ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Masallah masallahepimize rabbim nasip etsin insallahhhb

hayırlı olsun canımmmmmmm darısı başımıza inşallah:)maşallah

zyalmadım adeti36729496 .!.:
iki günde bireilişkiye lamadım testi adetmn 5. günüü(((

Kız bende almadiki adeti bitsin hemen iliskiygircem ikk gunde bir iliskiye gircem:)

Canım yemin ederim gözlerimden yaş geldi mutluluktan nasıl sevindim anlatamam sanki bir yakınımın hamiş haberini aldım öyle sevindim Allah senide bebişide nazarlardan korusun huzurla sağlıkla kucağına alırsın inşallah güzel anne

Ne guzel ilk haberi aldik insallsh bu topikte hamikelik konusuruz yazisiriz mutlulugumuza mutliluk katariz insallah aminnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar yılmadan teste devam edinn benim dongum 28 gün olmasına rağmen 17.gunde ovulasyon oldu :)

Eklentiler

• CYMERA_20140822_140503.webp
    71,5 KB · Görüntüleme: 162
merhaba kızlar. bu da benim adetimin 13. günü yaptığım ovu testi. gördüğünüzü gibi T çizgisi C den daha koyu. sizin de böyle olması gerekiyor. unutmayın ki bu test büyümekte olan yumurtamızın çatlayabilmesi için gerekli olan LH hormonunun artışını gösteriyor. LH artıp en yüksek seviyeye ulaştığında kopkoyu kırmızı renk oluyor ve yumurtamız çatlamaya hazır demektir. koyu rengi gördükten sonra 6 saat arayla testi yapmaya devam edin. koyu çizgi silikleşmeye başlamışsa yumurta çatlamıştır. yani koyu çizgiyi gördüğünüzde ve silikleşmeye başladığında ilişkide bulunun. Allah gönlünüze göre versin.

Eklentiler

• DSCN4439C.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 171
bir de testi sabah uyandığınızdaki ilk idrarla değil de, gün içindeki idrarla saat 10 ile akşam 18 arası yaparsanız daha sağlıklı sonuç alırsınız. çünkü sabahki idrar dünden kalmış oluyor ve bugünü yansıtmıyor. testi yapmadan 2-3 saat önce su içmeyin, yoğunlaşsın

slm kızlar bende aynı durumdayım yalnız benim hikayem biraz uzun benim 4 yaşında bir oğlum var ilk hamileliğim 3 yıllık tedaviyi bıraktıktan sonra kendiliğinden oldu en son aşılama yaptırdık olmayınca ara verdik hadi ramazan ayı geçsin dedik sonra mucize gibi bayram sonrası hamileliğimi öğrendim. Şimdide ikinciyi istiyoruz korunmayı bırakalı 2 oldu ama olmuyor bende adet düzensizliği var polikistik overden dolayı 2013 yılında bir yılda 6 defa regl oldum ve çoğuda ilaçla nisan ayında tekrar doktora gittim çocuk tedavisine başladım 2 ay ilaçla iğneyle denedik olmadı ilaçlar sayesinde en azında regl oldum son 3 aydır hep erken regl oldum ama 23 ağustosta regl olmam gerekirken olmadım bende netten ovulasyon testi aldım dün yaptım pozitif çıktı hatta ilkinden daha koyu boş geçirmedik bu akşamda tekrar test yapıcam inşallah tutar adet günüm geçmesine rağmen daha yeni yumurtluyomuşum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

bu arada iş arkadaşım ovulasyon testini aldı o ay olmadı elinde tek bir tane ovulasyon testi kalmıştı bu ay kasıkları ağrıyınca yapmış pozitif çıkmış ve 3 gün beraber olmuşlar şimdi hamile darısı bizlerin başına inşallah tedavi süreci çok yıpratıcı her ay negatif insanı çok yıpratıyor

hangi marka aldn tatlım ?

Kızlar şu ayrıntı çok önemli; koyu çizgiyi yakaladığınızda değil; silikleştiğini tespit ettiğinizde ilişki yaşamanız çok önemli. Ben hamile kaldığım ay hem yum. takibi hem evde ovu, testi yapmıştım, ovu testini yapmayı bıraksaydım günü kaçıracaktım, takip sırasında doktorum yumurtan çatladı çatlayacak bu gece ilişki demişti, eve gelip ovu testi yaptığımda çizgi silikti, ama her ihtimale karşı değerlendirmiştim, test yapmaya devam ettim ve 2 gün sonra koyu çizgiyi yakaladım ama bişey yaşamadık, ertesi gün testi tekrarladığımda silikleşmişti, değerlendirdim. Tutturdum çok şükür. Eğer tak,ple beraber test yapmasaydım kaçırırdım ovulasyonu. Demem o ki testi usulüne uygun yapar ve düzgün yorumlarsanız şansınız büyük ölçüde artar..

Cok sevindim allah tamamina erdirsin bizde degerlendiriyoruz bakalom rabbim ne yi hos gorur bize cinsiyet belli oldu mu bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…