ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

bende tedirginimdir yabancı bi madde diye ama ne bileyim ya tutarda işe yararsa hevesleniyorumda.bilemedim kararsız kaldım adama sormak lazım...o bendende pimpirikli
sen bence şafağı bebişle bitireceksin gerek kalmicak inş.

Renksiz kokusuz kıvamı koyu su gibi bisey tek fark biraz kayganlık hissiyatı

kayganlık sorunu zaten bizdede sorun.ben bartholin kisti ameliyetı oldum sol kanalı aldırdım. kayganlaştırıcı kullanmıyorum ama zorlanıyoruz.adamı kandırayımda jeli aldırayım

Son düzenleme:
kayganlık sorun zaten bizde sorun.ben bertholin kisti ameliyetı oldum sol kanalı aldırdım. kayganlaştırıcı kullanmıyorum ama zorlanıyoruz.adamı kandırayımda jeli aldırayım
Bence kesinlikle alıp dememelisiniz sus-pus hiç bir rahatsızlık vermedi banada eşimede Tavsiye ederim kızlar

kayganlık sorunu zaten bizdede sorun.ben bartholin kisti ameliyetı oldum sol kanalı aldırdım. kayganlaştırıcı kullanmıyorum ama zorlanıyoruz.adamı kandırayımda jeli aldırayım
Çok geçmiş olsun canım .. Kesinlikle aldır cidden hiç bir rahatsızlık hissi yok kokusu yok tek hissettiğin kayganlık

kızlar bikaç gündür giremiyorum nete kapı kapı gezmekten öğğh dedim artık .. bugun merak edip test yaptım ama yumuş öncesi gibi silik cıktı bu ay bebiş yok

Kızlar şimdi ben 4 gün üst üste hep kirmiziyken çalıştım sonra yapışkan akıntı geldiğinde çalıştım akşam en son.sonra yarın test yaptım siliklesmisti ama tekrar 2 gün boyunca akıntı gelmeye devam etti. Ondan sonra hiç ilişki olmadı. Galiba en önemli zamanı kacirdik ve 1 hafta ilişki olmayacak ben kardesimlere geldim. Sizce ihtimal nedir?

valla cnm bn çok duydum o silik çizgide hamile kalan kafaya takma kısmette varsa ztn çoktan o bulmuştur yerini kafayı yicez az kaldı bnde hergn takip ediom ya çok stres ya bu ne

valla cnm bn çok duydum o silik çizgide hamile kalan kafaya takma kısmette varsa ztn çoktan o bulmuştur yerini kafayı yicez az kaldı bnde hergn takip ediom ya çok stres ya bu ne
Ya ne yalan söyleyeyim bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım daha çok strese girdim. Yok kızarmış bugün çatlar diye diye 4 gün peşpeşe ilişki oldu. Ve en son siliklesmisti ve ilişki olmadı.1 gün önce olmuştu. Artık bikmistik. Dediğin gibi nasipte varsa o yerini buldu çoktan

ya artık eşlerimiz bıktı adamında psikolojisi bozuldu hahah dio yumurta sesleri gelio çatlıyor sanırım dio rabbim nasip etsnde onlarda kurtulsun

allbaby kız heyecan dorukta mı ? Vallahi benimki dorukta yarın büyük gün ve senin adet olmaman lazım ki bana da umut olsun

ya artık eşlerimiz bıktı adamında psikolojisi bozuldu hahah dio yumurta sesleri gelio çatlıyor sanırım dio rabbim nasip etsnde onlarda kurtulsun
ay inşallah hemencecik hamiş olalım ve onlar bizden bizde onlardan kurtulalım

allbaby kız heyecan dorukta mı ? Vallahi benimki dorukta yarın büyük gün ve senin adet olmaman lazım ki bana da umut olsun

evet heyecanlıyım
ben adet olmazsam oynıcaz hele bide hamile kalayım halay çekçez
ama kırmızı kartı yersem birlikte üzülmek yok ben üzülmicem sizede söylüyom üzülene kızarımnokta

evet heyecanlıyım
ben adet olmazsam oynıcaz hele bide hamile kalayım halay çekçez
ama kırmızı kartı yersem birlikte üzülmek yok ben üzülmicem sizede söylüyom üzülene kızarımnokta
Nokkkkktaaaa evet kız ne üzülmesi tövbe geç olsunda güç olmasın inşallah

Yok canim umut yok artik benim icin

Gunaydın kızlarrrrrr
Ben kırmızı kartı yedim.uzgun degılım ama adetıme kırgınım bızı bırgun olsun umutlandırsaydı ne olurdu???
Saat gıbı tıkır tıkır ısleyen bunyeme burdan selam olsun.arada bır teklesende bı bebıscık yapaydım olmazmıydı?

OLMADI KIZLAR CAY DEMLİYORUM GELİN BİRLİKTE İCELİM.

Bebeksiz gecikmesi daha kötü bence, durduk yere şişmiş bir şekilde oturuyorum ben. Regl olsam da bat hesaplasam. Çaya geliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…