ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Ayyyy canım inşallah hamişsindir bende heyecan yaptım şimdi sonucu mutlaka bize haber var
Sabah eczaneye gttm gebelik testi alcagmi soyledim eczaci adetten kac gun gecti dedi 4gun gecti dedm smdi test yapsan cikmaz 1 hafta gecsin dedi off nasl sabretcem

Slm evet ayni gun gidiyoruz hayirlisi bakalim bakalim RABBIM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER

kızlar sonunda benimde testlerim geldi bende geldimm desteğe:)) şu saatte ancak vakit bulup yapabildim merak edip böyle çıktı azıcık belirgin yani yumurtlama yakın mı yoksa negatif mi?

Eklentiler

• 2014-09-01 21.30.30.webp
    98,8 KB · Görüntüleme: 129
OTE=Kız 20694"]kızlar sonunda benimde testlerim geldi bende geldimm desteğe:)) şu saatte ancak vakit bulup yapabildim merak edip böyle çıktı azıcık belirgin yani yumurtlama yakın mı yoksa negatif mi?[/QUOTE]
Kiz W

Kiz silikte olsa iki cizgi varsa iliskiye gir:)

Kız vallami:))))

Kiz silikte olsa iki cizgi varsa iliskiye gir:)[/QUOTE]

valla canım bilmiyorum ki içindeki kağıtta silik olursa negatif diyo ama bu fotoğrafı da hemen çekmiştim bi 10 dk sonra ikiside aynı renk oldu. ama ilk defa yapıyorum hemen çıkması da şaşırttı açıkçası

kızlar sonunda benimde testlerim geldi bende geldimm desteğe:)) şu saatte ancak vakit bulup yapabildim merak edip böyle çıktı azıcık belirgin yani yumurtlama yakın mı yoksa negatif mi?
Tatlım bu akşamı kaçırma fırsatın varsa bence şanslı döneme girmişsin gün aşırı ilişkide bulun eşinle imkanın varsa her gn yap testi ama bence bu gün ve önümüzdeki 1 hafta gün aşırı eyleme geçmelisin hadi hayırlı olsun inşallah bebiş gelir

canım dün akşamı değerlendirdik fakat yarın taşınıyorum yani bu hafta en şanslı dönemse yani kaldı off amin canım inşallah hepimizin bebişleri en yakın zamanda gelir

Kızlar bu günkü resim ne yazıkkiçok net değil .. bir makalede 2.çizgi silikte olsa belirginleşmeye başladığında gün aşırı ilişkiye girilmesi iyi oluyormuş bebiş açısından illa 2.çizginin koyu olmasını beklemeyin açıktan koyuya gidene kadar gün aşırı beraber olun diyor.. ben bu tavsiyeye uymaya başladım bu arada para ayarlayabilirsek clearblue dediğim testi alıcaz cidden bu cizgi olayı beni sinir ediyor ..

Arkadasimmmbrnim de oyle bugun cok belirsiz ya anlamadim bende o yuzden aksama dogru tekrar uapayim dedim

bu da 13.gün :))

Eklentiler

• 2014-09-02 16.38.57.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 157
Arkadasimmmbrnim de oyle bugun cok belirsiz ya anlamadim bende o yuzden aksama dogru tekrar uapayim dedim
Ya bende sizle aynı şeyleri yaşıyorum düne göre bugün çok belirsizlesti pöffff ben bu işten hiçbişey anlamadım

Kızlar resim denemesi yapıyorum. :) yukarıda ki resimdeki testi dün yaptım. Alttakini bugün yaptım.bu ne anlam ifade ediyor.

Eklentiler

• 1409667125287.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 174
Kizlr ben gecen hafta ovulasyon testi alcam deneyelm hep berabr yapalm demistm adettn sonra ovulasyn testi alcktm olmadi cnku ben hamileyim Allah size en kisa zamnda hayrli saglikli evlat versin en kisa zamnda hamile kalirsinz inş.ben 1 bucuktur senedr evliym ilk evlendgmde hamile kaldm 8 haftalk bebgn kalbi durmasi soncyla kurtaj oldm ins.bidaha ayni sey yasatmaz 7 ay korunmadik bu ay doktora gttm yumurtalrn sorun var adetin 3.günü gel tedavi gorcen dedi ozamn ben ümidmi kestm kesn buay hamile kalmicam dedim hic takmadm kafama ya hamile kalrsam demedim hicc kizlar hiiic takmayin kafaniza Allah isterse olur bugünü göstrdi cok sükur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…