FSH LH TSH gibiEylülde kan tahlili yaptırmıştım sadece alt değerim biraz yüksek çıkmıştı ama hamilelik için hangi hormonlara baktırmak gerekiyor biliyor musunuz onun için ayrı kadın doğuma gitmedim ?
Onlara baktırmadım sağlık ocağında normal değerlerime baktırmıştım.Bu ay gebelik olmazsa kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum kontrol içinFSH LH TSH gibi
TSH değerime bakılmış o normal çıkmış Eylül ayındaFSH LH TSH gibi
Ne zamandır deniyorsunuzTSH değerime bakılmış o normal çıkmış Eylül ayında
Kasım-Aralık denedik birde bu ay deniyoruz daha 3 ay olucak. 2021 ağustos ayında evlendim ben vajinusmustum. 2023 Mart ayında yendim vajinusmusu 3 aydır deniyoruz daha bakalım nasip kontrole gitmelimiyim sence ?Ne zamandır deniyorsunuz
Tabi ki gitmelisin her şeyine baktır ki bişey yoksa her şeyin normalse en azından aklında kalmamış olur allah korusun ama bişey çıkarsa en azından tedavisini olursun ona göre hareket edersin. Bende çocuk düşünmeye başladığımda gittim mesela ters tahim dışında bişey çıkmadı bizde deniyoruz 5-6 aydır daha kısmet olmadı bakalım artık ne zaman olursaKasım-Aralık denedik birde bu ay deniyoruz daha 3 ay olucak. 2021 ağustos ayında evlendim ben vajinusmustum. 2023 Mart ayında yendim vajinusmusu 3 aydır deniyoruz daha bakalım nasip kontrole gitmelimiyim sence ?
Allah kimseye aratmasın canım hayırlı zamanda mucizelerimize kavuşuruz inşallahTabi ki gitmelisin her şeyine baktır ki bişey yoksa her şeyin normalse en azından aklında kalmamış olur allah korusun ama bişey çıkarsa en azından tedavisini olursun ona göre hareket edersin. Bende çocuk düşünmeye başladığımda gittim mesela ters tahim dışında bişey çıkmadı bizde deniyoruz 5-6 aydır daha kısmet olmadı bakalım artık ne zaman olursa
Adetinizin 3.günü gidin tüm hormonlara o şekilde bakılıyorAllah kimseye aratmasın canım hayırlı zamanda mucizelerimize kavuşuruz inşallahBu ayda hamilelik olmazsa gitmeyi düşünüyordum zaten regl olursam bittikten sonra kesinlikle gidicem kontrole teşekkür ederim
Yada en azından çatlama gününü yakalamış olabilir miyim lütfen cevapEki Görüntüle 3364611
Kızlar bana da yardımcı olur musunuz lütfen 28 günde bir regl oluyorum ilk kez deniyoruz yumurtlama günüm 1 ocak a denk geliyordu o gün kasıklarım ağrıyordu ve akıntı vardı ben hep öyle anladığım için o gün yumurtlama günüm diyebiliyorum ama eşim şehir dışındaydı 3 ocak ta besner olabildik kontrol amaçlı test alıp baktım 3 test te aynı güne ait yumurtlama yakalamış mıyım yada 1 ocaktan 2 gün sonra mümkün değil mi
3 ocakta çatlamış yetişir benceEki Görüntüle 3364611
Kızlar bana da yardımcı olur musunuz lütfen 28 günde bir regl oluyorum ilk kez deniyoruz yumurtlama günüm 1 ocak a denk geliyordu o gün kasıklarım ağrıyordu ve akıntı vardı ben hep öyle anladığım için o gün yumurtlama günüm diyebiliyorum ama eşim şehir dışındaydı 3 ocak ta besner olabildik kontrol amaçlı test alıp baktım 3 test te aynı güne ait yumurtlama yakalamış mıyım yada 1 ocaktan 2 gün sonra mümkün değil mi
Ne demek en kısa zamanda güzel haber alırsın inşallahAllah kimseye aratmasın canım hayırlı zamanda mucizelerimize kavuşuruz inşallahBu ayda hamilelik olmazsa gitmeyi düşünüyordum zaten regl olursam bittikten sonra kesinlikle gidicem kontrole teşekkür ederim
Ayy teşekkür ederim inşallah3 ocakta çatlamış yetişir bence
Rica ederimAyy teşekkür ederim inşallah
Bunu bilmiyordum bende adetten sonra gideyimde yumurtalıklarımıda kontrol eder belki yumurtlama zamanımı tahmin edebilir diye düşünmüştüm ama adetliyken gidiliyorsa öyle yaparımAdetinizin 3.günü gidin tüm hormonlara o şekilde bakılıyor
İnşallah hepimiz alırız hayırlısıylaNe demek en kısa zamanda güzel haber alırsın inşallah
Adetin 3.günü yapılacak bu testler Fsh, Lh, Estradiol, Prolaktin,Tsh ve Amh gebelik için gerekli temel testler bunlarEylülde kan tahlili yaptırmıştım sadece alt değerim biraz yüksek çıkmıştı ama hamilelik için hangi hormonlara baktırmak gerekiyor biliyor musunuz onun için ayrı kadın doğuma gitmedim ?
Benimde regle 6 gün varken yaptım boyle pik gibi çıktı bugünde ywpicam bakalım nasıl olcakBen yine ovülasyon denedim düne göre daha açık çıktıEki Görüntüle 3363559
Çok teşekkür ederim canım bu ayda hamilelik olmazsa gitmeyi düşünüyorum adetin 3. Günü randevu alırım ama bir aksilik olursa gidemezsem adet sonrası bakılmıyor mu bu değerlere?Benim bir arkadaşım değerlerine baktırmak için adet değilken gitmiş ve bakmışlar yine?Adetin 3.günü yapılacak bu testler Fsh, Lh, Estradiol, Prolaktin,Tsh ve Amh gebelik için gerekli temel testler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?