Canim yapabilirsen kendini oyalayacak baska seyler, seni gayet iyi anliyorum insan taktikca takiyor bevek dusuncesine, aklindan cikaramiyor..bu bebek işi benim psikolojimi iyice bozdusinirlerim alt üst olmuş durumda eşimle sürekli tartışıyorum cok kafamı bulandırdı çook takıyorum bu huydan vazgeçmem gerek
allbaby ne sagliklisin masallah kuzum dedigin gunde sip diye gordun kirmizilari, ben daha goremedim ha bugun ha yarin bekle ki gelsin. Olsan dert, olmasan ayri dert valla
Kesinlikle ve bu ay burdan baska hicbir yerde bebek kelimesi dahi duymak istemiyorum bu ay farzederim ki yeni evliyim bakalim bu ay ne olacak benim acele etmemin sebebi yaza denk gelmeli dogum yoksa bir yil daha ertelemek zorunda kalacam diye artik ama hayirlisiCanim ben de ayni seyi yaptim, ovu testi almiyorum cunku her gun bugun mu kirmizilasacak yarina koyulasir mi acaba kacirir miyim yok siliklesti derken her gun ona odaklanmis oluyorsun.
Hakettiler canim yaptircaz mecburen :) yaza kadar olmazsa ben de yaza dusunuyorum denemeyi. Artik ikiz mi olur ucuz mu olurevet tatlım saat gibi çalışan bünye güzel derler ama bebiş yapamıyo o ayrı meseleyazdıklarımı okuyabildin mi kocaya ve kaynanaya inat tüp bebek yaptırcam masraf olsun diiye
Calistigin icin mi? Bende de ayni dert var bu ay olmazsa uc dort ay ertelemek zorundayim, ama hayirlisi planli programli olmuo ki bu isKesinlikle ve bu ay burdan baska hicbir yerde bebek kelimesi dahi duymak istemiyorum bu ay farzederim ki yeni evliyim bakalim bu ay ne olacak benim acele etmemin sebebi yaza denk gelmeli dogum yoksa bir yil daha ertelemek zorunda kalacam diye artik ama hayirlisi
Hakettiler canim yaptircaz mecburen :) yaza kadar olmazsa ben de yaza dusunuyorum denemeyi. Artik ikiz mi olur ucuz mu olur
Hahaha onlara inat yapcaz diye sonra bize olcak olan kizzz dorduzu nasil emzircez4 de kadar kabulüm kız parasıyla değil mi bas bas paraları leylayyaaaa
Hahaha onlara inat yapcaz diye sonra bize olcak olan kizzz dorduzu nasil emzircez
Haha bebekten degerli bisi yok ztn yatir gitsinmakinası var kız sağıyon inek gibi
kv ye inat ganimeti bebişe yatırcam kararlıyım
Kesinlikle ve bu ay burdan baska hicbir yerde bebek kelimesi dahi duymak istemiyorum bu ay farzederim ki yeni evliyim bakalim bu ay ne olacak benim acele etmemin sebebi yaza denk gelmeli dogum yoksa bir yil daha ertelemek zorunda kalacam diye artik ama hayirlisi
gözlerimi hissetmiyorum artık. Saat 7den bu saatte kadar battaniye dokudum ama çok iyi oldu bebeği düşünmeyi bırak buraya girmek bile gelmedi aklima şimdi uyumadan bi bakayım dedim.
bugün bitmek tükenmek bilmeyen bir akıntım vardı kasıklarımda ağrıdı testte 2. çizgi koyuydu ama diğer günlere göre adam bıkmak üzere hergn hergn offf offfffffffffffffff
Canım hiç sorma bu azimle ben yarin bunu bitirip başka modele başlarımaboooo karıdaki maharete bak
Merhaba herkese, öncelikle hayırlı bayramlar.biz de bu ay ovulasyon testi kullandık.ve benim bata 3 gün var(beni de listeye ekleyebilirsiniz bu arada,ben kendimi ekleyebiliyor muyum bilmiyorum çünkü :)) ben de burda yazılanlara bakarak bugun ovu.testiyle hamilelik testi yapayım dedim malum bayram ezcaneler kapalı, erken gebelik testi alma imkanım olmadı. ikinci çizgi silik çıktı.ama aynı şeyi gecen ay da yapmıştım silik çıkmıştı hatta ben de hamileyim sanmıştım ama olmadı. şimdi yine silik çıktı ama hiçbir belirtim yok. merakla bekliyorum. bat 10 ekim...iyi geceler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?