ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Yaklasiyor arkadaşım ayni güne denk gelecez inşallah bakarsin dogumumuz da ayni olur inşallah bu arada hayirli cumalarrrrr
Âmin canım inşallah 9eylül tarihinde dolunay var o geceyi kaçırma .. Dolunayda kadınların doğurganlığı hat safhada oluyormuş fıstığım

Âmin canım inşallah 9eylül tarihinde dolunay var o geceyi kaçırma .. Dolunayda kadınların doğurganlığı hat safhada oluyormuş fıstığım
Vayy hic duymamistim hakkimizda hayirlisi bakalim ama sana bir sir vereyim mibenim icim cok rahat olacakmis gibi degil ama garip bir his bakalim artik canjm hayirli olani isteyelim

Vayy hic duymamistim hakkimizda hayirlisi bakalim ama sana bir sir vereyim mibenim icim cok rahat olacakmis gibi degil ama garip bir his bakalim artik canjm hayirli olani isteyelim
Âmin canım yüreğini ferah tut .. Bendede bu ay bir rahatlık var .. Ilk ay popişimin üstüne oturdum ya sanırım bu ay biraz daha rahatım tek korkum testin bozuk yada yanlış olması beni tek geren o

inşallah canm ilk ayda tuttu ama düşük yaptım malesef 10 ağustosta.. bugun adet oldum ilk kez adetim bitsin tekrar baslıcam ben de test yapmaya :)
Çok geçmiş olsun herseyin hayırlısı bundada vardır bir hayır .. Tabi burda bizimle birlikte yaparsın hep beraber hamiş olucaz inşallah

Günaydın güzeller

kızlar sanırım yumurtlamama çok az kaldı .. svly44 yüksek ihtimalle senin testinde benimle aynı durumda olacak bu gün mola günü bizde 7.de(pazar) ve 9.da (salı) gene devam .. tarihleri doğrumu tespit ettim bilmiyorum ama mutlaka 1 gün kocanız dinlenmeli 1 gün birliktelik olmalı dedi dr..offf off kızlar sizde yorum yapın ne yapayım test bu haldeyken

Son düzenleme:
Yarın ilişki olması doğru olur çünkü bu koyuluk yeterli değil muhtemelen yarın T çizgisi Cden dahada koyulaşıcak ve yumurtan pazartesi-salı çatlıcaktır.

GUNAYDINNNNNNNNB DUNYAAAAAAA GUZELLERIIIIII KDili asli neden erken yaptin yurtdisndamisin sen bakalim ne olavak bizimde bugun mola gunumuz hakkimiz ds hayirlisi bir saate benumde test gekiyor bekleyin

Benim dun bir saat kadar sol kasigim agridi ara ara catladimi acaba benim yumurta

Arkadaslar bende ovulasyon testi aldim ama nasil kullanacagimi bilmiyorum.yani normal gebelik testi gibi hatta fazla aldjm adetmden hemen sonra baslicam insallah.yalniz fotograflarda gordum biraz belirgin olunca neolacak.yani illa ki koyu cift cizgi mi olmali. o gun mu iliski olacak

Kizlar ben yumurtlamisim dun galiba dun daha belirgindi çünkü anlamadim ama tam anlamak için aksama doğru yine yapacam eğer yine silikse dünü degerlendirdigm gibi bugünü de degerlendirecegim artik hayirlisi içimde illa olsun diye birşey de yok acikcasi bu ay ot gibiyim çok uzattim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…