Hayırlısı olsun inşallah kucagimz dolsunAcaba erken hamilelik.testi yapsak cikarmi senin var mi dusuncen.adet tarihlerimiz ayni oyuzden soruyorum:)ama.ben tabi ovus de hic pik falan gormedim en son bugunde degerlwndrdim daha degerlendrmem buyuk ihtimal takdir Rabbimin .
Kiz yok ben hic pik gormedim 19.gune kadar pik falan gormedim ki testlerde bitti yeni sipars edemem artik .bende ne olur ne olmaz diye dünu degerlendrdim zaten Rabbim nasip ederse insaAllah olur .ya birak piki hafif koyuluk bile gormedim ama degerlendirdim onemli gunleri adet baslangicindan sonraki 14 15 17 20 .bu gunleri degerlendrdim hani yumurtlama gec olursa sprm 2 3 gun yasiyormus diyorlar oyuzden .belki bugunde frsat bulursam degerlendiririm bugun 21.gunm oluyor oyuzden .Hayırlısı olsun inşallah kucagimz dolsunben dün de değerlendirdim canım .ovulasyon da piki 23 Şubat'ta gördüm o yüzden erken daha benim için .ama sen yumurtlamanin erken olduğunu düşünüyorsan erken test yap aklında kalmasın diye.normalde yumurtlamadan 14 gün sonra testi öneriyorlar oda regle denk geliyor zaten
İyi yapmışsın kuzum değerlendirmekte inşallah tutar şu an bende afedersin sarı akıntı oldu yarım saat önce falan da sol kasigm batıyordu ona yormak istemiyorum tabi çok erken ama umarım vardır ikimizde deKiz yok ben hic pik gormedim 19.gune kadar pik falan gormedim ki testlerde bitti yeni sipars edemem artik .bende ne olur ne olmaz diye dünu degerlendrdim zaten Rabbim nasip ederse insaAllah olur .ya birak piki hafif koyuluk bile gormedim ama degerlendirdim onemli gunleri adet baslangicindan sonraki 14 15 17 20 .bu gunleri degerlendrdim hani yumurtlama gec olursa sprm 2 3 gun yasiyormus diyorlar oyuzden .belki bugunde frsat bulursam degerlendiririm bugun 21.gunm oluyor oyuzden .
Amin insaAllah bnmde dun ve diger iki gun bel ve kasik agrim vardi hissedilr gibiydi dedim ya biseyler olucak ya da yumurta falanmi cvatliyor artik Bilemedim .İyi yapmışsın kuzum değerlendirmekte inşallah tutar şu an bende afedersin sarı akıntı oldu yarım saat önce falan da sol kasigm batıyordu ona yormak istemiyorum tabi çok erken ama umarım vardır ikimizde de
Çatlama da olablrAmin insaAllah bnmde dun ve diger iki gun bel ve kasik agrim vardi hissedilr gibiydi dedim ya biseyler olucak ya da yumurta falanmi cvatliyor artik Bilemedim .
Evet bakalim Rabbim dilerse insaAllah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bizlere ettiklerinide hayirli saglikli ailelerine bagislasinÇatlama da olablrbende de olmuştu değerlendirmssn zaten
Amin kuzum bacaklarım ağrıyor sanki iş yapmışım yorulmusum gbi ve akıntım devam ediyor dua edelm inşallah olurEvet bakalim Rabbim dilerse insaAllah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bizlere ettiklerinide hayirli saglikli ailelerine bagislasin
Amin amin bu mubarek saban ayinin yuzu suyu hurmetine Rabbim eger hayirlisiysa nasip etsin hayirli ve saglikli evlatlar isteyen herkese bizedeAmin kuzum bacaklarım ağrıyor sanki iş yapmışım yorulmusum gbi ve akıntım devam ediyor dua edelm inşallah olur
Kiz bn dayanamadim erkn geblik testinysptim negatif ciktiAmin kuzum bacaklarım ağrıyor sanki iş yapmışım yorulmusum gbi ve akıntım devam ediyor dua edelm inşallah olur
Çok erken kuzum bence en fazla üç gün kala falan yapsan çıkar var ise tabikiKiz bn dayanamadim erkn geblik testinysptim negatif cikticok erken mi davrandim ilk degerlendrmeden 8 gun iste diger gunlerde degerlendrildi ama hani 1 2 haftslik 3 4 haftlik gosterrn erken gebelik testi varya ondan ovulas.beraber siparus etmistim .adet tarihine daha 10 gun var
Haklisin zaten oyle yapicam hatta ayin 8 once yapmicm artikÇok erken kuzum bence en fazla üç gün kala falan yapsan çıkar var ise tabikikendini yıpratma sürekli test yapıp stres yapıyoruz ondan da olmuyor
Bnde yapmicam sabredelm beraberHaklisin zaten oyle yapicam hatta ayin 8 once yapmicm artik
Çok istiyorum ama kısmetHaklisin zaten oyle yapicam hatta ayin 8 once yapmicm artik
Ya insaAllah gonlune gore olurÇok istiyorum ama kısmetbde bu ay olsa esimin doğum günü neler hayal ediyorum inşallah kismet olur
Evet edelimBnde yapmicam sabredelm beraber
Evet edelimuc gun sonr yapmasam iyidr.şaka biyana hala kasik agrim var biraz
Hayirlisi insaAllah .ruyamda.hamileydim dogum yakindi am sancim.yoktu rahat dogumyapacak gibiydim bebek karnimda hareket ediyirdu bende elimi karnima koyup kelimyi şehadet getiriyordum icinden de dedim sanci baslamadan soylim Rabbim kolaylastrsin sonra sanci gelirse soylemem belki diye .sabah niyetine hayir olsun insaAllah ruyam yaAhahah inşallah devam eder de bebiş vardır , yapma bak bekliyoruz
Bende öyle belirtilerim oluyordu hemen arkadaşımı arıyordum falanHayirlisi insaAllah .ruyamda.hamileydim dogum yakindi am sancim.yoktu rahat dogumyapacak gibiydim bebek karnimda hareket ediyirdu bende elimi karnima koyup kelimyi şehadet getiriyordum icinden de dedim sanci baslamadan soylim Rabbim kolaylastrsin sonra sanci gelirse soylemem belki diye .sabah niyetine hayir olsun insaAllah ruyam ya
Ee belirtin biseyin varmi hic sende varmi bi haller:)degisikBende öyle belirtilerim oluyordu hemen arkadaşımı arıyordum falaninşallah gerçek olur kuzum hayirlisiyla
Bisey sorcam degerlendirmelere devam.ettin mi ben durdursum calismalari da seninkini merak ettm acaba devam etsemmi yada etsemiydim gec mi adete 7 gun var eger birgun gecikme olmasa bu ay 28 yaAhahah inşallah devam eder de bebiş vardır , yapma bak bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?