Test yapmadınız mı erken gebelik testiGöğüslerim sızlıyor ve ter oluyor ben normalde terlemwyen biriyim diğer gebeligimde de yer den anlamistim
Evet koyu sizinki. Kaç gündür ovülasyon testi yapıyordunuzBenim bat 4 ocak 2 gün var ovülasyon koyu çıktı sizin ovülasyon testinizin fotoğrafı var mı Eki Görüntüle 3362621
Büyük ihtimal var , test uygun kaset test ise yapın büyük ihtimal silik çizgi çıkarEn son bat a 7 gün varken yapmıştım bu kadar koyu değildi bugün tekrar denemek istedim daha koyu çıktı hergün yapmadım testi aslında tam 22 aralıkta pik 23 aralıkta çatlama gördüm bugün çatlamanın 11. Günü (pik olan testimin fotoğrafı) gebelik test için erken diye yapmıyorum yoksa elimde gebelik testi var ama eğer reglim gecikirse yapmak istiyorumEki Görüntüle 3362629
Ben ovülasyon testi aldım toplu yanında hediye gönderdiler 8 taneBüyük ihtimal var , test uygun kaset test ise yapın büyük ihtimal silik çizgi çıkark
Sahi kaç TL oldu testler eskiden Cook yapardım
Regli belirtilerim var, şiddetli kasık ağrılarım oluyor gün içinde o yüzden çok umudum yok açıkçasıBüyük ihtimal var , test uygun kaset test ise yapın büyük ihtimal silik çizgi çıkark
Sahi kaç TL oldu testler eskiden Cook yapardım
Kız yapsana bir tanesini çok merak ettim şimdiBen ovülasyon testi aldım toplu yanında hediye gönderdiler 8 taneşunda kaset test 15 20 tl falan
Hayır cuma günü yapicamTest yapmadınız mı erken gebelik testi
Ama negatif olacağını az çok tahmin ediyorum neden yapayımKız yapsana bir tanesini çok merak ettim şimdine olacak
İnşallah güzel sonuç alırsınızHayır cuma günü yapicam
gebelik testiniz varsa yapın ovulasyon baya koyu cıkmış büyük ihtimal gebelik var diye düşünüyorumİnşallah güzel sonuç alırsınız
Ben bugün yarın sökülürüm kesin
Çok teşekkür ederim ah keşke gebelik olsagebelik testiniz varsa yapın ovulasyon baya koyu cıkmış büyük ihtimal gebelik var diye düşünüyorum
Dün attığınıza göre biraz silikleşmiş. Benim de böyle çıkıyor dünden beri pik değil ama silik de değilKızlarr bugünde böyle çıktı ovülasyon testimEki Görüntüle 3362998
Bakalım yarın regli günümDün attığınıza göre biraz silikleşmiş. Benim de böyle çıkıyor dünden beri pik değil ama silik de değil
Şuan yumurtlama olduğunu sanmıyorum o zaman neden böyle çıkıyor acaba teslerimizDün attığınıza göre biraz silikleşmiş. Benim de böyle çıkıyor dünden beri pik değil ama silik de değil
İnan hiç anlamadım ama ümitlenmek de istemiyorum sonra sonu üzücü oluyor. İlerleyen günlerde görücezŞuan yumurtlama olduğunu sanmıyorum o zaman neden böyle çıkıyor acaba teslerimiz
Dua ediyorum senin içinde inşallah istediğimiz sonucu alırızİnan hiç anlamadım ama ümitlenmek de istemiyorum sonra sonu üzücü oluyor. İlerleyen günlerde görücez
Ayy inşallah canımm haber veririz birbirimizeDua ediyorum senin içinde inşallah istediğimiz sonucu alırız
Vericem kesinAyy inşallah canımm haber veririz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?