Ovülasyon testim hâlâ böyle sizce nedir

mrb test yaptınızmı durumunuzu merak ettim

mrb test yaptınızmı durumunuzu merak ettim
Merhaba henüz yapmadım bugün regli günüm çatlamayı 23 aralıkta gördüğüm için aslında yarın tam çatlamanın 14. Günü yarınde reglim gelmezse cumartesi sabah ilk idrarla test yapmayı düşünüyorum

hakkınızda hayırlısı olsun ama cok sabırlısınız ben olsam çoktan test yapmıştım en azından kafam rahat ederdi yoksa varmı yokmu son güne kadar psikolojık olarak kendimi yerdim

Önceki aylarda çok yanıldım hep hamileyim gibi hissettim test yaptım yanıldım bu ayda nedense regli olacakmışım gibi hissediyorum her an sökülebilirim bütün belirtilerim öyle çünkü ara ara kasık ağrılarım oluyor 2 gündür uyandığımda ishal oluyorum bunlar hep benim reglimde ki belirtiler o yüzden bu ay hiç gebelik testi yapmadım regli bekliyorum diyelim

bu saydıkların hamilelik belirtiside sayılır çünkü regl dönemi aynı belirtiler yaşanıyor bakalım umarım yarın güzel haberi alırsın

Benimde 22 aralık pik 23 aralık çatlama bakalım yarın regli tarihimiz artık rüyalarıma girmeye başladı
Ayy kıyamam yaa benim de bi ara çok giriyordu çok takıyordum kafama. Bir de ben ters rahimliyim hiç olmayacakmış gibi geliyor bazen ama artık eskisi gibi takmıyorum kafama pek. Senin var mı çocuğun

Ayy kıyamam yaa benim de bi ara çok giriyordu çok takıyordum kafama. Bir de ben ters rahimliyim hiç olmayacakmış gibi geliyor bazen ama artık eskisi gibi takmıyorum kafama pek. Senin var mı çocuğun
Hayır çocuğum yok henüz banada ters rahim dedi doktor ama gebeliğe engel değilmiş bu durum senin var mı çocuğun

Her şeyiyle aynıyız seninle inşallah ikimiz de çift çizgiyi görürüz bir an önce kaç yaşındasın
Evet bende şaşırdım çok benziyor inşallah valla kendimden çok seninde pozitif haberlerini almak isterim 27 yaşındayım sen

Merhabalar ben sizlere bir şey sormak istiyorum ben 12 aralıkda hamile kalmak için doktora gittim sol yumurtalığımda polistik over şüphesi konuldu o günden beri ınofolic ve femara kullandım şuan adetime 3 gün var sizce ovülasyon testi yapmalımıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…