Canım ben illa yapcm diye kodlamadm kendimi yumurtlamadan sonra bıraktım ama yine devam ediyorum ilişkiye Allah'ın işi belli olmaz daha bir hafta var istyosan değerlendir bence bacağımda ağrı var ama onunla mi alakalı bilmiyorum bde akıntı oldu braz su an yokBisey sorcam degerlendirmelere devam.ettin mi ben durdursum calismalari da seninkini merak ettm acaba devam etsemmi yada etsemiydim gec mi adete 7 gun var eger birgun gecikme olmasa bu ay 28 ya
Belim oyle bir agriyor tam ortasi degisik bir ağriki anlatamam zor egiliyorum gercekten farkli bir agri ama hamilelige yoramiyorum icimde sanki adet olucakmişim gibi hissiyatim var ama sabredicem 6gun var bakalimCanım ben illa yapcm diye kodlamadm kendimi yumurtlamadan sonra bıraktım ama yine devam ediyorum ilişkiye Allah'ın işi belli olmaz daha bir hafta var istyosan değerlendir bence bacağımda ağrı var ama onunla mi alakalı bilmiyorum bde akıntı oldu braz su an yok
Sabır canım sabırBelim oyle bir agriyor tam ortasi degisik bir ağriki anlatamam zor egiliyorum gercekten farkli bir agri ama hamilelige yoramiyorum icimde sanki adet olucakmişim gibi hissiyatim var ama sabredicem 6gun var bakalim
Nasip Allahtan canmSabır canım sabırbende nyeyse umitlenemiyorum
Bende ilk defa bu ay ovulasyon testi yaptımEvet yumurtlama gozukuyor. bugun ve sonraki iki gun ysni toplamda 3 gun iliski. Doktorum bana oyle onerdi baska arkadaslarda oyle denedi. arti yarinda ovulasyon yapacaksiniz siliklesne kadar. cunku yumurta catladi mi onu gormen gerek.
Çatlama olmayınca ne oluyor acaba? Hamilelik olmuyor sanırım ama adete bir etkisi oluyor mu? Hiç bilmiyorum valla, bende kaç aydır uygulamaya göre hamile kalmaya çalışıyorum.Kızlar ben çatlatma iğnesi olalı 40 saat oldum. Bir taraftan ovulasyon testi ile takip ediyordum.Ovulasyon testi t çizgisi hala kopkoyu.Yumurtam çatlamadi sanırım. Böyle Başına gelen var mı hiç
Iyi gceler canm sende var mi birsey adet tarihlerimiz ayniydi da oyuzden☺Sabır canım sabırbende nyeyse umitlenemiyorum
Merhaba canım olmadım henüz açık kahve leke geliyor sen oldun muIyi gceler canm sende var mi birsey adet tarihlerimiz ayniydi da oyuzden☺
Ben daha olmadim ama leke yok bu sbah seffaf sari akinti oldu .kaset tes yaptim negatifti silik bile degildi bakalim bekleyip gorelim Allahin izniyle .ama yanagimda bitane svilce var herhalde havalardan bu gecikme gibi dusunuyorumMerhaba canım olmadım henüz açık kahve leke geliyor sen oldun mu
Ay inşallah hamilesindir canım ben regl olcm dye bekliyorum.sari akıntı olduğuna göre olabilir yaniBen daha olmadim ama leke yok bu sbah seffaf sari akinti oldu .kaset tes yaptim negatifti silik bile degildi bakalim bekleyip gorelim Allahin izniyle .ama yanagimda bitane svilce var herhalde havalardan bu gecikme gibi dusunuyorum
Valla mi kahverengi degildi ama devami gelmedi suan beni heycanlandrdin kiz☺acaba kan versem cikarmi sence ona gore kan vermeye gidim diyorum acile yakin bize zatenAy inşallah hamilesindir canım ben regl olcm dye bekliyorum.sari akıntı olduğuna göre olabilir yani
Bence gitValla mi kahverengi degildi ama devami gelmedi suan beni heycanlandrdin kiz☺acaba kan versem cikarmi sence ona gore kan vermeye gidim diyorum acile yakin bize zaten
Hadi insaAllah hayirlisi ile gidim gelim zaten ikisaatten once cikmiyor sonuc .ama bazen kahverengi leke de belirti oluyor .ya sen test neden yapmiyorsun nasil duruyorsun☺Bence gitben leke geldiği için regl baslck diye bekliyorum .ama o akıntı benim arkadaşımda da oldu ve hamile şu an.umitlenme ama öğren bakalm inşallah vardır
Erken test yapmam lazımms almadm canım bugün yarın olurum dyeHadi insaAllah hayirlisi ile gidim gelim zaten ikisaatten once cikmiyor sonuc .ama bazen kahverengi leke de belirti oluyor .ya sen test neden yapmiyorsun nasil duruyorsun☺
Tam yarin da olmassan eger test al yap bekliyorum ☺Erken test yapmam lazımms almadm canım bugün yarın olurum dye
Tamam canım oluyorum gibi ,senin sonuç çıkınca yazTam yarin da olmassan eger test al yap bekliyorum ☺
Bende randevu coktan aldm olsamda olmasamda dedim gidip yumurta takibi yaptrcam ovusde biliosun pik gormedim .baklaim yazcam hemen ask olsun haber vermesem catlarimTamam canım oluyorum gibi ,senin sonuç çıkınca yazolmadysa bu ay hastaneye gdcm ben ya
Yaa nerdesnn sonuç cikmadimi şimdi aklıma geldi misafirlikteym hemen telefonu aldm elimeBende randevu coktan aldm olsamda olmasamda dedim gidip yumurta takibi yaptrcam ovusde biliosun pik gormedim .baklaim yazcam hemen ask olsun haber vermesem catlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?