- 8 Mart 2016
- 55
- 30
- 38
- Konu Sahibi baharckzkk
-
Cevap verdiğin sağol bende daha net beklerken silik görünce şaşırdım bu da yeni yaptığım test. Testi yaparken sabah saatlerinde yaparsam idrar koyu renk oldugundan silik görünüyor fakat öğleden sonra yapinca idrar açık renge dönüyor ve silik netlik göstereceğine daha da silik oluyor bununla ilgisi var mi ne onerirsin aksam tekrar yapmalimiyim en uygun saat kaç olmali sence farkettigim olayla ilgisi var mi teşekkürler11. ve 22.gun cift cizgi ama koyu degil ben de pek anlayamadim...
Bu hangi test kaçıncı gününüz çok belirgin inşallah en kısa zamanda haberini alirizBende sanki tam siliklesme olmadi... Ama basta daha belirsizdi...sonra koyulasio...
Bende okudum hamileligini bu testle ogrenenler var inşallah hamissindir hayırlı haberlerini bekliyorumYa kızlar ben de bişey soracağım bi bilginiz vardır inşallah benim yumurtlama geçeli bir hafta oldu hatta test silikleşmişti artık. Adetim de 10Haziran. Bugün dur bi test daha yapayım silik mi çıkacak diye merak ettim. Çift koyu çizgi çıktı. Acaba bu test hamileliği belli eder mi? Çift görünce umutlandım. Çünkü daha önce okumuştum bu şekilde adete yakın ovulasyon testi pozitif çıkıp hamile olanı.Eki Görüntüle 1841845 tek olan bugünki test
Bu testin markası ne acaba?testi nasıl uyguluyor sunuz?Ya kızlar ben de bişey soracağım bi bilginiz vardır inşallah benim yumurtlama geçeli bir hafta oldu hatta test silikleşmişti artık. Adetim de 10Haziran. Bugün dur bi test daha yapayım silik mi çıkacak diye merak ettim. Çift koyu çizgi çıktı. Acaba bu test hamileliği belli eder mi? Çift görünce umutlandım. Çünkü daha önce okumuştum bu şekilde adete yakın ovulasyon testi pozitif çıkıp hamile olanı.Eki Görüntüle 1841845 tek olan bugünki test
Bende bugun yaptim sizin gibi 1 haftam var cift cizgi cikti...sizin sonuc belli oldumu acabaArkadaslar merhaba adetime bi hafta var ovulasyon testi yaptim çift cizgi cikti ustelik kipkirmiziydi tekrar yumurtam olusmus olabilirmi
Yok canım yaa daha bir hafta var adetime diye gebelik testi yapamıyorm negatif çıkar diye ama internette Kemal hükmen diye bi doktor var ona yazdım durumu ikinci yumurtlama olamaz. ayda sadece bi yumurtlama olur dediBende bugun yaptim sizin gibi 1 haftam var cift cizgi cikti...sizin sonuc belli oldumu acaba
Ovula yumurtlama testi canım. Benim adetim düzensiz geçen ay 38 günde adet oldum mesela yani yumırtlamam geç oluyor. Ben adet bittikten bikaç gün sonra başladım hergün birkez yapıyorum çizgi koyulaştığı günleri değerlendirdim. Hayırlısı bakalım Rabbim Hepimizin yüzünü güldürsün inşallahBu testin markası ne acaba?testi nasıl uyguluyor sunuz?
Ayy canım inşallah ya Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :)Bende okudum hamileligini bu testle ogrenenler var inşallah hamissindir hayırlı haberlerini bekliyorum
Ovula yumurtlama testi canım. Benim adetim düzensiz geçen ay 38 günde adet oldum mesela yani yumırtlamam geç oluyor. Ben adet bittikten bikaç gün sonra başladım hergün birkez yapıyorum çizgi koyulaştığı günleri değerlendirdim. Hayırlısı bakalım Rabbim Hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?