ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

merhaba bende bu ay ovulasyon testine baslamaya karar verdim arkadaslar yalnız hangi saatte yapmam gerektiğini bilemedim yani en uygun hangi saat olur acaba bu sekilde hamile kalan arkadaslarımız bize yardımcı olsa.birde ben garantiye almak için günde iki tane yapmak istiyorum ama bu iki test arası 8 saat gecmesi gerekiyomus sanırım.ovulasyon testinide sabah 10 dan sonra aksam 8 den önce yapmak gerekiyomus.kafam baya karıstı acaba ilkini öglen 12 de diğerinide aksam 6 da yapsam olurmu ki?

ewt canım olur ama 4 saat sıvı almaman lazım ki testin net sonu versin bu arada inşallah bu yolu hayırlı bir şekilde bebekle taçlandırırsın şimdiden hayırlı olsun

1. papatya_2014 ............................BAT 18 EYLÜL HAMİLE
  2. svly4414 .........................................BAT 19 EYLÜL BEKLEMEDE
  3. lovelyemir ....................................BAT 20 EYLÜLBEKLEMEDE
  4. hafizekbr ...................................BAT 23 EYLÜL
  5. @kediliasli ....................................BAT 24 EYLÜL
  6. backspace55 ...............................BAT 27 EYLÜL
  7. masal2010 ..................................BAT 27 EYLÜL
  8. @smyyali ......................................BAT 27 EYLÜL
  9. kecozz .........................................BAT 27 EYLÜL
  10. @murnur55 ..................................BAT 27 EYLÜL
  11. lale-naren ...................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  12. plasure ..........................................BAT 28 EYLÜL
  13. nurgulu ........................................BAT 29 EYLÜL
  14. @mercimeque ..............................BAT 4 EKİM
  15. P pretty1406 ..................................BAT 5 EKİM
  16. allbaby ........................................BAT 6 EKİM
  17. berna83 ......................................BAT 6 EKİM
  18. 21DAMLA ..................................BAT 12 EKİM
  19. @asyanes ......................................BAT 13 EKİM
  20. A afrodit26 ....................................BAT 15 EKİM
  21. bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

ewt canım olur ama 4 saat sıvı almaman lazım ki testin net sonu versin bu arada inşallah bu yolu hayırlı bir şekilde bebekle taçlandırırsın şimdiden hayı

ayy baya ailemiz kalabalıklaştı allahım hamişş bolluğu versin

ewt canım olur ama 4 saat sıvı almaman lazım ki testin net sonu versin bu arada inşallah bu yolu hayırlı bir şekilde bebekle taçlandırırsın şimdiden hayırlı olsun
amin inşallah hepimiz için çok tesekkür ederim güzel dileklerin için artık sabrım kalmadı 3 yıldır bekliyorum hayırlısı olsun. o zaman ben öyle yapıyım.

Kızlar ovulasyon testinde iki çizginin belirgin olmasımı gerekir? 25 günde bir adet oluyorum en son 3eylülde adet oldm buna göre bnm nezaman ovulasyon testine başlamam gerekir??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…