ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

1. papatya_2014 ............................BAT 18 EYLÜL HAMİLE
  2. svly4414 .........................................BAT 19 EYLÜL BEKLEMEDE
  3. @elalmami ....................................BAT 20 EYLÜLBEKLEMEDE
  4. hafizekbr ...................................BAT 23 EYLÜL
  5. @kediliasli .....................................BAT 24 EYLÜL
  6. backspace55 ...............................BAT 27 EYLÜL
  7. masal2010 ..................................BAT 27 EYLÜL
  8. @smyyali ......................................BAT 27 EYLÜL
  9. kecozz .........................................BAT 27 EYLÜL
  10. @murnur55 ..................................BAT 27 EYLÜL
  11. lale-naren ...................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  12. plasure ..........................................BAT 28 EYLÜL
  13. nurgulu ........................................BAT 29 EYLÜL
  14. A afrodit26 ...................................BAT 2 EKİM
  15. @mercimeque ..............................BAT 4 EKİM
  16. P pretty1406 ..................................BAT 5 EKİM
  17. allbaby ........................................BAT 6 EKİM
  18. berna83 ......................................BAT 6 EKİM
  19. 21DAMLA ..................................BAT 12 EKİM
  20. Z zeytin85 .....................................BAT 12 EKİM
  21. @asyanes ......................................BAT 13 EKİM
  22. bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

ew
az önce bir liste carptı gözüme bat listesi
t beklenen adet tarihi yani ne zaman hasta olacaklar kim hamile kalacak gibi senin adın yo

ew

t beklenen adet tarihi yani ne zaman hasta olacaklar kim hamile kalacak gibi senin adın yo
eklendim bende burası uğur getirsin hepimize suanda ezan okunuyo ALLAHIM hepimize hayırlısıyla saglıklı evletlar dogurmayı nasip etsin biran önce kavuşalım bebeklerimize zamanı gelmiş olsun artık hayırlısıyla inşallah.

bebeeeeeeeekkkkk

çalış diye diye iliğimi kemiğimi kuruttun kızzzzzz laleee bedava amele gibi gün aşırı çalışıyoz zaten bi dün geceyi aksattım akıntıda kan olunca korktum adama yüz vermedim ama söz bugün çok çalışcam nasılsa korkulcak bişey yokmuş içim rahatladı

iveeet bende onu diyorum yaa çalıış boş kalma o bebiş ge le ceekk üldürürüm seni yoksaa

Kızlar soruma cvp lütfen bizde bu ay başladık çalışmalara
adetin 8-9. günü basla testi yapmaya istersen.testte iki çizgide aynı koyulukta veya test cizgisi daha koyu olmalı yumurtlamanın oldugunu göstermesi için.test cizgisi kontrol cizgisinden silikse olmaz.

papatya_2014 papatyaaaaaaa kızzz hamilee nasılsın bugün sen hamileyim dedğinden beri hepimize bi haller oldu hamilelik takvimi yapsana bebiş izleyelim azcık

papatyaaaaaaa kızzz hamilee nasılsın bugün sen hamileyim dedğinden beri hepimize bi haller oldu hamilelik takvimi yapsana bebiş izleyelim azcık
Kuzum cok hastayim acayip derecede iki burnumda tikali bogazlar cayir cayir yaniyo pazartesi ise baslamam gerek iznim bitti napacam bilmiyrum. Ayrica o.takvimin nasil.oldugunu soyletsen yaparim dabii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…