Ovülasyon testim hâlâ böyle sizce nedir

Evet bende şaşırdım çok benziyor inşallah valla kendimden çok seninde pozitif haberlerini almak isterim 27 yaşındayım sen
Ben 24 yaşındayım. Ne güzel kalbin var teşekkür ederim inan bende senin pozitif haberini aldığımda kendimmiş gibi sevinirim

Adetine 3 gün varsa erken gebelik testi dene canım istersen

Ovülasyon testi niye yapmak istiyorsunuz

Ben yapmadım canım daha bi 3 gün olmazsam öyle yaparım çünkü dün ovülasyon yaptım silik çıktı büyük ihtimalle yoktur bişey
Keşke bende yapmasaydım o kadar ağladım ki her seferinde aynısını yaşıyorum hayatımda ilk defa geciktim kaset test yaptım bide ilk idrarla yapmadım acaba ondan mı çıkmadı diyorum

Keşke bende yapmasaydım o kadar ağladım ki her seferinde aynısını yaşıyorum hayatımda ilk defa geciktim kaset test yaptım bide ilk idrarla yapmadım acaba ondan mı çıkmadı diyorum
Günün geçtiyse çıkardı büyük ihtimalle canım ya. Kıyamam üzülme allahım en doğru zamanda verir

Merhaba kızlar 27 aralıktan beri ovülasyon yapıyorum 3 gün silik çizgi çıktı 30 aralıktan beri tam koyu çizgi olmadı ama diğer günlere göre yine biraz koyu çıkıyor.30 aralıktan beri çizgi rengi aynı ne çok koyulaştı nede silikleşti o yüzden tama anlayamadım yumurtlama ve çatlama oldu mu bir bakabilir misiniz?

Testi doğru uyguluyor musunuz sıvı alımına falan dikkat ederek

Testi doğru uyguluyor musunuz sıvı alımına falan dikkat ederek
Evet her gün aynı saatte öğlen saat 12de sıvı alımını bırakıyorum saat 2de testleri yapıyorum.Sadece 2 gün farklı saatlerde yapmak zorunda kaldım onlardada sıvı alımına dikkat ettim.Ama neden bu şekilde anlayamadım

Pco-s falan var mı

Çatlama gerçekleşmemiş. Gerekli testlerinizi yaptırdınız mı hormonlarda bi sıkıntı mı var acaba
Eylülde kan tahlili yaptırmıştım sadece alt değerim biraz yüksek çıkmıştı ama hamilelik için hangi hormonlara baktırmak gerekiyor biliyor musunuz onun için ayrı kadın doğuma gitmedim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…