Canım bir Dr a gitsen belki hamişsin ama kan testi yaptır çıkar sanırım
Tatlım meraktayım haber ver hemen saat 12 oldu haddiiiiiiGunaydin canlarim kahvaltidan sonra gidiyorum insallah olmadim daha insalah bebistir
Yok canım ya keşke calisabilseydim. Memlekette üşttüm malum Karadenizin havasına hiç belli olmuyor. Biz denizdeyken tepemizden yağmur yağıyorbebek yapçaz derken gün aşırı çalıştın duş falan derken üşüttün tabi güzelim kendini
Ama ne bilim Haklısın hamiş olmanı çok istiyorum ondan herseye hamişsin diyesim geliyorhamilelik için çok erken değil mi??? yersiz umutlanmak istemem
yok ama hala bekliyoruz birileri daha hamiledir ve şuanda belkide bunun farkında değillerdir olabilir yaaniiGünaydın Kizlarrrrrrr yeni haberler var mı bugün bakiiimmm hamiş fln :)))
canm yumuşun olmuş muydu kusura bakma benm kafa gitti 2 gündür eğer yumuşun olduysa öncesinde bu bebiş habercisi olabilir17. günü bat 6 ekim
ilişki sonrası nadiren olan bişi bu öle olduysa dediğim gibi rahim zorlanmış yok değilse akıntının yoğunluğunlan temizlenmiş için kan içerde kalmasında birkereyse önemli değil devam etmesi tehlikeli sadece güzelim dikkat et yinede
Yok canım ya keşke calisabilseydim. Memlekette üşttüm malum Karadenizin havasına hiç belli olmuyor. Biz denizdeyken tepemizden yağmur yağıyor
hamilelik için çok erken değil mi??? yersiz umutlanmak istemem
aynen canm sağol ilgin içinCanım benim inşallah Dediğin gibidir sana bir zarar gelmesinde gerisi boş
Ay inşallah bebişe haberdir bu koyu çizgileranladım tatlım bikerelik bişeydi ama şaşırdım hiç denk gelmemiştim böyle bişeye.bide ilişki yapmadığımız güne denk geldi.biraz endişelenince akşam kocişe yanaşmadım bile
Evet canım çok güzel oluyor...hele yanında kalpten bağlı sevdicegin varsa bir başka güzelfantaziye bakkkkkk uwwww
anladım tatlım bikerelik bişeydi ama şaşırdım hiç denk gelmemiştim böyle bişeye.bide ilişki yapmadığımız güne denk geldi.biraz endişelenince akşam kocişe yanaşmadım bile[/QUOTE
iiii yapmışsın birazcık dikkat et eğer müsaitsen gir bi sıcak duş al iii gelir
canm listeyi sen mi düzenliyodun?hamilelik için çok erken değil mi??? yersiz umutlanmak istemem
canm yumuşun olmuş muydu kusura bakma benm kafa gitti 2 gündür eğer yumuşun olduysa öncesinde bu bebiş habercisi olabilir
evet tatlım ben yapıyomcanm listeyi sen mi düzenliyodun?
hmmmmmm hadi bakalım inşallah hep koyu devam ederolsun tatlım kafalar hep karışık zaten.yumoş oldum 3 gün önce ama bugün test çok koyu....bilmediğim şeyler bunlar şaşırdım yaaaaa
canm benm batımı değiştirir misin benm asıl bat 15 ekimmişevet tatlım ben yapıyom
Çalışmalara tam gaz devam tatlım bence hız kesmeolsun tatlım kafalar hep karışık zaten.yumoş oldum 3 gün önce ama bugün test çok koyu....bilmediğim şeyler bunlar şaşırdım yaaaaa
Ama ne bilim Haklısın hamiş olmanı çok istiyorum ondan herseye hamişsin diyesim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?