onların da işine geliyo tabi :) homiligırtlakkkkben fındık fıstık olayına fazla yükledim kocada hayır demedi ne bulduysa götürdü kilo aldırdım kocişime
masallah masallah o cadının ömrü uzun bahtı güzel olsun insallahsağol teyzesi 4 yaşında bi cadım var, ben aslında daha bekleyecektim ama o kardeş diye kafamıza soktu.. hayırlısı bakalım..
hani o an derdin o olmuyor da. dur bi kahve yapayım ondan sonra dermişizbi tek türk kahvesini denememiştim onu denicem bu ay .güzel şeyler öğrendim sizlerden hanımlar allah hepimizin gönlüne göre versin AMİN
hani o an derdin o olmuyor da. dur bi kahve yapayım ondan sonra dermişizyemekten sonra yap sen bi güzel şifa olsun hepsine
yazık bıktılar bizdenhamile kalınca bana ilgin azalcak şimdi herşey yedirip içiriyon ben halimden memnunum diyoonların canına minnet başımızda ağrımıyo hiç hadi yatağa diyen ilk bizleriz (kendi adıma söylüyorum)
kız yok Allah var benim beyim :) yapmıyor öyle hiç. ben yoğun ve yorgun oldugumda o diyodu yumurtlama günün faln diyebi de illa olması gereken günlerde bi hallere giriyorlar, bir kıymete bindiriyorlar kendilerini, bak o zaman çok gıcık oluyorum..
kız yok Allah var benim beyim :) yapmıyor öyle hiç. ben yoğun ve yorgun oldugumda o diyodu yumurtlama günün faln diye
ANAM varmı böyle kocişler
bende peşinde dolan 40 tane oyun sonra... ama bunun 9 ay hamileliği var nasıl süründürecem onu ben bi kaliym,
İNTİKAM GECİKİR AMA ASLA YAŞLANMAZ :):):)
bi de illa olması gereken günlerde bi hallere giriyorlar, bir kıymete bindiriyorlar kendilerini, bak o zaman çok gıcık oluyorum..
aynen şekerim geçen gün yazdım ya burda ağlattı ben sinirden bizimki ... töbe töbe sanki çok meraklıyız ..ucunda bebiş olmasa görür onlarda neyse ..bi de illa olması gereken günlerde bi hallere giriyorlar, bir kıymete bindiriyorlar kendilerini, bak o zaman çok gıcık oluyorum..
canım ovulasyon testi gebeliğide gösteriormuş yumurtlamadan sonra. inş hamılesındır gebelik testi yapsanaKızlar Merhaba. Pko hastasıyım 2ay on gündür adet olmadım. Bugün öylesine ovülasyön testi yapayım dedim çok bariz çift çizgi çıktı. Yaa ben 2 aydır adet olmuyorum yani yumurtlama gerçekleşebilir mi? Testi 2 defa tekrarladim
geçen hafta gebelık testi yaptım ama negatıfdı.yanı bugun böyle ovülasyon testını gorunce cok şaşırdım...yarın inş bı gebelık testi alıp yapacağım canımcanım ovulasyon testi gebeliğide gösteriormuş yumurtlamadan sonra. inş hamılesındır gebelik testi yapsana
Ciddimisin hayırlı uğurlu olsun canım benim Allah huzurla sağlıkla bebişini kucağına almayı nasib etsinovulasyon testi sipariş ettim bende gelmeden hanile olduğumu öğrendim
Kızlar Merhaba. Pko hastasıyım 2ay on gündür adet olmadım. Bugün öylesine ovülasyön testi yapayım dedim çok bariz çift çizgi çıktı. Yaa ben 2 aydır adet olmuyorum yani yumurtlama gerçekleşebilir mi? Testi 2 defa tekrarladim
Inşallah hamişsindir tatlımKızlar Merhaba. Pko hastasıyım 2ay on gündür adet olmadım. Bugün öylesine ovülasyön testi yapayım dedim çok bariz çift çizgi çıktı. Yaa ben 2 aydır adet olmuyorum yani yumurtlama gerçekleşebilir mi? Testi 2 defa tekrarladim
ovulasyon testi sipariş ettim bende gelmeden hanile olduğumu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?