hamileliği bekleme listesi tatlımNe listesi
yok kıız ne erkenii onu iöinde olduğunu bilmen bile sana güç vercek güzelim başla çalışmalara hem bak tutturması zaman allır sonra
t beklenen adet tarihi yani ne zaman hasta olacaklar kim hamile kalacak gibi senin adın yoaz önce bir liste carptı gözüme bat listesi
ewt canım olur ama 4 saat sıvı almaman lazım ki testin net sonu versin bu arada inşallah bu yolu hayırlı bir şekilde bebekle taçlandırırsın şimdiden hayı
ayy baya ailemiz kalabalıklaştı allahım hamişş bolluğu versin
papatya_2014 ............................BAT 18 EYLÜL HAMİLE svly4414 .........................................BAT 19 EYLÜL BEKLEMEDE - @elalmami ....................................BAT 20 EYLÜL
BEKLEMEDE hafizekbr ...................................BAT 23 EYLÜL - @kediliasli ....................................BAT 24 EYLÜL
backspace55 ...............................BAT 27 EYLÜL masal2010 ..................................BAT 27 EYLÜL - @smyyali ......................................BAT 27 EYLÜL
kecozz .........................................BAT 27 EYLÜL - @murnur55 ..................................BAT 27 EYLÜL
lale-naren ...................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA plasure ..........................................BAT 28 EYLÜL nurgulu ........................................BAT 29 EYLÜL - @mercimeque ..............................BAT 4 EKİM
- P pretty1406 ..................................BAT 5 EKİM
allbaby ........................................BAT 6 EKİM berna83 ......................................BAT 6 EKİM 21DAMLA ..................................BAT 12 EKİM - @asyanes ......................................BAT 13 EKİM
- A afrodit26 ....................................BAT 15 EKİM
- bat listemizin son hali kızlar
ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
bebeeeeeeeekkkkkne çalışmasına başlıyım kız anlamadım???
sorun ne canmKızlar soruma cvp lütfen bizde bu ay başladık çalışmalara
eklendim bendeew
t beklenen adet tarihi yani ne zaman hasta olacaklar kim hamile kalacak gibi senin adın yo
bebeeeeeeeekkkkk
çalış diye diye iliğimi kemiğimi kuruttun kızzzzzz laleeebedava amele gibi gün aşırı çalışıyoz zaten bi dün geceyi aksattım akıntıda kan olunca korktum adama yüz vermedim ama söz bugün çok çalışcam nasılsa korkulcak bişey yokmuş içim rahatladı
adetin 8-9. günü basla testi yapmaya istersen.testte iki çizgide aynı koyulukta veya test cizgisi daha koyu olmalı yumurtlamanın oldugunu göstermesi için.test cizgisi kontrol cizgisinden silikse olmaz.Kızlar soruma cvp lütfen bizde bu ay başladık çalışmalara
iveeetbende onu diyorum yaa çalıış boş kalma o bebiş ge le ceekk üldürürüm seni yoksaa
üldür beni üldürrrrr yavrum yeterki sen üldürrrr
Insallah canim gözümu acar acmaz buraya bakiyorum guzel haberler icin :)ya zaten senden o güzel haberi aldı
ya inşallah ardı gelir darısı hepimizin başına bu arada günaydın tatlımm
yok kız ona söyleyince ters tepiyo korkuyo adamcağız kaçıyo
kııız sıppıkkucana da üle de ağlar valla ha
Kuzum cok hastayim acayip derecede iki burnumda tikali bogazlar cayir cayir yaniyo pazartesi ise baslamam gerek iznim bitti napacam bilmiyrum. Ayrica o.takvimin nasil.oldugunu soyletsen yaparim dabii :))papatyaaaaaaa kızzz hamilee nasılsın bugünsen hamileyim dedğinden beri hepimize bi haller oldu hamilelik takvimi yapsana bebiş izleyelim azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?