mrb test yaptınızmı durumunuzu merak ettimÇok teşekkür ederim ah keşke gebelik olsaregli günüm yarın kendime gecikme yaşamadan test yapmayacağım diye söz verdim o yüzden bekliyorum bide afedersiniz bu sabah aşırı gaz karın ağrısı ve ishal le uyandım bu durum reglimden önce yaşadığım bi durum.
tahminimce bugün yarın reglim başlayacak boşuna gebelik testinde negatif görüp üzmek istemiyorum kendimi
Merhabamrb test yaptınızmı durumunuzu merak ettim
Merhabahenüz yapmadım bugün regli günüm çatlamayı 23 aralıkta gördüğüm için aslında yarın tam çatlamanın 14. Günü yarınde reglim gelmezse cumartesi sabah ilk idrarla test yapmayı düşünüyorum
hakkınızda hayırlısı olsun ama cok sabırlısınız ben olsam çoktan test yapmıştım en azından kafam rahat ederdi yoksa varmı yokmu son güne kadar psikolojık olarak kendimi önceki aylarda çok yanıldım hep var gibi hissettim test yaptım erkenden
bu saydıkların hamilelik belirtiside sayılır çünkü regl dönemi aynı belirtiler yaşanıyor bakalım umarım yarın güzel haberi alırsınÖnceki aylarda çok yanıldım hep hamileyim gibi hissettim test yaptım yanıldımbu ayda nedense regli olacakmışım gibi hissediyorum her an sökülebilirim bütün belirtilerim öyle çünkü ara ara kasık ağrılarım oluyor 2 gündür uyandığımda ishal oluyorum bunlar hep benim reglimde ki belirtiler o yüzden bu ay hiç gebelik testi yapmadım regli bekliyorum diyelim
İnşallah çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahbu saydıkların hamilelik belirtiside sayılır çünkü regl dönemi aynı belirtiler yaşanıyor bakalım umarım yarın güzel haberi alırsın
Yok yapmadım daha regl günüm yarın ya da ondan sonraki gün. Eğer 3 güne olmazsam yaparım erkenden yapmak istemiyorum.
Benimki de 2 gün önceye göre açık çıkıyor ama çok silik çıkmıyor. Hiçbir şey anlamadımBen yine ovülasyon denedim düne göre daha açık çıktıEki Görüntüle 3363559
Sizin çatlama gününüz hangi gündüBenimki de 2 gün önceye göre açık çıkıyor ama çok silik çıkmıyor. Hiçbir şey anlamadım
23 aralıkSizin çatlama gününüz hangi gündü
Benimde 22 aralık pik 23 aralık çatlama23 aralık
Ayy kıyamam yaa benim de bi ara çok giriyordu çok takıyordum kafama. Bir de ben ters rahimliyim hiç olmayacakmış gibi geliyor bazen ama artık eskisi gibi takmıyorum kafama pek. Senin var mı çocuğunBenimde 22 aralık pik 23 aralık çatlamabakalım yarın regli tarihimiz artık rüyalarıma girmeye başladı
Hayır çocuğum yok henüzAyy kıyamam yaa benim de bi ara çok giriyordu çok takıyordum kafama. Bir de ben ters rahimliyim hiç olmayacakmış gibi geliyor bazen ama artık eskisi gibi takmıyorum kafama pek. Senin var mı çocuğun
Yok hayır benim de çocuğum yok 1 senedir evliyim 5 aydır düşünüyoruzHayır çocuğum yok henüzbanada ters rahim dedi doktor ama gebeliğe engel değilmiş bu durum senin var mı çocuğun
Bende 1 sene olucak evleneli 4 aydır deniyoruz olmadı henüzYok hayır benim de çocuğum yok 1 senedir evliyim 5 aydır düşünüyoruz
Her şeyiyle aynıyız seninle inşallah ikimiz de çift çizgiyi görürüz bir an önceBende 1 sene olucak evleneli 4 aydır deniyoruz olmadı henüz
Evet bende şaşırdım çok benziyorHer şeyiyle aynıyız seninle inşallah ikimiz de çift çizgiyi görürüz bir an öncekaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?