ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

bi tek türk kahvesini denememiştim onu denicem bu ay .güzel şeyler öğrendim sizlerden hanımlar allah hepimizin gönlüne göre versin AMİN

sağol teyzesi 4 yaşında bi cadım var, ben aslında daha bekleyecektim ama o kardeş diye kafamıza soktu.. hayırlısı bakalım..
masallah masallah o cadının ömrü uzun bahtı güzel olsun insallah bence de iyi olmus kafanıza sokması haklı minik inan Rabbim bana versin bi tane 2. de isterim hemen arada iki üç yaş yeter.

bi tek türk kahvesini denememiştim onu denicem bu ay .güzel şeyler öğrendim sizlerden hanımlar allah hepimizin gönlüne göre versin AMİN
hani o an derdin o olmuyor da. dur bi kahve yapayım ondan sonra dermişiz yemekten sonra yap sen bi güzel şifa olsun hepsine

hani o an derdin o olmuyor da. dur bi kahve yapayım ondan sonra dermişiz yemekten sonra yap sen bi güzel şifa olsun hepsine

hamile kalınca bana ilgin azalcak şimdi herşey yedirip içiriyon ben halimden memnunum diyo onların canına minnet başımızda ağrımıyo hiç hadi yatağa diyen ilk bizleriz (kendi adıma söylüyorum)

hamile kalınca bana ilgin azalcak şimdi herşey yedirip içiriyon ben halimden memnunum diyo onların canına minnet başımızda ağrımıyo hiç hadi yatağa diyen ilk bizleriz (kendi adıma söylüyorum)
yazık bıktılar bizden anaamm sunlar hamile kalsa da biz de kurtulsak diyolardır ama yemeye gelince yok demiyolar :)şaka bi yana bazen eşim diyo bugün yumurtlama günün değil mydi bi acıyom ki kendime

bi de illa olması gereken günlerde bi hallere giriyorlar, bir kıymete bindiriyorlar kendilerini, bak o zaman çok gıcık oluyorum..

bi de illa olması gereken günlerde bi hallere giriyorlar, bir kıymete bindiriyorlar kendilerini, bak o zaman çok gıcık oluyorum..
kız yok Allah var benim beyim :) yapmıyor öyle hiç. ben yoğun ve yorgun oldugumda o diyodu yumurtlama günün faln diye

kız yok Allah var benim beyim :) yapmıyor öyle hiç. ben yoğun ve yorgun oldugumda o diyodu yumurtlama günün faln diye
ANAM varmı böyle kocişler

bende peşinde dolan 40 tane oyun sonra... ama bunun 9 ay hamileliği var nasıl süründürecem onu ben bi kaliym,

İNTİKAM GECİKİR AMA ASLA YAŞLANMAZ :):):)

ilk yılımızda yoktu öyle tavırlar ama bu yıl biraz başladı benim kocişte...fasulye nimet ilişkisi dicem ama bende çok yordum adamı elimde takvim gün saya saya
herşey bi yana biz iyi eşlere sahibiz hanımlar ne adamcıklar var eşlerini bi doktora dahi götürmüyolar. onlar bizim ilk bebeklerimiz sayılır

aynen şekerim geçen gün yazdım ya burda ağlattı ben sinirden bizimki ... töbe töbe sanki çok meraklıyız ..ucunda bebiş olmasa görür onlarda neyse ..

Kızlar Merhaba. Pko hastasıyım 2ay on gündür adet olmadım. Bugün öylesine ovülasyön testi yapayım dedim çok bariz çift çizgi çıktı. Yaa ben 2 aydır adet olmuyorum yani yumurtlama gerçekleşebilir mi? Testi 2 defa tekrarladim

canım ovulasyon testi gebeliğide gösteriormuş yumurtlamadan sonra. inş hamılesındır gebelik testi yapsana

canım ovulasyon testi gebeliğide gösteriormuş yumurtlamadan sonra. inş hamılesındır gebelik testi yapsana
geçen hafta gebelık testi yaptım ama negatıfdı.yanı bugun böyle ovülasyon testını gorunce cok şaşırdım...yarın inş bı gebelık testi alıp yapacağım canım

peki hamile olma ihtimalin varmı ? yani yakında test falan yaptın mı??? eger hamile değilsende çift çizgiyi gördüysen değerlendir bu geceyi herşeyde vardır bi hayır canım

Inşallah hamişsindir tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…