Ovülasyon testim hâlâ böyle sizce nedir

En son bat a 7 gün varken yapmıştım bu kadar koyu değildi bugün tekrar denemek istedim daha koyu çıktı hergün yapmadım testi aslında tam 22 aralıkta pik 23 aralıkta çatlama gördüm bugün çatlamanın 11. Günü (pik olan testimin fotoğrafı) gebelik test için erken diye yapmıyorum yoksa elimde gebelik testi var ama eğer reglim gecikirse yapmak istiyorum

Büyük ihtimal var , test uygun kaset test ise yapın büyük ihtimal silik çizgi çıkar k
Sahi kaç TL oldu testler eskiden Cook yapardım

Büyük ihtimal var , test uygun kaset test ise yapın büyük ihtimal silik çizgi çıkar k
Ben ovülasyon testi aldım toplu yanında hediye gönderdiler 8 tane şunda kaset test 15 20 tl falan

Regli belirtilerim var, şiddetli kasık ağrılarım oluyor gün içinde o yüzden çok umudum yok açıkçası

gebelik testiniz varsa yapın ovulasyon baya koyu cıkmış büyük ihtimal gebelik var diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim ah keşke gebelik olsa regli günüm yarın kendime gecikme yaşamadan test yapmayacağım diye söz verdim o yüzden bekliyorum bide afedersiniz bu sabah aşırı gaz karın ağrısı ve ishal le uyandım bu durum reglimden önce yaşadığım bi durum.
tahminimce bugün yarın reglim başlayacak boşuna gebelik testinde negatif görüp üzmek istemiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…