- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Âmin canım inşallah 9eylül tarihinde dolunay var o geceyi kaçırma .. Dolunayda kadınların doğurganlığı hat safhada oluyormuş fıstığımYaklasiyor arkadaşım ayni güne denk gelecez inşallah bakarsin dogumumuz da ayni olur inşallah bu arada hayirli cumalarrrrr
bn de kullandığım ilk ayda hamile kalmıştım :)Kızlar bu testle arkadaşlarım 3 ile 6 ay arası hamile kaldı ilk kullandığı ay bile hamiş olan var burdaki forumlardada bu testle hamiş olan çok var merak etmeyin gönlünüzü ferah tutun
Ciddimisin tebrik ederim inşallah bizide çok bekletmez meleklerimizbn de kullandığım ilk ayda hamile kalmıştım :)
inşallah canm ilk ayda tuttu ama düşük yaptım malesef 10 ağustosta.. bugun adet oldum ilk kez adetim bitsin tekrar baslıcam ben de test yapmaya :)Ciddimisin tebrik ederim inşallah bizide çok bekletmez meleklerimiz
Vayy hic duymamistim hakkimizda hayirlisi bakalim ama sana bir sir vereyim mibenim icim cok rahat olacakmis gibi degil ama garip bir his bakalim artik canjm hayirli olani isteyelimÂmin canım inşallah 9eylül tarihinde dolunay var o geceyi kaçırma .. Dolunayda kadınların doğurganlığı hat safhada oluyormuş fıstığım
Âmin canım yüreğini ferah tut .. Bendede bu ay bir rahatlık var .. Ilk ay popişimin üstüne oturdum ya sanırım bu ay biraz daha rahatım tek korkum testin bozuk yada yanlış olması beni tek geren oVayy hic duymamistim hakkimizda hayirlisi bakalim ama sana bir sir vereyim mibenim icim cok rahat olacakmis gibi degil ama garip bir his bakalim artik canjm hayirli olani isteyelim
Çok geçmiş olsun herseyin hayırlısı bundada vardır bir hayır .. Tabi burda bizimle birlikte yaparsın hep beraber hamiş olucaz inşallahinşallah canm ilk ayda tuttu ama düşük yaptım malesef 10 ağustosta.. bugun adet oldum ilk kez adetim bitsin tekrar baslıcam ben de test yapmaya :)
Relax relaxxÂmin canım yüreğini ferah tut .. Bendede bu ay bir rahatlık var .. Ilk ay popişimin üstüne oturdum ya sanırım bu ay biraz daha rahatım tek korkum testin bozuk yada yanlış olması beni tek geren o
Insallah canimÇok geçmiş olsun herseyin hayırlısı bundada vardır bir hayır .. Tabi burda bizimle birlikte yaparsın hep beraber hamiş olucaz inşallah
tabiki canm sormak istediğiniz olursa da cevaplarım testle ilgiliÇok geçmiş olsun herseyin hayırlısı bundada vardır bir hayır .. Tabi burda bizimle birlikte yaparsın hep beraber hamiş olucaz inşallah
Benimk bugün dune gore birden belirdi bu bugün yarin olacak mi demektabiki canm sormak istediğiniz olursa da cevaplarım testle ilgili
canm belirdiyse de daha vardır 2 3 gün ya aynı koyulukta oalacak çizgiler ya da T Cden daha koyu olacak devam et yapmayaBenimk bugün dune gore birden belirdi bu bugün yarin olacak mi demek
Yarın ilişki olması doğru olur çünkü bu koyuluk yeterli değil muhtemelen yarın T çizgisi Cden dahada koyulaşıcak ve yumurtan pazartesi-salı çatlıcaktır.Günaydın güzeller
kızlar sanırım yumurtlamama çok az kaldı .. svly44 yüksek ihtimalle senin testinde benimle aynı durumda olacak bu gün mola günü bizde 7.de(pazar) ve 9.da (salı) gene devam .. tarihleri doğrumu tespit ettim bilmiyorum ama mutlaka 1 gün kocanız dinlenmeli 1 gün birliktelik olmalı dedi dr..offf off kızlar sizde yorum yapın ne yapayım test bu haldeyken
Yani pazar ve salı ilişki sence doğru kararmı ?Yarın ilişki olması doğru olur çünkü bu koyuluk yeterli değil muhtemelen yarın T çizgisi Cden dahada koyulaşıcak ve yumurtan pazartesi-salı çatlıcaktır.
evet canım. aynen devam:)Yani pazar ve salı ilişki sence doğru kararmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?