• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testim sizce PİK Mİ

Bu ay bilmem saldım bende adet sancım başladı 5 günüm var erken testler negatif

Benim de olmadı sanırım bugün adet tarihim sabah kahverengi lekelenmem oldu az önce de silince çok açık pembe sanırım geliyor regl o kadar da pik günü öncesi çatlama günü değerlendirmiştik ama olmadı sanırım 😏

Benim de olmadı sanırım bugün adet tarihim sabah kahverengi lekelenmem oldu az önce de silince çok açık pembe sanırım geliyor regl o kadar da pik günü öncesi çatlama günü değerlendirmiştik ama olmadı sanırım 😏
Bende kan verdim negatif çıktı bu ay tutmadı ya… boşu boşuna onca çarşaf yıkadım😆😆😆 peş peşe yaptık bide neysee

Bende kan verdim negatif çıktı bu ay tutmadı ya… boşu boşuna onca çarşaf yıkadım😆😆😆 peş peşe yaptık bide neysee
Hahahaha çarşafa mı yanarsın kendini şartlandırdığına mı 😀😀😀 valla sevişmeyi unutuk bildiğin eşimi sperm görüyorum bana lazımsın yat işim biti kalk 😀😀😀😀

Bende hissediyorum gelecek vardır Rabbimin bildiği cnm artık saldım olursa olmasa olmasın

Kızlar iyi kaşmlar 28 ekimde ovulasyonda pik 29 ekim çatlama gördüm üç gün degerlendirdim 31 ekimde tekrar ilişki oldu 1 kasımda aksama doğru çok çok özür dilerim akıntının içinde kahveremgi lekelenme vardı cok minik olarak bu neden plabilir estrofem kullanıyorum o yapmış olabilirmi ilk dega böyle oldu

Kızlar bende erken gebelik yaptım beli belirsiz gölge var dün yaptıgımda hiç göle bile yoktu umudim yok ama acaba diyorum yine

Kızlar bende erken gebelik yaptım beli belirsiz gölge var dün yaptıgımda hiç göle bile yoktu umudim yok ama acaba diyorum yine
İnşallah vardır ama gölgelere takılma bariz çizgiler görüpde gebe olmadıgımı kanda öğrendiğimde oldu o yüzden en güzeli tekrarlamak ve koyulasmasını beklemek

Hahahaha çarşafa mı yanarsın kendini şartlandırdığına mı 😀😀😀 valla sevişmeyi unutuk bildiğin eşimi sperm görüyorum bana lazımsın yat işim biti kalk 😀😀😀😀
Hahahah haykırdım😆😆 zevk alalım en iyisi unutalım bir süre sperm düşüne düşüne yumurtlama tarihi hesapla test yap rüyama girer oldu yetti yani

Back
X