Ovulasyon testine bakar mısınız

Yaa nerdesnn sonuç cikmadimi şimdi aklıma geldi misafirlikteym hemen telefonu aldm elime
Ya kiz sence sonuc alsam ben yazmazmiyim gidemedimki esim dedi acele etme o bnden merakli heycnli dedi hayal kirikligi yasamak istemiyorum yarinida bekleyelim dedi oyuzden sabh artik insAllah canm .sende gelen giden var mi .test negatif cikinca esim diyordu bozuktr kesinbi de kucuk sivilcnlenme oldu adet sabh gelicek gibi ya hisselirim anlk degisio

Yok kuzum olmadı valla ben bugün de denicem tutmadysa da tutar belki neblm ,

En iyisi ya ümit ediyor işte insan
Kiz napiosun güzellik var mi gelen giden bugun .ben bugunde gidemedim daha dogrusu esim dedi sira cok acilde gitmedik yarin sabah Allahin izniyle saglik kabinine gidicem saat9da adet olmadim daha bel agrim hafifledi biraz ama bikac gun once ki gibi siddetli degil .

Sen kesin hamilesin yaaa ben bugün oldum kuzum

Kiz yanagimda sivilce cikmis bikactane o benim kafami karistirio ama.nasip bakalim yarin belli olucak Allahin izniyle ☺Rabbim gonlumuze gore versin insaAllah dualrim seninle
Oyy inşallah vardır canım benim senin adına sevinirim bende kısmet vallahi bu ay gideceğim önce pazartesi kan vericem sağlık ocagina sonra hastane

Oyy inşallah vardır canım benim senin adına sevinirim bende kısmet vallahi bu ay gideceğim önce pazartesi kan vericem sağlık ocagina sonra hastane
Hayirli sonucalar insaAllah canm hayirlisiyla iyi gecer hersey.valla bende her dk pede bakiom leke bisey var mi die ben kendimde inanasim pek gelmioda sanki sabah adet olucakmisim gibi agri girio karnima birden .nasip Rabbim hayirli ve saglikli eylesin varsada .

Ben sabh 9da kan vermeye gittim sonucum 6 7 gibi cikacakmis dedi .bekliyorum bakalim adette olmadim kasik bel agrim var ama hala

Kan sonucum .0.5 cikmis negatif dedi yukselme ihtimali varmi acaba cunku bazen kantahlili yapiyordum 0.2cikardi acaba gec dollenmemi Rabbim hangisi hayirliysa onu nasip etsin

Kan sonucum .0.5 cikmis negatif dedi yukselme ihtimali varmi acaba cunku bazen kantahlili yapiyordum 0.2cikardi acaba gec dollenmemi Rabbim hangisi hayirliysa onu nasip etsin
Aaa kzuu negatif ama bilmiyorum ki adet duzensizlgn var mıydı bu kadar gecikme olur mu normalde

Aaa kzuu negatif ama bilmiyorum ki adet duzensizlgn var mıydı bu kadar gecikme olur mu normalde
Hayir aslanolmazdi en fazla bir gun oynardi acaba stresliydim bu ay cok ondan mi hava gecisi falan mi bakalim beklicem gorucem Allahin izniyle ama adet belirtilerim var kasik ve bel agri var hep vardi zaten oyuzden bende ayirt edemiyirum ayin 16 randevu aldim olsamda olmasamda adet gidip bi bakinicam .ama bel agrim herzamnkinden fazla

Canım inşallah hayrlı zamanda olur beklediğimiz bende yarın kan vercm reglken ver demişti doktorum sonra yne detaylı kontrole girecegm

Canım inşallah hayrlı zamanda olur beklediğimiz bende yarın kan vercm reglken ver demişti doktorum sonra yne detaylı kontrole girecegm
Rabbim sonuclarini temiz cikarsn insaAllah .ben hala adet olmadim bnde doktor gunune kadar beklicem takib edicem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…