Masallah masallahepimize rabbim nasip etsin insallahhhbKizlr ben gecen hafta ovulasyon testi alcam deneyelm hep berabr yapalm demistm adettn sonra ovulasyn testi alcktm olmadi cnku ben hamileyim Allah size en kisa zamnda hayrli saglikli evlat versin en kisa zamnda hamile kalirsinz inş.ben 1 bucuktur senedr evliym ilk evlendgmde hamile kaldm 8 haftalk bebgn kalbi durmasi soncyla kurtaj oldm ins.bidaha ayni sey yasatmaz 7 ay korunmadik bu ay doktora gttm yumurtalrn sorun var adetin 3.günü gel tedavi gorcen dedi ozamn ben ümidmi kestm kesn buay hamile kalmicam dedim hic takmadm kafama ya hamile kalrsam demedim hicc kizlar hiiic takmayin kafaniza Allah isterse olur bugünü göstrdi cok sükur
et Gayet belirgin kediliasli bizimde mi oyle olacak amabu da 13.gün :))
hayırlı olsun canımmmmmmm darısı başımıza inşallah:)maşallahKizlr ben gecen hafta ovulasyon testi alcam deneyelm hep berabr yapalm demistm adettn sonra ovulasyn testi alcktm olmadi cnku ben hamileyim Allah size en kisa zamnda hayrli saglikli evlat versin en kisa zamnda hamile kalirsinz inş.ben 1 bucuktur senedr evliym ilk evlendgmde hamile kaldm 8 haftalk bebgn kalbi durmasi soncyla kurtaj oldm ins.bidaha ayni sey yasatmaz 7 ay korunmadik bu ay doktora gttm yumurtalrn sorun var adetin 3.günü gel tedavi gorcen dedi ozamn ben ümidmi kestm kesn buay hamile kalmicam dedim hic takmadm kafama ya hamile kalrsam demedim hicc kizlar hiiic takmayin kafaniza Allah isterse olur bugünü göstrdi cok sükur
valla canım ben bi dün yaptım bi de bugun hep belirgin acaba bende yanlış mı yapıyorum diyorumGY
et Gayet belirgin kediliasli bizimde mi oyle olacak ama
zyalmadım adeti36729496 .!.:iki günde bireilişkiye lamadım testi adetmn 5. günüü(((
Evet galiba bizimkide öyle olucak off biran önce hamiş olsak yaaaa :)GY
et Gayet belirgin kediliasli bizimde mi oyle olacak ama
Canım yemin ederim gözlerimden yaş geldi mutluluktan nasıl sevindim anlatamam sanki bir yakınımın hamiş haberini aldım öyle sevindim Allah senide bebişide nazarlardan korusun huzurla sağlıkla kucağına alırsın inşallah güzel anneKizlr ben gecen hafta ovulasyon testi alcam deneyelm hep berabr yapalm demistm adettn sonra ovulasyn testi alcktm olmadi cnku ben hamileyim Allah size en kisa zamnda hayrli saglikli evlat versin en kisa zamnda hamile kalirsinz inş.ben 1 bucuktur senedr evliym ilk evlendgmde hamile kaldm 8 haftalk bebgn kalbi durmasi soncyla kurtaj oldm ins.bidaha ayni sey yasatmaz 7 ay korunmadik bu ay doktora gttm yumurtalrn sorun var adetin 3.günü gel tedavi gorcen dedi ozamn ben ümidmi kestm kesn buay hamile kalmicam dedim hic takmadm kafama ya hamile kalrsam demedim hicc kizlar hiiic takmayin kafaniza Allah isterse olur bugünü göstrdi cok sükur
Adet günüm 26 agustosyatdı. Demek ben çok erken yumurtluyorum ; (sanki dün şanslı bir günmüş bu gün daha az bir sans var ..en son ne zaman adet gördünüz
Arkadaşımın gittiği kadın doğumlu adet sonrası 3 gün ve öncesi ilk 3 gün hamilelik için ayrıca şanslı günlerdir demiş sizdede bu geçerli olabilirAdet günüm 26 agustosyatdı. Demek ben çok erken yumurtluyorum ; (
hangi marka aldn tatlım ?bu arada iş arkadaşım ovulasyon testini aldı o ay olmadı elinde tek bir tane ovulasyon testi kalmıştı bu ay kasıkları ağrıyınca yapmış pozitif çıkmış ve 3 gün beraber olmuşlar şimdi hamile darısı bizlerin başına inşallah tedavi süreci çok yıpratıcı her ay negatif insanı çok yıpratıyor
Cok sevindim allah tamamina erdirsin bizde degerlendiriyoruz bakalom rabbim ne yi hos gorur bize cinsiyet belli oldu mu bu aradaKızlar şu ayrıntı çok önemli; koyu çizgiyi yakaladığınızda değil; silikleştiğini tespit ettiğinizde ilişki yaşamanız çok önemli. Ben hamile kaldığım ay hem yum. takibi hem evde ovu, testi yapmıştım, ovu testini yapmayı bıraksaydım günü kaçıracaktım, takip sırasında doktorum yumurtan çatladı çatlayacak bu gece ilişki demişti, eve gelip ovu testi yaptığımda çizgi silikti, ama her ihtimale karşı değerlendirmiştim, test yapmaya devam ettim ve 2 gün sonra koyu çizgiyi yakaladım ama bişey yaşamadık, ertesi gün testi tekrarladığımda silikleşmişti, değerlendirdim. Tutturdum çok şükür. Eğer tak,ple beraber test yapmasaydım kaçırırdım ovulasyonu. Demem o ki testi usulüne uygun yapar ve düzgün yorumlarsanız şansınız büyük ölçüde artar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?