Tatlim ya sen de ben senden umutluydum ama nasipkuzum normalden farklıysa bilemedim ama benim ilk başlangıç öyle gelir ardından en geç 3-4 saat sonra normale döner kırmızılaşır ama sende ilk kez olmuş demekki dikkatini çektiğine göre merak ettim gidişatı nasıl olcak belki tam adete dönüşmez kesilirse umutlanırız
Tüh bee acaba neyi eksik yaptın ki ?Gunaydın kızlarrrrrr
Ben kırmızı kartı yedim.uzgun degılım ama adetıme kırgınım bızı bırgun olsun umutlandırsaydı ne olurdu???
Saat gıbı tıkır tıkır ısleyen bunyeme burdan selam olsun.arada bır teklesende bı bebıscık yapaydım olmazmıydı?
OLMADI KIZLAR CAY DEMLİYORUM GELİN BİRLİKTE İCELİM.
Tüh bee acaba neyi eksik yaptın ki ?Bu ay neler deneyeceksin bakalım, kür falan yapıcak mısın ?
Evet yakı çok iyi olur. Bende aşılama yapılınca kullanmıştım. Ama çok yaktı bir kaç saat dayanabilmistim. Umarım sende etki ederben o eksiği yıllardır bulamadım şekerim artık eksikte aramıyom
kür deneyemem ki kuzum reflü var bende yoğun karışımlı şeyler kullanmam için mide koruyucu ilaç içmem lazım devamlı olarak oda bana göre değil.ama niyetimde teste devam edip bide yakı kullanmak var
Evet yakı çok iyi olur. Bende aşılama yapılınca kullanmıştım. Ama çok yaktı bir kaç saat dayanabilmistim. Umarım sende etki eder
Gunaydın kızlarrrrrr
Ben kırmızı kartı yedim.uzgun degılım ama adetıme kırgınım bızı bırgun olsun umutlandırsaydı ne olurdu???
Saat gıbı tıkır tıkır ısleyen bunyeme burdan selam olsun.arada bır teklesende bı bebıscık yapaydım olmazmıydı?
OLMADI KIZLAR CAY DEMLİYORUM GELİN BİRLİKTE İCELİM.
ben o eksiği yıllardır bulamadım şekerim artık eksikte aramıyom
kür deneyemem ki kuzum reflü var bende yoğun karışımlı şeyler kullanmam için mide koruyucu ilaç içmem lazım devamlı olarak oda bana göre değil.ama niyetimde teste devam edip bide yakı kullanmak var
Uzuldum ben acikcasi tatlim ama daha vakti gelmemis iste o yuzden hicbirimiz umudumuzu kaybetmeden calismaya devam etcez gelecekteki bebislerimiz icin.. Ya bu arada dusunuorm da bu testler iyi hoşta acaba stres yapmamizin en buyuk sebebi olabilirmi ben mesela yapabilirsem ay sonuna kadar gun asiri yapmayi dusunuorm ve teste bugun baslamam lazim ama hic icimden gelmio acaba sende denesen mi? zor baya bi ay boyunca gun asiri ama kacirmama ihtimali neredeyse yok gibi..bide sana tavsiyem 10.gunune kadar adacayi ic cok ise yariomus yumurtalar cok saglikli buyuomus ben deniorm suanda mesela
bu ay gün aşırı yaptık ama yumurtlama dönemine kadar zor geldik.yorucu oluyo yaa kocam kaçıyo hadi diyince bende sadece bebek için yapıyorum resmen iştahsızca.ben çok sık ilişkiyi sevmedim hayatım yatak ve banyo arası geçmeye başladı ne yapcağıma pek karar veremedim bu ay için.düşünüyorum tatlım.adaçayı içerim denemede fayda var
Gunaydın kızlarrrrrr
Canim ben de ayni seyi yaptim, ovu testi almiyorum cunku her gun bugun mu kirmizilasacak yarina koyulasir mi acaba kacirir miyim yok siliklesti derken her gun ona odaklanmis oluyorsun.Kizlar iyi aksamlar keyifler nasil bu aksam bayramin yoğunluğu bitmistir sanirim ben bu ay kirmizilari gorunce yeni bit karar aldim ovu testi alacaktim ama vazgectim sadece bu ay çörek otu balli tarçın karisimini yiyecegim ve yum doneminde gun asiri iliş. Baska denemeyecegim ve gayet rahat bir ay gecirmeyi hedefliyorum ve kesinlikle bu ay kafama takmayacagim alursa da olmazsa da Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?