- 30 Ocak 2023
- 397
- 185
- 18
- 35
Amin hayirli saglikli guzel haberler olsun insaAllahGeçmiş olsun inşallah gönlünüze göre olur herşey ben 1 buçuk yıllık evliyim hemen hemen 6 7 aydır deniyorum öncesinde de vajinismus vardı.hemen olur sanıyordum ama olmadı henüz malesef .şimdi braz daha rahatım Allah hayırlısını versin nasip etsin diyorum inşallah olur
İnşallahAmin hayirli saglikli guzel haberler olsun insaAllah
Guzel haberler alirsaniz burdan paylasirsinz insaAllahİnşallah
Tabi paylasirim inşallahGuzel haberler alirsaniz burdan paylasirsinz insaAllah
Çatlamış oluyor galiba değil miGuzel haberler alirsaniz burdan paylasirsinz insaAllah
InsaAllah ayin 21nden bu yana degerlendirdin baksana gayet koyu 23 kadar .bendaha 19 gunum ovus yaptim daha boyle pik girmedim kendimde valla .benimki catlamiomu ne anlamdim ya offÇatlamış oluyor galiba değil mibu günü degerlendrmeli mym
Bi de kacinci gunleriniz bu attgunz gunler adet baslangicindan acabaÇatlamış oluyor galiba değil mibu günü degerlendrmeli mym
18. Gün oluyor ayın 23 ü tam pikBi de kacinci gunleriniz bu attgunz gunler adet baslangicindan acaba
Ayın 20 si dışında iki gün öncesi ve bug güne kadar değerlendirdik bugün degerlendirmedik yapmali miyim acaba dedim de kendi kendimeInsaAllah ayin 21nden bu yana degerlendirdin baksana gayet koyu 23 kadar .bendaha 19 gunum ovus yaptim daha boyle pik girmedim kendimde valla .benimki catlamiomu ne anlamdim ya off
Hic bilmiyorum degerlendirebiliosan degerlendir bnceAyın 20 si dışında iki gün öncesi ve bug güne kadar değerlendirdik bugün degerlendirmedik yapmali miyim acaba dedim de kendi kendime
Tamam teşekkür ederimHic bilmiyorum degerlendirebiliosan degerlendir bnce
Ben sinirden att dedim bu ovus nedir ya iyice bni strese soktu :)ya adet baslangicimdan buyana yapmisim 19 gun oldu hala piki birak biraz bile koyuluk gormedim dedim acaba ben yumurtlamim.ozmn yada catlamio ama kasik agrm hafif vardi tabi ben isimi garantiye aldim merak etme:)ayin 21 22 degerlendrdim 23 mola 24 degerlendrdim firsatm olursa bugunu de degerlendrcm asa yarin artik :)bakalim ovuslan son bitane kaldi bnm onuda yarin denicem bakalim ya nasip biliosun Rabbim buyurmussa olur zaten geriisi boş ben nemzn bnmde oyle pik oluyr die meraktan aldim zaten .Tamam teşekkür ederimbenim bı arkadaşımda hamile şu an ama tam koyu olmamıştı pik gününde bile sizinde oyledir belki atın fotoğraf varsa isterseniz
Degerlendirdigim gunler adet baslangicindan 14 gunu basladm iste devam ettim nasip bide qdetimin son gunu abdest gunu iste degerlndrdikTamam teşekkür ederimbenim bı arkadaşımda hamile şu an ama tam koyu olmamıştı pik gününde bile sizinde oyledir belki atın fotoğraf varsa isterseniz
Değerlendirmeniz iyi olmuş inşallah güzel haberler alırızDegerlendirdigim gunler adet baslangicindan 14 gunu basladm iste devam ettim nasip bide qdetimin son gunu abdest gunu iste degerlndrdik
Evet hep 11 12 arasi yaptm sivi alinimina dikkat ettim ama degerlendrdim takdir RabbiminDeğerlendirmeniz iyi olmuş inşallah güzel haberler alırızbende merak edip aldm zaten.bde her gün aynı saatte yapıyorsunuz degilmi ben bilmiyordum detaylarını sonradan ogrendm
Bende aynı vallahiEvet hep 11 12 arasi yaptm sivi alinimina dikkat ettim ama degerlendrdim takdir Rabbimin
Senin adet tarihin nemzn mart kacBende aynı vallahikısmet artik
8 marttaSenin adet tarihin nemzn mart kac
Benimde 8 mart yada 9 mart olur zaten bakalim hayirli haberler:)8 martta
Acaba erken hamilelik.testi yapsak cikarmi senin var mi dusuncen.adet tarihlerimiz ayni oyuzden soruyorum:)ama.ben tabi ovus de hic pik falan gormedim en son bugunde degerlwndrdim daha degerlendrmem buyuk ihtimal takdir Rabbimin .8 martta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?