Olsun kiz ne guzel tatile gittikce gorursunYaaa keske öyle olsaydı .. Benim kaderim bu en yakın arkadaşım Antalya da .. Çok yalnızım
Kiz ne var senin ucagi bi guncuk kullansakKız sen gurbet ellerdesın bız orlara gelemeyız
Ayyy elektrıkte kesıldı fantazi ıcın ortam hazır benım oduncuk ruyaalara gezıyo
Ya öyle ama başka hiç arkadasım yok bazen zor oluyorOlsun kiz ne guzel tatile gittikce gorursunO da Istanbul'a gelir, ucra kose sehirler degil yani :)
Sen calisiyo musun canim? Evdeysen komsun fln yok mu, ya da yakinlarda hanimlar lokali fln?Ya öyle ama başka hiç arkadasım yok bazen zor oluyor
Sen calisiyo musun canim? Evdeysen komsun fln yok mu, ya da yakinlarda hanimlar lokali fln?Ya öyle ama başka hiç arkadasım yok bazen zor oluyor
İşi bıraktım ben bir sitede oturuyorum komşum var ama hepsinin yaşı büyük İSMEK e gidicektim ama bir türlü nasib olmadı birde ben çok saf salak bir insanım maddi manevi sömürülüyorum sürekli kimle tanışsam artık ailemde kocamda sen yanlız kal daha iyi diyorlarSen calisiyo musun canim? Evdeysen komsun fln yok mu, ya da yakinlarda hanimlar lokali fln?
iyi akşamlar kızlar afiyet olsun harikasınız siz yabende karagül izliyorum ama kızlar napıyo bi bakayım dedim.
siz hangi şehirlerdesiniz sakıncası yoksa sordum varmı istanbullu
Gel canım gel kız kıza oturup kocalarimizi cekistirelimBende isterim valla Yüzsüz bir şekilde geliyorum Yanımda poaça yapmıştım ondan getiriyorum :)
Ama.oldum simdi.pasta borek kek (hemde cikolatali) ayip ama.yaptiginiz ben valizzmi toplayip hepsini yemege geliyorum :)
Ay canım kusura bakma yaaaAma.oldum simdi.pasta borek kek (hemde cikolatali) ayip ama.yaptiginiz ben valizzmi toplayip hepsini yemege geliyorum :)
Istanbuldayım ben kuzumiyi akşamlar kızlar afiyet olsun harikasınız siz yabende karagül izliyorum ama kızlar napıyo bi bakayım dedim.
siz hangi şehirlerdesiniz sakıncası yoksa sordum varmı istanbullu
Ay sana feda olsun iste ne istiyorsan tepsi tepsi yapalım :)Ama.oldum simdi.pasta borek kek (hemde cikolatali) ayip ama.yaptiginiz ben valizzmi toplayip hepsini yemege geliyorum :)
Istanbuldayım ben kuzum
üniversitedeyken çok gelirdim istanbula.kafam estimi gece atlardım trene sabah istanbul gezer dolaşır gece dönerdimçok delibaştım ben evlenince içim geçti kocam sağolsun gezdirmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?