Sizin durumunuz nedirBeklemekten başka çare yok gebelik ve adet ayırt edilemez bnce belirtiler aynı bence. Kafani dağıtacak şeylerle uğraş zaman geçmiyor biliyorum amayapacak birşeyimiz yok maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin durumunuz nedirBeklemekten başka çare yok gebelik ve adet ayırt edilemez bnce belirtiler aynı bence. Kafani dağıtacak şeylerle uğraş zaman geçmiyor biliyorum amayapacak birşeyimiz yok maalesef
bende 2 kez yakaladım biri adet bitiminde 15 ekim biri de 22 ekimdeAnladım canım ilk kez duyuyorum
Bu ay bilmem saldım bende adet sancım başladı 5 günüm var erken testler negatifTest yaptınız mı çatladım
bende 2 kez yakaladım biri adet bitiminde 15 ekim biri de 22 ekimde
Bu ay bilmem saldım bende adet sancım başladı 5 günüm var erken testler negatif
Bende kan verdim negatif çıktı bu ay tutmadı ya… boşu boşuna onca çarşaf yıkadımBenim de olmadı sanırım bugün adet tarihim sabah kahverengi lekelenmem oldu az önce de silince çok açık pembe sanırım geliyor regl o kadar da pik günü öncesi çatlama günü değerlendirmiştik ama olmadı sanırım![]()
Hahahaha çarşafa mı yanarsın kendini şartlandırdığına mıBende kan verdim negatif çıktı bu ay tutmadı ya… boşu boşuna onca çarşaf yıkadımpeş peşe yaptık bide neysee
Bende hissediyorum gelecek vardır Rabbimin bildiği cnm artık saldım olursa olmasa olmasınBenim de olmadı sanırım bugün adet tarihim sabah kahverengi lekelenmem oldu az önce de silince çok açık pembe sanırım geliyor regl o kadar da pik günü öncesi çatlama günü değerlendirmiştik ama olmadı sanırım![]()
İnşallah vardır ama gölgelere takılma bariz çizgiler görüpde gebe olmadıgımı kanda öğrendiğimde oldu o yüzden en güzeli tekrarlamak ve koyulasmasını beklemekKızlar bende erken gebelik yaptım beli belirsiz gölge var dün yaptıgımda hiç göle bile yoktu umudim yok ama acaba diyorum yine
Hahahah haykırdımHahahaha çarşafa mı yanarsın kendini şartlandırdığına mıvalla sevişmeyi unutuk bildiğin eşimi sperm görüyorum bana lazımsın yat işim biti kalk
![]()
Valla ayaklı sperm oldı herifHahahah haykırdımzevk alalım en iyisi unutalım bir süre sperm düşüne düşüne yumurtlama tarihi hesapla test yap rüyama girer oldu yetti yani
Evet bende çok olduğu var gölge görüp 2 saate adet oldugum varİnşallah vardır ama gölgelere takılma bariz çizgiler görüpde gebe olmadıgımı kanda öğrendiğimde oldu o yüzden en güzeli tekrarlamak ve koyulasmasını beklemek