. Adetim de 10Haziran. Bugün dur bi test daha yapayım silik mi çıkacak diye merak ettim. Çift koyu çizgi çıktı. Acaba bu test hamileliği belli eder mi? Çift görünce umutlandım. Çünkü daha önce okumuştum bu şekilde adete yakın ovulasyon testi pozitif çıkıp hamile olanı. tek olan bugünki test

Bende okudum hamileligini bu testle ogrenenler var inşallah hamissindir hayırlı haberlerini bekliyorum

Bu testin markası ne acaba?testi nasıl uyguluyor sunuz?

Bende bugun yaptim sizin gibi 1 haftam var cift cizgi cikti...sizin sonuc belli oldumu acaba
Yok canım yaa daha bir hafta var adetime diye gebelik testi yapamıyorm negatif çıkar diye ama internette Kemal hükmen diye bi doktor var ona yazdım durumu ikinci yumurtlama olamaz. ayda sadece bi yumurtlama olur dedi hayırlısı bakalım bi hafta daha beklerim. Senin adete kaç gün var?

Bu testin markası ne acaba?testi nasıl uyguluyor sunuz?
Ovula yumurtlama testi canım. Benim adetim düzensiz geçen ay 38 günde adet oldum mesela yani yumırtlamam geç oluyor. Ben adet bittikten bikaç gün sonra başladım hergün birkez yapıyorum çizgi koyulaştığı günleri değerlendirdim. Hayırlısı bakalım Rabbim Hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…