Peki ismimizi degisterebiliyor muyuz ?
Kızlar böyle içimde acayip bi duygu var.içimdeki bi ses sanki hamile kalmak için bişeyler yapmam gerektiğini söylüyor.Ama ne yapmam gerektiğini söylemiyor.
İşte ne yapmak lazımbenim bilidiğim kocişle çok çalışman lazımama ben 2,5 yıldır yapıyom bi faydasını görmedim kesin başka bişey daha yapmak lazım
Caniiiiiiimmmmmm ss ss ss
Dr a bak ya gerizekalı işte çoğu böylr bunların hepsi mal çok yeni ise zaten idrarda çıkmaz sadece kan da çıkar offfff valla tüm mallarda bizi bulurKizlar merrhabea bütün dengesiz Dr beni buluyor idrar testi aldi sadece dedim kan testi vermek istiyorum oda dedi idrarda bakalkim önce dedi ve idrarda negatif ya negatifse neden olmadim ya off ya tamamen stres içindeyim bana diyo çok biliyorsan kadim doğuma git dedi bende biliyorum gitmeyi soylemenize gerek yok dedim ayy kizlar halen olmadim ve hic belrtide yok kafayi yiyecemmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sinirden deli oldum salak adam tamam diyo tatmin olmadiysan kadim dogumcuya git dedi kafayi yedimDr a bak ya gerizekalı işte çoğu böylr bunların hepsi mal çok yeni ise zaten idrarda çıkmaz sadece kan da çıkar offfff valla tüm mallarda bizi bulur
Gerizekali adam cok biliyo mall sinir olsum keske ilac icicem.felan deseydin yada uzun yola cikicam basla bi hastaneyemi gitsen birDevlet Dr mubarekler çok biliyorlarr
olsunnnnnnnnCaniiiiiiimmmmmm ss ss ssbişey dicem kız bu senin simge olsun hepimize bi simge verdin seninki de bu olsun muuuuuu tam sen süslü
Devlet Dr mubarekler çok biliyorlarr
Canikom sen git kan testi yaptır var mı yokmu bilelim ya Allah'ın malları Dr oluyo böyle adamlarda empati yok ki sempati olsunSinirden deli oldum salak adam tamam diyo tatmin olmadiysan kadim dogumcuya git dedi kafayi yedim
Zaten kafadan savdi resmen bu zoruna giti yemin ederim ya negatif de görünce dumura ugradimGerizekali adam cok biliyo mall sinir olsum keske ilac icicem.felan deseydin yada uzun yola cikicam basla bi hastaneyemi gitsen bir
bu ne yaaaaa bende gıcık oldum altı üstü bi kan testi bakıverse nolurdu sankiidrar testini kendimde yaparım deseydin ukala şeyyyy [/QUOTE Aynen yaaa
Pazartesi gidecem olmazsam özele parayla ama insanlık var hic olmazssaCanikom sen git kan testi yaptır var mı yokmu bilelim ya Allah'ın malları Dr oluyo böyle adamlarda empati yok ki sempati olsun
Kizlar merrhabea bütün dengesiz Dr beni buluyor idrar testi aldi sadece dedim kan testi vermek istiyorum oda dedi idrarda bakalkim önce dedi ve idrarda negatif ya negatifse neden olmadim ya off ya tamamen stres içindeyim bana diyo çok biliyorsan kadim doğuma git dedi bende biliyorum gitmeyi soylemenize gerek yok dedim ayy kizlar halen olmadim ve hic belrtide yok kafayi yiyecemmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?