ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Nasilda zevkle gittim kizlar ama arkama bakmadan ciktim daha doğrusu sinirden arabayi bile karistirdim Esim diyo nereye huuuuuuu

Ark Ark dasim hamileydi internetten okumuş arastirip gitmiş Dr haftasini anlatırken o da biliyorum internetten arastirdim demiş oda donmuş demiş o zaman git bilgisayar seni dogurtsun demiş mall iyiki okumuşlar ne olur simdi herşey internette arastiriliyor arakadas da daha o Dr gitmemis

Nasilda zevkle gittim kizlar ama arkama bakmadan ciktim daha doğrusu sinirden arabayi bile karistirdim Esim diyo nereye huuuuuuu

arkadasim ozelde haftasonlarida 24 saat labratuvar acik yani izmirde boyle git bi kan testi yaptir bence .sen hangi ilde sin

kizlaarr selam nasilsiniz keyifler nasil nasil gidiyor calismalar tum konusmalarinizi okudum her gun okuyorum sonrada bi selam verim dedim. muhabbet super sabah sabah eglendim yani:)pardon ya oglen olmus ben daha yeni kahvaltidan kalktim da :)

aaa benim doktorumun hakkını asla yemem o konuda bana anlatırken muhakak bide internetten araştır kafanı karıştırmadan bilgi edin der.bilinçli hasta en iyisidir der.sonra gel bana birlikte ilerleyelim der. eğerki durumun müsaitse herzaman özel hastanedeki doktorun yeri ayrı oluyo

istanbulda anadolu yakası maltepede vsrmı hiç tanıdığınız kadındoğumcu bende bir dr arıyorum kendime

Aynen bende öyle yapacam canim çok tuhafim vücudumu taniyamiyorum olmadim o zaman yok diyorum ama agrim bir var bir yok

istanbulda anadolu yakası maltepede vsrmı hiç tanıdığınız kadındoğumcu bende bir dr arıyorum kendime
Canim bende pendik tarafında oturuyorum ama iyi bi doktor bulamadım. Bende hala araştırıyorum. Ama suanlik kartal eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum. Aşılama falan ücretsiz orda oluyorum

kizlaarr selam nasilsiniz keyifler nasil nasil gidiyor calismalar tum konusmalarinizi okudum her gun okuyorum sonrada bi selam verim dedim. muhabbet super sabah sabah eglendim yani:)pardon ya oglen olmus ben daha yeni kahvaltidan kalktim da :)

cevap yazdiginiz icin tesekkurler

kissslar seviyorum sizi ama merak ediyoum yaslariniz kac . benim ismim aysen yasim 28 anasinifi ortmeniyim izmirde yasiyorum. bat i bilmedigim icin size veremedim bebis dusundugumuzden beri benim adetler hep duzensizz oluyor ama 43 gunde 32 gunde 40 gunde falan. bakalim persembe cuma ovulasyon testinde koyulari gorduk kocacim la degerlendirdik artik kismet :)benden boyle sizden naber?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…