dimi yapmak lazım, saat on ikiyi geçti sohbet güzel yerlere geliyo
Kızlar çalışma yaptım ondan az cevap verdim yarın mola günümüz
Yaaaaaaaaaaaaohhh afiyet olsun yarasın aslımaaayarında darısı benim başıma
ovulasyon testi al cnm ondan takip et daha verimli :)kızlar nolur bana da cevap verin son 3 aya kadar adetim düzenli idi 28 günde birdi her ay 3gün geri atardı şimdi farklı son BAT tarihlerim
5 temmuz
25 temmuz
22 agustos
16eylül
şimdi benim yumurtlama günüm tam olarak ne zaman hangi günler ihtimalim yüksek teşekkür ederim şimdiden
süpersiniz kızlar bende sizin sayenizde bu ay adet olduğumun üzüntüsünü hafiflettim sohbetiniz çok gzl :)
aynen bncede eğer kafaya takarsan olmuyor ben taka taka adetim erken geldi inş diğer sayfalara bizde hamileyiz haberini yazarız kızlar çalışmalra dvm :)teşekkürler tatlım kız kıza kaynatıyoz işte elimizden geldiğinceüzüntü yok relax olup bilinçli ilerlicez
amin inşşşşşş400. sayfa nice bebişlerle dolu 400 ler olur inş.
hiç birşey olmaz bnm ilk gebeliğimde doktor ilişkiye girebilirsinz demişti sadece kanama olursa yapmayın dedi sakıncası yok :)ya sohebti balla bölüp bibşey sorim şimdi diyelim hamile kaldık yada kendi üzerimden anlatim şimdi diyelim tuttu bizim olaydan sonra,ben eşimin yanına gittim ki gittiğimde adetime 3 gün kalmış olacak .çalışma yapsak bi olumsuzluk yaratabilirmi
ya sohebti balla bölüp bibşey sorim şimdi diyelim hamile kaldık yada kendi üzerimden anlatim şimdi diyelim tuttu bizim olaydan sonra,ben eşimin yanına gittim ki gittiğimde adetime 3 gün kalmış olacak .çalışma yapsak bi olumsuzluk yaratabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?