ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Tatlim adetin 28gunde birse 14.gun yumurtluyorsun adetinin basladigi günü de sayarak genel hesaplama böyle eger yanlis hesapladiysam da 1 ekim yumurtlama günün

Günaydın kiiizzzzlaaaarrrr backspace geldi uyanin aramıza yeni a.hamisler katılmış hosgelmisler :) bu hafta okul derdim vardı biraz pek bakalım gece de genelde kimse olmuyor diye girmedim ama bi kaç gecedir kaynamis buralar yaaa askolsun bana hiç haber vermiyonuzzz

Bu arada bugün benim bat tarihi henüz hastalanmadim ama hamislikten değil düzensizlik ten olduğunu düşünüyorum 2 gün önce test yaptım yine negatif .. Ultra hassas test istiyorum aslında ama bulunduğum yerde yok bakalım belki hastaneye gidip kana baktıririm ama haftaya o zamana kadar olmazsam

Bugun aklimdam gectin sesi cikmiyo naptiki die sorcaktim Hadi insallah olmazsin da guzel haberlerini aliriz

Günaydın canımmmm hoş geldin :)

1. papatya_2014 .................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. hafizekbr .........................................................BAT 23 EYLÜL BEKLEMEDE
  3. vivianne ..........................................................BAT 24 EYLÜL BEKLEMEDE
  4. backspace55 ....................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. masal2010 .......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. @murnur55 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  7. lale-naren ........................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  8. plasure .............................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  9. efe11 ................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  10. V vuslat13 ...........................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  11. nurgulu ............................................................BAT 29 EYLÜL BEKLEMEDE
  12. A afrodit26 .........................................................BAT 2 EKİM
  13. demir6133 .......................................................BAT 2 EKİM
  14. @mercimeque ....................................................BAT 4 EKİM
  15. TIRMIK ..........................................................BAT 4 EKİM
  16. P pretty1406 .......................................................BAT 5 EKİM
  17. allbaby .............................................................BAT 6 EKİM
  18. berna83 ...........................................................BAT 6 EKİM
  19. sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM
  20. 010712 .............................................................BAT 10 EKİM
  21. dududada ........................................................BAT 11 EKİM
  22. 21DAMLA ........................................................BAT 12 EKİM
  23. Z zeytin85 ..........................................................BAT 12 EKİM
  24. @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
  25. @elalmami .........................................................BAT 15 EKİM
  26. Kedili0983 ..........................................................BAT 21 EKİM
  27. @smyyali ............................................................BAT 24 EKİM
  28. svly4414 ...............................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Liste baslari hep hamile galiba, sesleri cikmiyor

tatlım benm bat 15 ekim demiştim sen illa beni 2 ekimde regl yapacan

kızlar sabah yataktan birden kalkınca ya da oturduğum yerden aynı şekilde sanki kasığımdan bişey çektiriyor gibi oluyor gecen gün ayağa kalktığımla yere çökmem bir oldu içimden bişey gerildi kopacak gibi neden olabilir siz de oluyor mu

1. papatya_2014 .................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. hafizekbr .........................................................BAT 23 EYLÜL BEKLEMEDE
  3. vivianne ..........................................................BAT 24 EYLÜL BEKLEMEDE
  4. backspace55 ....................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. masal2010 .......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. @murnur55 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  7. lale-naren ........................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  8. plasure .............................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  9. efe11 ................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  10. V vuslat13 ...........................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  11. nurgulu ............................................................BAT 29 EYLÜL BEKLEMEDE
  12. demir6133 .......................................................BAT 2 EKİM
  13. @mercimeque ....................................................BAT 4 EKİM
  14. TIRMIK ..........................................................BAT 4 EKİM
  15. P pretty1406 .......................................................BAT 5 EKİM
  16. allbaby .............................................................BAT 6 EKİM
  17. berna83 ...........................................................BAT 6 EKİM
  18. sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM
  19. 010712 .............................................................BAT 10 EKİM
  20. dududada ........................................................BAT 11 EKİM
  21. 21DAMLA ........................................................BAT 12 EKİM
  22. Z zeytin85 ..........................................................BAT 12 EKİM
  23. @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
  24. @elalmami .........................................................BAT 15 EKİM
  25. A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
  26. Kedili0983 ..........................................................BAT 21 EKİM
  27. @smyyali ............................................................BAT 24 EKİM
  28. svly4414 ...............................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Ben de hic olmadi vlla bilmiyorum canim, internette aradin mi hic belki yaziyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…