ovulasyon testi

Adetimin 24.gunu ve ovulasyon testinde cift cizginin 6.gunu calismalara devam etmelimiyiz...yumurtlama döneminde gun asiri olduk yine de fenalık geldi...adetime 8 gun var sanirim
Hala çift çizgi mi canım? Benim de çift çizgiler uzun sürdü gün aşırı faaliyet oldu riske atmayalım dedik :)

H kızlar ben de saat 15.50 de test yaptım yöne çift cizgi

Eklentiler

• 1465133933661.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar sizce bugün mü yumurtluyorum yumurta aki da geldi biraz önce

Eklentiler

• 1465207127245-2038885331.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar bugun benim 12.gunum ve poziiitiiifi gordum ama gunde 1 test yapiyorum ve saat 12 de yapiyorum hep silikti bugun ilk idrarimla 4 te yaptim bir yanlislik yoktur dmi acaba bu lh ne zaman arttti ne zaman catlicak kiiii ayyyy ben normalde hep 10.gun yumurtluyom yaaaa :)))) demek 13 müş

Eklentiler

• IMG-20160606-WA0000.webp
    6 KB · Görüntüleme: 60
Beklemek cok zor
Aynen ya test yapmamak için zor tutuyorum kendimi önceden kendi kendime belirti yapardım şimdi bi belirti de bulamıyorum hoş akıntım var normalde olandan farklı ama bu belirti olabilir mi bilmem Rabbim sabır versin hepimize vee bu bekleyişin sonunda güzel bir haber almayı nasip etsin inşallah

Eki Görüntüle 1843171 arkadaşlar testi akşam tekrarladım yumurtlama kesin mi tekrar devam edeyimmi teste

Benmde bugun oglen 4 te pozitifti aksam 7de bitane faha pozitif oruc tutunca baya su ictim aksam bidaha yaptm testi cok silikti. Bugun iliski oldu yarin bidaha yapicam yarin bidaha iliski olacak gun asiri yapip kendimi riske atmayim dedim sende oyle yap

Canm olacagi varsa olmuştur sen icini rahat tut stres yapma. Insallah ovulasyonda gordgmuz cift ciZgileri gebelikte de cift goruruz.
Ayy ben heralde hamile kalir cifti gorursem hergun bitane yaparim gbime geliyo :) yapar yapar goremedigim ikinci cizgilerin acisini cikaririmmmm

Kızlar Günaydın birsey soracağım dün adet dongumun 18. gunu idi sabah diğer sabah yaptığım testlere göre köyü idi tabi aksam da köyü idi dün gece çalışma oldu ama biraz önce test yaptım dün sabaha göre çok silik çizgi var bugunde mi çalışma olmalı yoksa gece olan yeterli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…