ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

1. papatya_2014 ....................................................HAMİLE
  2. K kontes50 ........................................................... HAMİLE
  3. vivianne ............................................................HAMİLE
  4. @murnur55..........................................................HAMİLE
  5. backspace55 ......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. masal2010 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  7. efe11 .................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. N nirsen ...............................................................BAT 3 EKİM BEKLEMEDE
  9. @mercimeque .....................................................BAT 4 EKİM BEKLEMEDE
  10. P pretty1406 ........................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  11. fbtl ...................................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  12. @Demosh............................................................BAT 9 EKİM
  13. 010712 ..............................................................BAT 10 EKİM
  14. dududada ........................................................BAT 11 EKİM
  15. persa33 ............................................................BAT 11 EKİM
  16. dberil34 ...........................................................BAT 12 EKİM
  17. 21DAMLA .........................................................BAT 12 EKİM
  18. Z zeytin85 ...........................................................BAT 12 EKİM
  19. A asyella ............................................................BAT 13 EKİM
  20. C Cosmo_girl ......................................................BAT 13 EKİM
  21. kitapkurdu0686 ...............................................BAT 14 EKİM
  22. lovelyemir ..........................................................BAT 15 EKİM
  23. A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
  24. sumeyye6134 ....................................................BAT 15 EKİM
  25. sumbulce ..........................................................BAT 19 EKİM
  26. GMZ-KR ............................................................BAT 19 EKİM
  27. T tuba52 ...............................................................BAT 20 EKİM
  28. Kedili0983 .......................................................BAT 21 EKİM
  29. @smyyali .............................................................BAT 24 EKİM
  30. V vuslat13 ............................................................BAT 24 EKİM
  31. plasure .............................................................BAT 26 EKİM
  32. C candy123 ...........................................................BAT 26 EKİM
  33. nurgulu ............................................................BAT 28 EKİM
  34. demir6133 .........................................................BAT 31 EKİM
  35. @ayshennn..........................................................BAT 2 KASIM
  36. TIRMIK .............................................................BAT 2 KASIM
  37. sus-pus .............................................................BAT 3 KASIM
  38. allbaby ..............................................................BAT 3 KASIM
  39. B berna85 ............................................................BAT 11 KASIM
  40. svly4414 ...........................................................BAT ???
  41. lale-naren .........................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Tatlim ya sen de ben senden umutluydum ama nasip

Tüh bee acaba neyi eksik yaptın ki ? Bu ay neler deneyeceksin bakalım, kür falan yapıcak mısın ?

Tüh bee acaba neyi eksik yaptın ki ? Bu ay neler deneyeceksin bakalım, kür falan yapıcak mısın ?

ben o eksiği yıllardır bulamadım şekerim artık eksikte aramıyom
kür deneyemem ki kuzum reflü var bende yoğun karışımlı şeyler kullanmam için mide koruyucu ilaç içmem lazım devamlı olarak oda bana göre değil.ama niyetimde teste devam edip bide yakı kullanmak var

Evet yakı çok iyi olur. Bende aşılama yapılınca kullanmıştım. Ama çok yaktı bir kaç saat dayanabilmistim. Umarım sende etki eder

Evet yakı çok iyi olur. Bende aşılama yapılınca kullanmıştım. Ama çok yaktı bir kaç saat dayanabilmistim. Umarım sende etki eder

ben dayanırım yıllar önce bekarken kullanmıştım.belimde bi ağrı olduğunda annemim ve anneannemin zoruyla yapıtırmıştım ama baya iyi gelmişti 15 gün kullandım tecrübem var

gece yattık kocişime diyorum ki acaba tutmuşmudur bebeğimiz olur mu acaba diye soruyorum
benim oduncuk aşkımdan gelen cvp: yarın adet olcan bi hafta yanaşamıcam sana hadi son geceyi değerlendirelim mi dedi
bu iştahın yumurtlama gününde olaydı be adamcık donaldırmasaydın beni popişinde
sabah adet oldum yine bu ayda olmadı dedim ben sana geceyi değerlendirelim demiştim dedi.
benim koca aynı anası kılıklı bebek dedin mi konuyu hızla değiştiriyo sanırım hala kendini hazır hissetmiyo
sırf inadıma masraf olsun diye tüplüsünden bebek yaptırcam

kocalar hep aynı odun boşver,bana burdan aslı ya da lale demişti sanırım belkide bebiş burcunu beğenmemiştir diye doğru bide ordan bakalım.olacak ben inanıyorum eldeki odunlara rağmen yakı olayını bende düşünüyorum

