Sabah eczaneye gttm gebelik testi alcagmi soyledim eczaci adetten kac gun gecti dedi 4gun gecti dedm smdi test yapsan cikmaz 1 hafta gecsin dedi off nasl sabretcemAyyyy canım inşallah hamişsindir bende heyecan yaptım şimdi sonucu mutlaka bize haber var
INSALLAH HAKKINDA HAYILISIOLSUNSabah eczaneye gttm gebelik testi alcagmi soyledim eczaci adetten kac gun gecti dedi 4gun gecti dedm smdi test yapsan cikmaz 1 hafta gecsin dedi off nasl sabretcem
hayırlı olucak bak hissediyorum 1-2 aya mutlu haberi paylaşıcaz birbirimizle .. bu arada ilişki önce türk kahvesi içirmek işe gerçekten yarıyormuş..dr a sordum..erkekte sp..mleri uyarıyormuş 30 dk ile 2 saat öncesi içmesi yeterliymiş :)
Tatlım bu akşamı kaçırma fırsatın varsa bence şanslı döneme girmişsin gün aşırı ilişkide bulun eşinle imkanın varsa her gn yap testi ama bence bu gün ve önümüzdeki 1 hafta gün aşırı eyleme geçmelisin hadi hayırlı olsun inşallah bebiş gelirkızlar sonunda benimde testlerim geldi bende geldimm desteğe:)) şu saatte ancak vakit bulup yapabildim merak edip böyle çıktı azıcık belirgin yani yumurtlama yakın mı yoksa negatif mi?
canım dün akşamı değerlendirdik fakat yarın taşınıyorum yani bu hafta en şanslı dönemse yani kaldı offTatlım bu akşamı kaçırma fırsatın varsa bence şanslı döneme girmişsin gün aşırı ilişkide bulun eşinle imkanın varsa her gn yap testi ama bence bu gün ve önümüzdeki 1 hafta gün aşırı eyleme geçmelisin hadi hayırlı olsun inşallah bebiş gelir
ofofff ben hala alamadım testi adetmn 5. günüüKizlsrrr neydiyiniz ya :)
Arkadasimmmbrnim de oyle bugun cok belirsiz ya anlamadim bende o yuzden aksama dogru tekrar uapayim dedimKızlar bu günkü resim ne yazıkkiçok net değil .. bir makalede 2.çizgi silikte olsa belirginleşmeye başladığında gün aşırı ilişkiye girilmesi iyi oluyormuş bebiş açısından illa 2.çizginin koyu olmasını beklemeyin açıktan koyuya gidene kadar gün aşırı beraber olun diyor.. ben bu tavsiyeye uymaya başladım bu arada para ayarlayabilirsek clearblue dediğim testi alıcaz cidden bu cizgi olayı beni sinir ediyor ..
Ya bende sizle aynı şeyleri yaşıyorum düne göre bugün çok belirsizlesti pöffff ben bu işten hiçbişey anlamadımArkadasimmmbrnim de oyle bugun cok belirsiz ya anlamadim bende o yuzden aksama dogru tekrar uapayim dedim
sanki dün şanslı bir günmüş bu gün daha az bir sans var ..en son ne zaman adet gördünüzKızlar resim denemesi yapıyorum. :) yukarıda ki resimdeki testi dün yaptım. Alttakini bugün yaptım.bu ne anlam ifade ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?