Ovulasyon testine bakar mısınız

Acaba erken hamilelik.testi yapsak cikarmi senin var mi dusuncen.adet tarihlerimiz ayni oyuzden soruyorum:)ama.ben tabi ovus de hic pik falan gormedim en son bugunde degerlwndrdim daha degerlendrmem buyuk ihtimal takdir Rabbimin .
Hayırlısı olsun inşallah kucagimz dolsun ben dün de değerlendirdim canım .ovulasyon da piki 23 Şubat'ta gördüm o yüzden erken daha benim için .ama sen yumurtlamanin erken olduğunu düşünüyorsan erken test yap aklında kalmasın diye.normalde yumurtlamadan 14 gün sonra testi öneriyorlar oda regle denk geliyor zaten

Kiz yok ben hic pik gormedim 19.gune kadar pik falan gormedim ki testlerde bitti yeni sipars edemem artik .bende ne olur ne olmaz diye dünu degerlendrdim zaten Rabbim nasip ederse insaAllah olur .ya birak piki hafif koyuluk bile gormedim ama degerlendirdim onemli gunleri adet baslangicindan sonraki 14 15 17 20 .bu gunleri degerlendrdim hani yumurtlama gec olursa sprm 2 3 gun yasiyormus diyorlar oyuzden .belki bugunde frsat bulursam degerlendiririm bugun 21.gunm oluyor oyuzden .

İyi yapmışsın kuzum değerlendirmekte inşallah tutar şu an bende afedersin sarı akıntı oldu yarım saat önce falan da sol kasigm batıyordu ona yormak istemiyorum tabi çok erken ama umarım vardır ikimizde de

Amin insaAllah bnmde dun ve diger iki gun bel ve kasik agrim vardi hissedilr gibiydi dedim ya biseyler olucak ya da yumurta falanmi cvatliyor artik Bilemedim .

Evet bakalim Rabbim dilerse insaAllah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bizlere ettiklerinide hayirli saglikli ailelerine bagislasin
Amin kuzum bacaklarım ağrıyor sanki iş yapmışım yorulmusum gbi ve akıntım devam ediyor dua edelm inşallah olur

Amin kuzum bacaklarım ağrıyor sanki iş yapmışım yorulmusum gbi ve akıntım devam ediyor dua edelm inşallah olur
Amin amin bu mubarek saban ayinin yuzu suyu hurmetine Rabbim eger hayirlisiysa nasip etsin hayirli ve saglikli evlatlar isteyen herkese bizede

Kiz bn dayanamadim erkn geblik testinysptim negatif cikti cok erken mi davrandim ilk degerlendrmeden 8 gun iste diger gunlerde degerlendrildi ama hani 1 2 haftslik 3 4 haftlik gosterrn erken gebelik testi varya ondan ovulas.beraber siparus etmistim .adet tarihine daha 10 gun var

Çok erken kuzum bence en fazla üç gün kala falan yapsan çıkar var ise tabiki kendini yıpratma sürekli test yapıp stres yapıyoruz ondan da olmuyor

Ahahah inşallah devam eder de bebiş vardır , yapma bak bekliyoruz
Hayirlisi insaAllah .ruyamda.hamileydim dogum yakindi am sancim.yoktu rahat dogumyapacak gibiydim bebek karnimda hareket ediyirdu bende elimi karnima koyup kelimyi şehadet getiriyordum icinden de dedim sanci baslamadan soylim Rabbim kolaylastrsin sonra sanci gelirse soylemem belki diye .sabah niyetine hayir olsun insaAllah ruyam ya

Bende öyle belirtilerim oluyordu hemen arkadaşımı arıyordum falan inşallah gerçek olur kuzum hayirlisiyla

Ahahah inşallah devam eder de bebiş vardır , yapma bak bekliyoruz
Bisey sorcam degerlendirmelere devam.ettin mi ben durdursum calismalari da seninkini merak ettm acaba devam etsemmi yada etsemiydim gec mi adete 7 gun var eger birgun gecikme olmasa bu ay 28 ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…