eczanede cok pahalı oluor canmcanım ben kredi kartıyla aldım ama bi araştır istersen kapıda ödeme yapan yerlerde oluyo bazen,olmadı eczaneden al
Gayet iyi tatlım siteden al 20 li 21 tl denkızlar surelab ovulasyon testi iyi mi ya almadım daha alıcam uygunmuş nette..
Tatlım bir yerden bul kredi kartı ile siteden al 20 li paketini eczanede çok pahalıYa internettn kapıda ödeme seçeneği olan ovulasyom almak istiyorum kızlar ya kredi kartı kullanmıyorum
Aynı şey banada oldu stresden bu ay geciktim bir an hamişmiyim yoksa diye sevinirken sabah bir kalktım ki hastalanmışım offf offf stres yapmamamız lazım ama insanında elinde olmuyokızlaar merhaba ben de hazıranda kullandım test ama tatıle gıttık bı ara sanırım orda kacırdım temmuzda da normal denedık ama tutmadı hatta o kadar stress yaptım ki sanırım temmuz 4 ten sonra ancak 27 ağustosta adet oldum sokturucu ıle o da başlığı okuyunca ovu test kullanma isteğim tavan yaptı valla aranıza alırsanız ben de varıım
aynen canım kesinlikle takmamak buna odaklanmamak lazım vakit saat var demek ben geçen aydan sonra artık boyle dusunuyorum da ınş böyle sakın kalabılırım hepimizin için hayırlısı inş.Aynı şey banada oldu stresden bu ay geciktim bir an hamişmiyim yoksa diye sevinirken sabah bir kalktım ki hastalanmışım offf offf stres yapmamamız lazım ama insanında elinde olmuyo
STRES YAPMYLM DYOOOZ AMA OLMUOOO RBBIM COOK BUYUKKaynen canım kesinlikle takmamak buna odaklanmamak lazım vakit saat var demek ben geçen aydan sonra artık boyle dusunuyorum da ınş böyle sakın kalabılırım hepimizin için hayırlısı inş.
Yumurtladığıbda oluşuyor 2 çizgi . Çatma ile ilgili bilgim yok maalesefkızlar pkoluyum,iki gün önce yumurtama bıktırdım 15 mm çatlamamış dr. iki gün sonra tekrar gel demişti fakat biz evimize döndük küçük bir yer ve hastanesinde ultrason cihazı yok.çalıştığım için hafta içi vaktim yok hafta sonuda özel hastaneye gitmek için 1 saat 15 dk yol gidip 50 tl ödeyecektim.iyi ki varsınız ovulasyon testinden haberim oldu.yumurtalarımı takip edebileceğim. bir de bu çift çizgi yumurta çatladıginda oluşuyor değil mı??
Ayyyy canım inşallah hamişsindir bende heyecan yaptım şimdi sonucu mutlaka bize haber varOvulasyon testi alcam ama adet olamadim daha adetm 2gun geckti göguslerim aciyor 4 gundur hamiş olabilirmiyim dye dusunyrm ama pek umutlu deilm 2 bucuk hafta once doktra gttm adetin 20.de progesteron degeri 10.45 cikti doktor dusuk dedi adetin 3.gunu gel dedi ama adtm 2 gun gecti hala olmadm
Ay inşallah canım benimBen gördüm melegin ışık yakmış sana:)
Yok be bitanem adet oldum iki gun once yikilmacaAy inşallah canım benimSende durumlar nasıl
Ovulasyona başla bizimleYok be bitanem adet oldum iki gun once yikilmaca
Kız nerdesin saat kaç olduGunqydincanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?