- 25 Nisan 2016
- 1.446
- 1.946
- 133
- 36
- Konu Sahibi baharckzkk
-
Hala çift çizgi mi canım? Benim de çift çizgiler uzun sürdü gün aşırı faaliyet oldu riske atmayalım dedik :)Adetimin 24.gunu ve ovulasyon testinde cift cizginin 6.gunu calismalara devam etmelimiyiz...yumurtlama döneminde gun asiri olduk yine de fenalık geldi...adetime 8 gun var sanirim
Ben de varPco varmı bu regle yakin cift cizgi cikanlarda ?
Yüzünden değildir pozitif olması sabah yine çift çizgi çıktı daha da ümitlendim :) benim de bat cumartesi Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah :)Ben doktora gittim oyle bisey d3medi ama bilmiorum...artik test yapmiorum zaten...
Evet canım yumurtluyor olabilirsin baya belirgin iki çizgi de değerlendir inşallah bu günleri :)Kızlar sizce bugün mü yumurtluyorum yumurta aki da geldi biraz önce
Ben de varacaba o yüzden mi testler pozitif çıkıyor
Aynen ya test yapmamak için zor tutuyorum kendimiBeklemek cok zor
Eki Görüntüle 1843171 arkadaşlar testi akşam tekrarladım yumurtlama kesin mi tekrar devam edeyimmi teste
Aynen ya test yapmamak için zor tutuyorum kendimiönceden kendi kendime belirti yapardım şimdi bi belirti de bulamıyorum hoş akıntım var normalde olandan farklı ama bu belirti olabilir mi bilmem Rabbim sabır versin hepimize vee bu bekleyişin sonunda güzel bir haber almayı nasip etsin inşallah
İnşallah canımCanm olacagi varsa olmuştur sen icini rahat tut stres yapma. Insallah ovulasyonda gordgmuz cift ciZgileri gebelikte de cift goruruz.
Ayy ben heralde hamile kalir cifti gorursem hergun bitane yaparim gbime geliyo :) yapar yapar goremedigim ikinci cizgilerin acisini cikaririmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?