İnşallah aman olsam da artik uzulmem cilk i fikri[/
kan testi yapinca haber ver hele bacim seni tanimiyom ama cok merak ettim yani ettik :)
eh birazcik oyle oldu sevgili muhtarimiz medari iftiharimiz derya arkadasim :)bilemiyorum yaneee
Yas 29kissslar seviyorum sizi ama merak ediyoum yaslariniz kac . benim ismim aysen yasim 28 anasinifi ortmeniyim izmirde yasiyorum. bat i bilmedigim icin size veremedim bebis dusundugumuzden beri benim adetler hep duzensizz oluyor ama 43 gunde 32 gunde 40 gunde falan. bakalim persembe cuma ovulasyon testinde koyulari gorduk kocacim la degerlendirdik artik kismet :)benden boyle sizden naber?
Yazmistik ama tekrar yazalim
Yas 29
Sevilay adim
İkinci için uğraş veriyorum
Dört yasinda bir paşam var
Alto yillik evliyim
Ben de özlem 24 yaşındayım afyon da sınıf öğretmeniyim eşimle 8 yıldır tanisiyoruz 1 yıllık evliyim canım hosgeldinnnnnn ayshennnn
Adım Lalehimm beni yeni yeni takip ediyorum sizi her gun hemde o yuzden merak ettim canim :)
Canim dışardan mi okuyorsun.ve mezun olunca hangi işi yapacaksın vede kaç yıllıkM
uuhasebeciyim ama evlenince biraktim üniversite okuyorum saglik teknikerliği
Bende çok memnun oldum tatlim mmhosbulduk Ozlemcim himm genelde herkesle yakin yaslardayiz . cok memnun oldum canim :)
Evet disarida okuyorum çünkü oğlum var iki yillik ama uzatmayi düşünüyorum insalalhCanim dışardan mi okuyorsun.ve mezun olunca hangi işi yapacaksın vede kaç yıllık
Biz de seni çok seviyoruz hamişşşBen meltem 26 yasindayim bir yillik evliyim ankaradayim memurum. Ovulasyon testinin vesilesiyle ilk cocuga hamileyim ve Hepinizi cok seviyorum :))
ozlemm seninki cikmadi demi idrardaBiz de seni çok seviyoruz hamişşş
Adım Lale
Yaşım 28.5
Evlilikte 30.ayi devirmek üzereyim
Ve olursa ilk bebiş olucak ama gelmek bilmiyor. Bi gelsin kafasını kiracagim
Bende 2.universiet olarak adalet okuyorum ama başka bölüme geçmek istiyorum hangisi diye kararsız kaldımEvet disarida okuyorum çünkü oğlum var iki yillik ama uzatmayi düşünüyorum insalalh
bende tekrar yazayım gören görmeyen olmuştur
adım derya
ilk bebişimiz hala yapamadık
aydın didim'den aranıza katılıyom
eşimle ilkokuldan beri arkadaşız.hatta aynı sırada otururduk
2,5 yıllık evliyim
27 yaşındayım
serbest muhasebeciyim eşimle ortak büromuz var ama 3 aydır evdeyim işe gitmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?