Ovulasyon testine bakar mısınız

Bisey sorcam degerlendirmelere devam.ettin mi ben durdursum calismalari da seninkini merak ettm acaba devam etsemmi yada etsemiydim gec mi adete 7 gun var eger birgun gecikme olmasa bu ay 28 ya
Canım ben illa yapcm diye kodlamadm kendimi yumurtlamadan sonra bıraktım ama yine devam ediyorum ilişkiye Allah'ın işi belli olmaz daha bir hafta var istyosan değerlendir bence bacağımda ağrı var ama onunla mi alakalı bilmiyorum bde akıntı oldu braz su an yok

Belim oyle bir agriyor tam ortasi degisik bir ağriki anlatamam zor egiliyorum gercekten farkli bir agri ama hamilelige yoramiyorum icimde sanki adet olucakmişim gibi hissiyatim var ama sabredicem 6gun var bakalim

Belim oyle bir agriyor tam ortasi degisik bir ağriki anlatamam zor egiliyorum gercekten farkli bir agri ama hamilelige yoramiyorum icimde sanki adet olucakmişim gibi hissiyatim var ama sabredicem 6gun var bakalim
Sabır canım sabır bende nyeyse umitlenemiyorum

Günaydın canım dün akşam bende yne aknti oldu bu sbaahta uyandım açık kahve leke gelmiş

Kızlar ben çatlatma iğnesi olalı 40 saat oldum. Bir taraftan ovulasyon testi ile takip ediyordum.Ovulasyon testi t çizgisi hala kopkoyu.Yumurtam çatlamadi sanırım. Böyle Başına gelen var mı hiç

Evet yumurtlama gozukuyor. bugun ve sonraki iki gun ysni toplamda 3 gun iliski. Doktorum bana oyle onerdi baska arkadaslarda oyle denedi. arti yarinda ovulasyon yapacaksiniz siliklesne kadar. cunku yumurta catladi mi onu gormen gerek.
Bende ilk defa bu ay ovulasyon testi yaptım
6 Mart 13. Gün
7 Mart 14. Gün
Bugünde yapacağım bakalım tabi bugüne kadar korunmama durumu olmadı Kandil vs. Diye bu akşam korunmasam acaba tutar mı bilemedim test silik çıksa yani çatlama olsa geç kalmış olurmuyum bu zamana kadar uygulamalara göre deniyordum hamile kalamadım
29-30 günde bir adet oluyorum düzenlidir 6 gün sürüyor.

Eklentiler

• 50D440DC-C53E-43BA-8142-99AB0CCAA68E.webp
    66 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar ben çatlatma iğnesi olalı 40 saat oldum. Bir taraftan ovulasyon testi ile takip ediyordum.Ovulasyon testi t çizgisi hala kopkoyu.Yumurtam çatlamadi sanırım. Böyle Başına gelen var mı hiç
Çatlama olmayınca ne oluyor acaba? Hamilelik olmuyor sanırım ama adete bir etkisi oluyor mu? Hiç bilmiyorum valla, bende kaç aydır uygulamaya göre hamile kalmaya çalışıyorum.

Bende ilk defa bu ay ovulasyon testi yaptım
6 Mart 13. Gün
7 Mart 14. Gün
Bugünde yapacağım bakalım tabi bugüne kadar korunmama durumu olmadı Kandil vs. Diye bu akşam korunmasam acaba tutar mı bilemedim test silik çıksa yani çatlama olsa geç kalmış olurmuyum bu zamana kadar uygulamalara göre deniyordum hamile kalamadım
29-30 günde bir adet oluyorum düzenlidir 6 gün sürüyor.
Bugünde yapacağım bakalım benimde mi çatlama olmuyor?

Eklentiler

• 28F96B3D-D61A-4673-80FB-2AC67870A379.webp
    66 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba canım olmadım henüz açık kahve leke geliyor sen oldun mu
Ben daha olmadim ama leke yok bu sbah seffaf sari akinti oldu .kaset tes yaptim negatifti silik bile degildi bakalim bekleyip gorelim Allahin izniyle .ama yanagimda bitane svilce var herhalde havalardan bu gecikme gibi dusunuyorum

Ben daha olmadim ama leke yok bu sbah seffaf sari akinti oldu .kaset tes yaptim negatifti silik bile degildi bakalim bekleyip gorelim Allahin izniyle .ama yanagimda bitane svilce var herhalde havalardan bu gecikme gibi dusunuyorum
Ay inşallah hamilesindir canım ben regl olcm dye bekliyorum.sari akıntı olduğuna göre olabilir yani

Ay inşallah hamilesindir canım ben regl olcm dye bekliyorum.sari akıntı olduğuna göre olabilir yani
Valla mi kahverengi degildi ama devami gelmedi suan beni heycanlandrdin kiz☺acaba kan versem cikarmi sence ona gore kan vermeye gidim diyorum acile yakin bize zaten

Valla mi kahverengi degildi ama devami gelmedi suan beni heycanlandrdin kiz☺acaba kan versem cikarmi sence ona gore kan vermeye gidim diyorum acile yakin bize zaten
Bence git ben leke geldiği için regl baslck diye bekliyorum .ama o akıntı benim arkadaşımda da oldu ve hamile şu an.umitlenme ama öğren bakalm inşallah vardır

Bence git ben leke geldiği için regl baslck diye bekliyorum .ama o akıntı benim arkadaşımda da oldu ve hamile şu an.umitlenme ama öğren bakalm inşallah vardır
Hadi insaAllah hayirlisi ile gidim gelim zaten ikisaatten once cikmiyor sonuc .ama bazen kahverengi leke de belirti oluyor .ya sen test neden yapmiyorsun nasil duruyorsun☺

Hadi insaAllah hayirlisi ile gidim gelim zaten ikisaatten once cikmiyor sonuc .ama bazen kahverengi leke de belirti oluyor .ya sen test neden yapmiyorsun nasil duruyorsun☺
Erken test yapmam lazımms almadm canım bugün yarın olurum dye

Tamam canım oluyorum gibi ,senin sonuç çıkınca yaz olmadysa bu ay hastaneye gdcm ben ya
Bende randevu coktan aldm olsamda olmasamda dedim gidip yumurta takibi yaptrcam ovusde biliosun pik gormedim .baklaim yazcam hemen ask olsun haber vermesem catlarim

Bende randevu coktan aldm olsamda olmasamda dedim gidip yumurta takibi yaptrcam ovusde biliosun pik gormedim .baklaim yazcam hemen ask olsun haber vermesem catlarim
Yaa nerdesnn sonuç cikmadimi şimdi aklıma geldi misafirlikteym hemen telefonu aldm elime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…