ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Kızlar böyle içimde acayip bi duygu var.içimdeki bi ses sanki hamile kalmak için bişeyler yapmam gerektiğini söylüyor.Ama ne yapmam gerektiğini söylemiyor.

benim bilidiğim kocişle çok çalışman lazım ama ben 2,5 yıldır yapıyom bi faydasını görmedim kesin başka bişey daha yapmak lazım

benim bilidiğim kocişle çok çalışman lazım ama ben 2,5 yıldır yapıyom bi faydasını görmedim kesin başka bişey daha yapmak lazım
İşte ne yapmak lazım valla bu ay adamın üzerinden inmicem bide böyle deneyecegim. Ovulasyon, preseed ve bide aşılama yapturacagim. 4 koldan çalışacağım. Baktım böylede olmadı salla baş yapıcam. Takmak yok sallıcam artık olursa olur olmazsa kendi bilir. Benim gibi bi anne istemeyeni bende istesem

Kizlar merrhabea bütün dengesiz Dr beni buluyor idrar testi aldi sadece dedim kan testi vermek istiyorum oda dedi idrarda bakalkim önce dedi ve idrarda negatif ya negatifse neden olmadim ya off ya tamamen stres içindeyim bana diyo çok biliyorsan kadim doğuma git dedi bende biliyorum gitmeyi soylemenize gerek yok dedim ayy kizlar halen olmadim ve hic belrtide yok kafayi yiyecemmmmmmmmmmmmmmmmmm

Dr a bak ya gerizekalı işte çoğu böylr bunların hepsi mal çok yeni ise zaten idrarda çıkmaz sadece kan da çıkar offfff valla tüm mallarda bizi bulur

Dr a bak ya gerizekalı işte çoğu böylr bunların hepsi mal çok yeni ise zaten idrarda çıkmaz sadece kan da çıkar offfff valla tüm mallarda bizi bulur
Sinirden deli oldum salak adam tamam diyo tatmin olmadiysan kadim dogumcuya git dedi kafayi yedim

kızlar bugün 23.günüm yakaladım çift çizgiyi hem de sabah ilk idrarla hemen belirdi :) geç de olsa yumurtladım ona seviniyorum

özel hastane falan varsa yakında oraya git kan ver tatlım.devlette olcak iş değil bu.pozitif çıkarsada çarparsın suratına o doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…