Ben 24 yaşındayım. Ne güzel kalbin var teşekkür ederim inan bende senin pozitif haberini aldığımda kendimmiş gibi sevinirimEvet bende şaşırdım çok benziyorinşallah valla kendimden çok seninde pozitif haberlerini almak isterim 27 yaşındayım sen
Adetine 3 gün varsa erken gebelik testi dene canım istersenMerhabalar ben sizlere bir şey sormak istiyorum ben 12 aralıkda hamile kalmak için doktora gittim sol yumurtalığımda polistik over şüphesi konuldu o günden beri ınofolic ve femara kullandım şuan adetime 3 gün var sizce ovülasyon testi yapmalımıyım
Ovülasyon testi niye yapmak istiyorsunuzMerhabalar ben sizlere bir şey sormak istiyorum ben 12 aralıkda hamile kalmak için doktora gittim sol yumurtalığımda polistik over şüphesi konuldu o günden beri ınofolic ve femara kullandım şuan adetime 3 gün var sizce ovülasyon testi yapmalımıyım
Çok teşekkür ederim Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBen 24 yaşındayım. Ne güzel kalbin var teşekkür ederim inan bende senin pozitif haberini aldığımda kendimmiş gibi sevinirim
İnşallahÇok teşekkür ederim Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ben yapmadım canım daha bi 3 gün olmazsam öyle yaparım çünkü dün ovülasyon yaptım silik çıktı büyük ihtimalle yoktur bişey
Keşke bende yapmasaydım o kadar ağladım ki her seferinde aynısını yaşıyorum hayatımda ilk defa geciktim kaset test yaptım bide ilk idrarla yapmadım acaba ondan mı çıkmadı diyorumBen yapmadım canım daha bi 3 gün olmazsam öyle yaparım çünkü dün ovülasyon yaptım silik çıktı büyük ihtimalle yoktur bişey
Günün geçtiyse çıkardı büyük ihtimalle canım ya. Kıyamam üzülme allahım en doğru zamanda verirKeşke bende yapmasaydım o kadar ağladım ki her seferinde aynısını yaşıyorum hayatımda ilk defa geciktim kaset test yaptım bide ilk idrarla yapmadım acaba ondan mı çıkmadı diyorum
Amin canım inşallahGünün geçtiyse çıkardı büyük ihtimalle canım ya. Kıyamam üzülme allahım en doğru zamanda verir
Testi doğru uyguluyor musunuz sıvı alımına falan dikkat ederekMerhaba kızlar 27 aralıktan beri ovülasyon yapıyorum 3 gün silik çizgi çıktı 30 aralıktan beri tam koyu çizgi olmadı ama diğer günlere göre yine biraz koyu çıkıyor.30 aralıktan beri çizgi rengi aynı ne çok koyulaştı nede silikleşti o yüzden tama anlayamadım yumurtlama ve çatlama oldu mu bir bakabilir misiniz?
Eki Görüntüle 3364530
Evet her gün aynı saatte öğlen saat 12de sıvı alımını bırakıyorum saat 2de testleri yapıyorum.Sadece 2 gün farklı saatlerde yapmak zorunda kaldım onlardada sıvı alımına dikkat ettim.Ama neden bu şekilde anlayamadımTesti doğru uyguluyor musunuz sıvı alımına falan dikkat ederek
Pco-s falan var mıEvet her gün aynı saatte öğlen saat 12de sıvı alımını bırakıyorum saat 2de testleri yapıyorum.Sadece 2 gün farklı saatlerde yapmak zorunda kaldım onlardada sıvı alımına dikkat ettim.Ama neden bu şekilde anlayamadım
Hayır yok düzenli geliyor adetim her ay bazı aylar sadece bir kaç gün gecikiyor. 3 aydır hamilelik için deniyoruz bir geçen ay 6 gün gecikti hamileyim sandım ama 7. Gün adet oldumPco-s falan var mı
Yumurtlama olmuş ama çatlama olmamış gibi sankiHayır yok düzenli geliyor adetim her ay bazı aylar sadece bir kaç gün gecikiyor. 3 aydır hamilelik için deniyoruz bir geçen ay 6 gün gecikti hamileyim sandım ama 7. Gün adet oldum
Yumurtlama bu kadar uzun sürüyor mu kiYumurtlama olmuş ama çatlama olmamış gibi sanki
Çatlama gerçekleşmemiş. Gerekli testlerinizi yaptırdınız mı hormonlarda bi sıkıntı mı var acabaYumurtlama bu kadar uzun sürüyor mu ki
Eylülde kan tahlili yaptırmıştım sadece alt değerim biraz yüksek çıkmıştı ama hamilelik için hangi hormonlara baktırmak gerekiyor biliyor musunuz onun için ayrı kadın doğuma gitmedim ?Çatlama gerçekleşmemiş. Gerekli testlerinizi yaptırdınız mı hormonlarda bi sıkıntı mı var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?