Tatlim adetin 28gunde birse 14.gun yumurtluyorsun adetinin basladigi günü de sayarak genel hesaplama böyle eger yanlis hesapladiysam da 1 ekim yumurtlama gününkızlar nolur bana da cevap verin son 3 aya kadar adetim düzenli idi 28 günde birdi her ay 3gün geri atardı şimdi farklı son BAT tarihlerim
5 temmuz
25 temmuz
22 agustos
16eylül
şimdi benim yumurtlama günüm tam olarak ne zaman hangi günler ihtimalim yüksek teşekkür ederim şimdiden
Bugun aklimdam gectin sesi cikmiyo naptiki die sorcaktimBu arada bugün benim bat tarihi henüz hastalanmadim ama hamislikten değil düzensizlik ten olduğunu düşünüyorum 2 gün önce test yaptım yine negatif .. Ultra hassas test istiyorum aslında ama bulunduğum yerde yok bakalım belki hastaneye gidip kana baktıririm ama haftayao zamana kadar olmazsam
Günaydın canımmmm hoş geldin :)Günaydın kiiizzzzlaaaarrrr backspace geldi uyanin aramıza yeni a.hamisler katılmış hosgelmisler :) bu hafta okul derdim vardı biraz pek bakalım gece de genelde kimse olmuyor diye girmedim ama bi kaç gecedir kaynamis buralar yaaaaskolsun bana hiç haber vermiyonuzzz
27si oldu bugunun hamileleri kimler acaba
Evet ya bat tarihlerine baktim gecenler var bende merak etmeye basladim insallah tarhi gecen herkes bebis sahibi olmustur...27si oldu bugunun hamileleri kimler acaba
Liste baslari hep hamile galiba, sesleri cikmiyorbat listemizin son hali kızlar
papatya_2014 .................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ hafizekbr .........................................................BAT 23 EYLÜL BEKLEMEDE vivianne ..........................................................BAT 24 EYLÜL BEKLEMEDE backspace55 ....................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE masal2010 .......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE - @murnur55 ........................................................BAT 27 EYLÜL
BEKLEMEDE lale-naren ........................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA plasure .............................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE efe11 ................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE - V vuslat13 ...........................................................BAT 28 EYLÜL
BEKLEMEDE nurgulu ............................................................BAT 29 EYLÜL BEKLEMEDE - A afrodit26 .........................................................BAT 2 EKİM
demir6133 .......................................................BAT 2 EKİM - @mercimeque ....................................................BAT 4 EKİM
TIRMIK ..........................................................BAT 4 EKİM - P pretty1406 .......................................................BAT 5 EKİM
allbaby .............................................................BAT 6 EKİM berna83 ...........................................................BAT 6 EKİM sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM 010712 .............................................................BAT 10 EKİM dududada ........................................................BAT 11 EKİM 21DAMLA ........................................................BAT 12 EKİM - Z zeytin85 ..........................................................BAT 12 EKİM
- @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
- @elalmami .........................................................BAT 15 EKİM
Kedili0983 ..........................................................BAT 21 EKİM - @smyyali ............................................................BAT 24 EKİM
svly4414 ...............................................................BAT ??? ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
Liste baslari hep hamile galiba, sesleri cikmiyor
Artik gecmis daha neyin calismasi, olsa olsa kutlamasi olur :)hahahhahaaayada son çalışmaları yapıyolar
tatlım benm bat 15 ekim demiştim sen illa beni 2 ekimde regl yapacanbat listemizin son hali kızlar
papatya_2014 .................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ hafizekbr .........................................................BAT 23 EYLÜL BEKLEMEDE vivianne ..........................................................BAT 24 EYLÜL BEKLEMEDE backspace55 ....................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE masal2010 .......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE - @murnur55 ........................................................BAT 27 EYLÜL
BEKLEMEDE lale-naren ........................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA plasure .............................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE efe11 ................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE - V vuslat13 ...........................................................BAT 28 EYLÜL
BEKLEMEDE nurgulu ............................................................BAT 29 EYLÜL BEKLEMEDE - A afrodit26 .........................................................BAT 2 EKİM
demir6133 .......................................................BAT 2 EKİM - @mercimeque ....................................................BAT 4 EKİM
TIRMIK ..........................................................BAT 4 EKİM - P pretty1406 .......................................................BAT 5 EKİM
allbaby .............................................................BAT 6 EKİM berna83 ...........................................................BAT 6 EKİM sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM 010712 .............................................................BAT 10 EKİM dududada ........................................................BAT 11 EKİM 21DAMLA ........................................................BAT 12 EKİM - Z zeytin85 ..........................................................BAT 12 EKİM
- @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
- @elalmami .........................................................BAT 15 EKİM
Kedili0983 ..........................................................BAT 21 EKİM - @smyyali ............................................................BAT 24 EKİM
svly4414 ...............................................................BAT ??? ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
bat listemizin son hali kızlar
BEKLEMEDE nurgulu ............................................................BAT 29 EYLÜL BEKLEMEDE demir6133 .......................................................BAT 2 EKİM - @mercimeque ....................................................BAT 4 EKİM
- A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
Ben de hic olmadi vlla bilmiyorum canim, internette aradin mi hic belki yaziyodurkızlar sabah yataktan birden kalkınca ya da oturduğum yerden aynı şekilde sanki kasığımdan bişey çektiriyor gibi oluyor gecen gün ayağa kalktığımla yere çökmem bir oldu içimden bişey gerildi kopacak gibi neden olabilir siz de oluyor mu
yok tatlım bakmadım aklıma gelmedi bi bakayım du ama ne diye aratmam lazım kiBen de hic olmadi vlla bilmiyorum canim, internette aradin mi hic belki yaziyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?