Uzuldum ben acikcasi tatlim ama daha vakti gelmemis iste o yuzden hicbirimiz umudumuzu kaybetmeden calismaya devam etcez gelecekteki bebislerimiz icin.. Ya bu arada dusunuorm da bu testler iyi hoşta acaba stres yapmamizin en buyuk sebebi olabilirmi ben mesela yapabilirsem ay sonuna kadar gun asiri yapmayi dusunuorm ve teste bugun baslamam lazim ama hic icimden gelmio acaba sende denesen mi? zor baya bi ay boyunca gun asiri ama kacirmama ihtimali neredeyse yok gibi..bide sana tavsiyem 10.gunune kadar adacayi ic cok ise yariomus yumurtalar cok saglikli buyuomus ben deniorm suanda mesela

Benimde midem problemli herseyi yiyip icemem ama adaçayı sorun yaratmadi şuan bi dene derim

bu ay gün aşırı yaptık ama yumurtlama dönemine kadar zor geldik.yorucu oluyo yaa kocam kaçıyo hadi diyince bende sadece bebek için yapıyorum resmen iştahsızca.ben çok sık ilişkiyi sevmedim hayatım yatak ve banyo arası geçmeye başladı ne yapcağıma pek karar veremedim bu ay için.düşünüyorum tatlım.adaçayı içerim denemede fayda var

Evet ya aslinda cok haklisin bende bünye olarak sık ilişkiyi sevecek bi yapida degilim ozlemem lazim yoksa dedigin gibi cok isteksiz oluyor zaten kocam bebek yapma odaklı ilişkiyi hiç sevmiyor ben olmadi biraz gec baslarim yumurtlama donemine denk gelecek bicimde bakalim kocisi ikna edebilirsem bu ay boyle gecirim sonraki ayada egerki olmassa tabi bu fikirden tamamen uzaklasicam bide o yolu denicem bebek odakli olmadan gebe kalmak daha kolaymis cevremde de bissuru kisi gebe kalmayi dusunmeyi biraktigi aylarda hamile kaldi

slm nasılsınız kızlar 4 gündür test yapıyorum hala ikinci çizgi silik

bu bebek işi benim psikolojimi iyice bozdu sinirlerim alt üst olmuş durumda eşimle sürekli tartışıyorum cok kafamı bulandırdı çook takıyorum bu huydan vazgeçmem gerek

canımmmm yılmak yok sen de demiştin bu ay olmazsa diye ben plan bile yaptım preseed alalım bu sefer:) herr yöntemi deneyeceğizzz yılmaz yokk:)

Kizlar iyi aksamlar keyifler nasil bu aksam bayramin yoğunluğu bitmistir sanirim ben bu ay kirmizilari gorunce yeni bit karar aldim ovu testi alacaktim ama vazgectim sadece bu ay çörek otu balli tarçın karisimini yiyecegim ve yum doneminde gun asiri iliş. Baska denemeyecegim ve gayet rahat bir ay gecirmeyi hedefliyorum ve kesinlikle bu ay kafama takmayacagim alursa da olmazsa da Allahtan

kızlar koyulaşma yok değil mi bugun 19.gün 12. gün en koyu olduğu gündü testimin

Eklentiler

• DSCN2766.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 65
  • DSCN2765.webp
    64,9 KB · Görüntüleme: 55
Canim ben de ayni seyi yaptim, ovu testi almiyorum cunku her gun bugun mu kirmizilasacak yarina koyulasir mi acaba kacirir miyim yok siliklesti derken her gun ona odaklanmis oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…