Evet ayni gidiyoruz seninle galibaEvet bak bu gün 2.çizgi belirginleşmeye başlamış
Daha yeniyim ben canim bir oğlum var soğan kuru de bana biraz uzak yaa iyyyyySoğan Kuru yap icsene kiz
ovulasyon testini alanakadar gün aşırı yapman gerekiyor sen en son ne zaman hastalandın ayın kaçıydı?Kızlar adeti biter bitmez hergün iliş kiye girsem mi yoksa iki günde bir girsem yumurtlama gününü yakalarim
Gün asiri yani bir gün yok bir gün varr tabi psikoloji bebek odakli olmayacakKızlar adeti biter bitmez hergün iliş kiye girsem mi yoksa iki günde bir girsem yumurtlama gününü yakalarim
O beni aşar çok pahali inşallah gerek kalmaz canimKızlar eğer bu ay hamiş olmazsam ben clearblue
ovulasyon testini alanakadar gün aşırı yapman gerekiyor sen en son ne zaman hastalandın ayın kaçıydı?
Evet ayni gidiyoruz seninle galiba
Senin islakligin başladı mi benim bugün var gibiSite sapıttı ya msjlarımı karıştırıyor offf
Tamam canım bende o saatlerde yaparım.Kediliasli ile ben sabah üzeri 11 den sonra yapiyoruz sende öyle yap istersen
Gün asiri yani bir gün yok bir gün varr tabi psikoloji bebek odakli olmayacak
Hadi bakalim senin beklenen regl un neTamam canım bende o saatlerde yaparım.
20 eylül olacak gelmeyesiceHadi bakalim senin beklenen regl un ne
Evet bir gün var birNasıl yani bigün yapıcam bi gün yapmicam oylemi
Kızlar eğer bu ay hamiş olmazsam ben clearblue
ovulasyon testini alanakadar gün aşırı yapman gerekiyor sen en son ne zaman hastalandın ayın kaçıydı?
Iyi vallaEvet bir gün var birgün yokk:KK63:
Soldan bir ile dört belirgin hangi günler onlar yazarmisinKizlarr banada yardimci olun nolur ovulasyon testi ilk defa yaptim bu ay bilmiyorum nasil yorumluyorsunuz bu cigileri bem bi metlige kavuşturmadim nolir yardimci olin bana Eki Görüntüle 1231141
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?