Ben hamile olduğumu sanmiyorum çıksaydı diğer testlerde de çıkardıİlk ogrendigimde 99 du sonra iki katindan birazdaha yukseldi iki hafta sonrada keselerimi gormustum
Dur bklm hayırlısıBen hamile olduğumu sanmiyorum çıksaydı diğer testlerde de çıkardı
Haber veririm haftasonu girdi araya belki ondan cikmamistir kasıklarım ağrıyor akıntı geliyor o yoksa neden oluyor kafayı yigcemDur bklm hayırlısı
İnternetten bakiyon dimi sonucunaHaber veririm haftasonu girdi araya belki ondan cikmamistir kasıklarım ağrıyor akıntı geliyor o yoksa neden oluyor kafayı yigcem
Evet canimİnternetten bakiyon dimi sonucuna
Hmm iyi canım allah hayırlısini versinEvet canim
Canım sonuç çıkmış hamile değilim normalde 0 100 çıkar 0 1 çıkmış sağ yumurtalığım ağrıyor acaba çatlamami olduHmm iyi canım allah hayırlısini versin
Canım ağrın varsa catlamak uzeredir havuç yersen catlar ve degerlendir belki tutarCanım sonuç çıkmış hamile değilim normalde 0 100 çıkar 0 1 çıkmış sağ yumurtalığım ağrıyor acaba çatlamami oldu
Ovulasyona takıldı kafam sürekli de yumurtlama olmaz kiCanım ağrın varsa catlamak uzeredir havuç yersen catlar ve degerlendir belki tutar
Ovulasyona takıldı kafam sürekli de yCanım ağrın varsa catlamak uzeredir havuç yersen catlar ve degerlendir belki tutar
Canım ağrın varsa catlamak uzeredir havuç yersen catlar ve degerlendir belki tutar
Laboquick marka kullanıyorsanız bu ara herkesinkinde sıkıntı varOvulasyona takıldı kafam sürekli de yumurtlama olmaz ki
Yok canım biraktim onu certain kullanıyorumLaboquick marka kullanıyorsanız bu ara herkesinkinde sıkıntı var
Siliklesmeye baslamis sanki
Sende durumlar nasılSiliklesmeye baslamis sanki
t c den daha koyu olunca ne demek oluyor nasıl değerlendirmek lazımYok canım daha olmamış t c den koyu olması lazım biraz daha bekle hafiften koyulasiyor sanki
T c den koyu olursa yumurtlama var demektirt c den daha koyu olunca ne demek oluyor nasıl değerlendirmek lazım
benim dün yaptığım testimde t çizgisi c den daha koyu çıktı dün ilişki oldu bi daha ne zaman olmalıT c den koyu olursa yumurtlama var demektir
İşte sabah ilk idrarinla test yaparsın hergun eğer testin t çizgisi siliklesmeye başlarsa yumurtan çatlamış demetir değerlendir o günü dün akşam baktım benimde siliklesti bu sabah yine yaptım yumurtam çatlamışbenim dün yaptığım testimde t çizgisi c den daha koyu çıktı dün ilişki oldu bi daha ne zaman olmalı
benim dün yaptığım testimde t çizgisi c den daha koyu çıktı dün ilişki oldu bi daha ne zaman olmalı
benim dün yaptığım testimde t çizgisi c den daha koyu çıktı dün ilişki oldu bi daha ne zaman olmalı
Sabah ilk idrarla lh testi yapılmaz çünkü birikmiş oluyor ve sürekli pozitif çıkarİşte sabah ilk idrarinla test yaparsın hergun eğer testin t çizgisi siliklesmeye başlarsa yumurtan çatlamış demetir değerlendir o günü dün akşam baktım benimde siliklesti bu sabah yine yaptım yumurtam çatlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?