canım düşükten sonra 3 ay beklemeni söyler doktorlar ama sen onları takma istiyorsan yap. tabiii baya dikkat etmelisin biraz yatman lazım
hmmmmmm hadi bakalım inşallah hep koyu devam eder
ne düşüğü tatlım ben hiç düşük yapmadım kiiiii
merhaba bende bu ay ovulasyon testine baslamaya karar verdim arkadaslar yalnız hangi saatte yapmam gerektiğini bilemedim yani en uygun hangi saat olur acaba bu sekilde hamile kalan arkadaslarımız bize yardımcı olsa.birde ben garantiye almak için günde iki tane yapmak istiyorum ama bu iki test arası 8 saat gecmesi gerekiyomus sanırım.ovulasyon testinide sabah 10 dan sonra aksam 8 den önce yapmak gerekiyomus.kafam baya karıstı acaba ilkini öglen 12 de diğerinide aksam 6 da yapsam olurmu ki?
merhaba bende bu ay ovulasyon testine baslamaya karar verdim arkadaslar yalnız hangi saatte yapmam gerektiğini bilemedim yani en uygun hangi saat olur acaba bu sekilde hamile kalan arkadaslarımız bize yardımcı olsa.birde ben garantiye almak için günde iki tane yapmak istiyorum ama bu iki test arası 8 saat gecmesi gerekiyomus sanırım.ovulasyon testinide sabah 10 dan sonra aksam 8 den önce yapmak gerekiyomus.kafam baya karıstı acaba ilkini öglen 12 de diğerinide aksam 6 da yapsam olurmu ki?
papatya_2014 ............................BAT 18 EYLÜL HAMİLE svly4414 .........................................BAT 19 EYLÜL BEKLEMEDE lovelyemir ....................................BAT 20 EYLÜL BEKLEMEDE hafizekbr ...................................BAT 23 EYLÜL - @kediliasli ....................................BAT 24 EYLÜL
backspace55 ...............................BAT 27 EYLÜL masal2010 ..................................BAT 27 EYLÜL - @smyyali ......................................BAT 27 EYLÜL
kecozz .........................................BAT 27 EYLÜL - @murnur55 ..................................BAT 27 EYLÜL
lale-naren ...................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA plasure ..........................................BAT 28 EYLÜL nurgulu ........................................BAT 29 EYLÜL - @mercimeque ..............................BAT 4 EKİM
- P pretty1406 ..................................BAT 5 EKİM
allbaby ........................................BAT 6 EKİM berna83 ......................................BAT 6 EKİM 21DAMLA ..................................BAT 12 EKİM - @asyanes ......................................BAT 13 EKİM
- A afrodit26 ....................................BAT 15 EKİM
- bat listemizin son hali kızlar
ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
amin inşallah hepimiz için çok tesekkür ederim güzel dileklerin için artık sabrım kalmadı 3 yıldır bekliyorum hayırlısı olsun. o zaman ben öyle yapıyım.ewt canım olur ama 4 saat sıvı almaman lazım ki testin net sonu versin bu arada inşallah bu yolu hayırlı bir şekilde bebekle taçlandırırsın şimdiden hayırlı olsun
gerçektenmi kızzozamn neyi bekliyorsun bebek olsun ozaman aaaa bak benide söletiyo cadı yaaa
Herkese hasta yatagimdan kocaman gunaydinnnn :) bugun guzel haberler duyarız inşallah :)
Ne listesibenide listeye eklermisiniz 14 eylül son adet tarihim uğurlu gelsin burası
benide listeye eklermisiniz 14 eylül son adet tarihim uğurlu gelsin burası
az önce bir liste carptı gözüme bat listesiNe listesi
yok kıız ne erkenii onu iöinde olduğunu bilmen bile sana güç vercek güzelim başla çalışmalara hem bak tutturması zaman allır sonraolsun tabiiiii ama bu belirti fazla erken gibi gibi sankiii
canım 12 ekim bat ımbat yazman lazım tatlım??? listeye almam için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?