ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

bu bebek işi benim psikolojimi iyice bozdu sinirlerim alt üst olmuş durumda eşimle sürekli tartışıyorum cok kafamı bulandırdı çook takıyorum bu huydan vazgeçmem gerek
Canim yapabilirsen kendini oyalayacak baska seyler, seni gayet iyi anliyorum insan taktikca takiyor bevek dusuncesine, aklindan cikaramiyor..

allbaby ne sagliklisin masallah kuzum dedigin gunde sip diye gordun kirmizilari, ben daha goremedim ha bugun ha yarin bekle ki gelsin. Olsan dert, olmasan ayri dert valla

evet tatlım saat gibi çalışan bünye güzel derler ama bebiş yapamıyo o ayrı mesele yazdıklarımı okuyabildin mi kocaya ve kaynanaya inat tüp bebek yaptırcam masraf olsun diiye

Canim ben de ayni seyi yaptim, ovu testi almiyorum cunku her gun bugun mu kirmizilasacak yarina koyulasir mi acaba kacirir miyim yok siliklesti derken her gun ona odaklanmis oluyorsun.
Kesinlikle ve bu ay burdan baska hicbir yerde bebek kelimesi dahi duymak istemiyorum bu ay farzederim ki yeni evliyim bakalim bu ay ne olacak benim acele etmemin sebebi yaza denk gelmeli dogum yoksa bir yil daha ertelemek zorunda kalacam diye artik ama hayirlisi

1. papatya_2014 ....................................................HAMİLE
  2. K kontes50 ........................................................... HAMİLE
  3. vivianne ............................................................HAMİLE
  4. @murnur55..........................................................HAMİLE
  5. backspace55 ......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. masal2010 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  7. efe11 .................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. N nirsen ...............................................................BAT 3 EKİM BEKLEMEDE
  9. @mercimeque .....................................................BAT 4 EKİM BEKLEMEDE
  10. P pretty1406 ........................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  11. fbtl ...................................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  12. @Demosh............................................................BAT 9 EKİM
  13. 010712 ..............................................................BAT 10 EKİM
  14. dududada ........................................................BAT 11 EKİM
  15. persa33 ............................................................BAT 11 EKİM
  16. dberil34 ...........................................................BAT 12 EKİM
  17. 21DAMLA .........................................................BAT 12 EKİM
  18. Z zeytin85 ...........................................................BAT 12 EKİM
  19. @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
  20. C Cosmo_girl ......................................................BAT 13 EKİM
  21. kitapkurdu0686 ...............................................BAT 14 EKİM
  22. lovelyemir ..........................................................BAT 15 EKİM
  23. A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
  24. sumeyye6134 ....................................................BAT 15 EKİM
  25. Z zynpela ..............................................................BAT 17 EKİM
  26. sumbulce ..........................................................BAT 19 EKİM
  27. GMZ-KR ............................................................BAT 19 EKİM
  28. T tuba52 ...............................................................BAT 20 EKİM
  29. Kedili0983 .......................................................BAT 21 EKİM
  30. @smyyali .............................................................BAT 24 EKİM
  31. V vuslat13 ............................................................BAT 24 EKİM
  32. plasure .............................................................BAT 26 EKİM
  33. C candy123 ...........................................................BAT 26 EKİM
  34. nurgulu ............................................................BAT 28 EKİM
  35. demir6133 .........................................................BAT 31 EKİM
  36. @ayshennn..........................................................BAT 2 KASIM
  37. TIRMIK .............................................................BAT 2 KASIM
  38. sus-pus .............................................................BAT 3 KASIM
  39. allbaby ..............................................................BAT 3 KASIM
  40. B berna85 ............................................................BAT 11 KASIM
  41. svly4414 ...........................................................BAT ???
  42. lale-naren .........................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

evet tatlım saat gibi çalışan bünye güzel derler ama bebiş yapamıyo o ayrı mesele yazdıklarımı okuyabildin mi kocaya ve kaynanaya inat tüp bebek yaptırcam masraf olsun diiye
Hakettiler canim yaptircaz mecburen :) yaza kadar olmazsa ben de yaza dusunuyorum denemeyi. Artik ikiz mi olur ucuz mu olur

Calistigin icin mi? Bende de ayni dert var bu ay olmazsa uc dort ay ertelemek zorundayim, ama hayirlisi planli programli olmuo ki bu is

Merhaba herkese, öncelikle hayırlı bayramlar.biz de bu ay ovulasyon testi kullandık.ve benim bata 3 gün var(beni de listeye ekleyebilirsiniz bu arada,ben kendimi ekleyebiliyor muyum bilmiyorum çünkü :)) ben de burda yazılanlara bakarak bugun ovu.testiyle hamilelik testi yapayım dedim malum bayram ezcaneler kapalı, erken gebelik testi alma imkanım olmadı. ikinci çizgi silik çıktı.ama aynı şeyi gecen ay da yapmıştım silik çıkmıştı hatta ben de hamileyim sanmıştım ama olmadı. şimdi yine silik çıktı ama hiçbir belirtim yok. merakla bekliyorum. bat 10 ekim...iyi geceler hepinize

Aa sebebimiz ayniymis bende yaza denk gelsin cok istemistim kismet degilmis artik hayirlisi ne zaman olursa..

bugün bitmek tükenmek bilmeyen bir akıntım vardı kasıklarımda ağrıdı testte 2. çizgi koyuydu ama diğer günlere göre adam bıkmak üzere hergn hergn offf offfffffffffffffff

gözlerimi hissetmiyorum artık. Saat 7den bu saatte kadar battaniye dokudum ama çok iyi oldu bebeği düşünmeyi bırak buraya girmek bile gelmedi aklimaşimdi uyumadan bi bakayım dedim.

liste işine ben bakıyorum tatlım aramıza hoşgeldin bu arada.ovu testiyel hamilelik belli olmuyo şekerim tecrübeyle sınanmıştır.boşuna testlerini boşa harcama derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…