ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

merhabalar. bende bu ay başlıyorum testlere. dün testlerim geldi :) çok mutlu oldum :) geç olsun güç olmasın diyerek ve hepimizin gönlüne göre olsun diyerek çıkacağım yola
hadi bakalım hayırlısı eminim sen de çok mutlu olacaksın bu testleri yaptıkça biz gibi Rabbim en hayırlısından gönlüne göre versinnn

evet sürekli çişini tutup hep test yapasın gelecek ikinici çizgi bağımlılık yapıyor yaaa, her ikinci çizgide inşallah gebelik testinde de görürüm bu çizgiyi diyorsuın, heyecanlı ve cok keyifli bence hihi...

Kizlar birsey sorucam?ben iki aydir yumurtlama unlerimi tahmin edip not aldim.gecen ay tahmin ettigim gunden 14 gun sonra regli oldum.bu ayda tuttu.ve bugun regli oldum.tahmin ettigum gunlerden en son gununde iliski oldu.ama hamile degilim.acaba niye olmadi?

ah be canım bu bizimde en önemli sorumuz neden olmadı diye??? takibi bırakma sakın bilinçli ol yani bravo sana kendi takibini gayet güzel yapabilmişsin.sonuçta bu takiplerin ve terslerin amacı yumurtlama gününü bilmek ve ilişkiyi ona denk getirmek sonrası içinde ümitle beklemek.döllenmiş bi yumurtanında tutmama ihtimali oluyo örnek tüp bebek gibiçalışmalara devam et inş kısmet ne zamansa hepimizin olucak tatlım

hayırlısı canım. olmayınca olmuyo işte isteyecek verecek olan Rabbim. bizler de bekliyoruz. Ben de diyorum 6 aydır niye olmuyor ki diye? Ne zamandır istiyorsun, doktora falan gittin mi? bir problem yoksa elimizden geleni yapıp dua etcez ne yapalım. istemeyenler evlendikleri ilk gecede hamile kalıyor bizler çok istediğimiz için heralde

Sagol canimda ben 7 yil sonra vajinismusu yendim.alti ay oldu.artik sabredemiyorum.herkez cocuk olmuyo saniyo.acaba yumurtlamanin en son gunu iliski olmus.ondanmi acaba tutmadi?

Vajiyi yenmeden once gittim.rahmin temiz dedi usten ultrosanla bakti.hafif derecede yumurta tembelligin var dedi.adetlrum duzensiz.ilk once vaji hallet dedi.cocugun olur dedi.simdide 6aydan once gelme dediler.dun alti ay doldu.

çok istemekte ters tepiyo galiba...bende evlenirken herkes ilk geceden hamile kaldım diye anlatırlardı başta kaynanam olmak üzere :) bende hemen kalırım sanmıştım 2,5 sene oldu o ilk geceyi tutturamadık.

Vajiyi yenmeden once gittim.rahmin temiz dedi usten ultrosanla bakti.hafif derecede yumurta tembelligin var dedi.adetlrum duzensiz.ilk once vaji hallet dedi.cocugun olur dedi.simdide 6aydan once gelme dediler.dun alti ay doldu.
Anladım canım çok geçmiş olsun. Bence 6 ay olduysa git derim doktora. ya da gitmek istemiyorsan ovulasyon testi al sen de bi ay da öyle dene. ben bu ay onu deniyorum. ama doktora gidince insan kuruntu yapmıyor artık. neden olmuyor bsy mi var ki sorun ne ki hiç mi olmayacak yumurtam mı yok ki hiç diye evhamlara kapılıyo ama doktora git çok önemli bi sorun yoksa kafan rahatça devam edersin calısmalara varsa da ona göre doktor bir yol gösterir.

çok istemekte ters tepiyo galiba...bende evlenirken herkes ilk geceden hamile kaldım diye anlatırlardı başta kaynanam olmak üzere :) bende hemen kalırım sanmıştım 2,5 sene oldu o ilk geceyi tutturamadık.
Aynen ya valla sorma hiç ben çocukluğumdan beri çocuk hastasıyım gerçi ailecek öyleyiz de benim de adetlerim çok düzenliydi sasmazdı hiç bekarken ablam gil derdi sen kesin ilk geceden hamile kalırsın ben inşallaahhh derdim hep ama tutmadı gittiiiiibiz sanırım aynı kafadanız

kesinlikle aynı kafadayız bende buna inandım tatlım ben bide kazara hamile kalanlara hep imrenmişimdir...nasıl bi kazadır bu böyle kazaya can kurban ahhh ahhhhh

kesinlikle aynı kafadayız bende buna inandım tatlım ben bide kazara hamile kalanlara hep imrenmişimdir...nasıl bi kazadır bu böyle kazaya can kurban ahhh ahhhhh
aynen aynen ben deeeeenasıl oluyor ki o kaza da anlamadım gitti bizde de olsa keske zincirleme trafik kazası kaza bilançosu bir minik el ayyy kurban olurum verene keske olsasimdi gözüne bakıyoruz ya olsun diye eşime diyorum ki Allah nasip eder de olursa o daha minikken dikkat etmemize rağmen arkasından hemen bi tane daha olurmus kazayla istemiyorsun ya hemen gör bak hemen olur

Selam kızlar topiginiz hayırlı olsun ve umarım en kısa sürede benim gibi ovu. testi ile bebişinize kavuşursunuz. Ben size kendi deneyimlerimi aktarıyım. kullanmadan önce yazılan her deneyimi harfı harfine okudum oyuzden ne kadar çok paylaşım okadar çok mutluluk :) Biz eşimle temmuz ayının başında "evet ya artık deneyelim cocugumuz olsun bizimde" dedik ve ben 12 temmuzda sat'ımdan 2 gun sonra Predictor ilke takibe başladım. Acaba kaçırırmıyım telaşı ile bide gittim dijital olan Clear Bluedan aldım :) Clear Blue'yu sabah ilk idrarla Predictoru'de saat 11 gibi yapıyodum. Öyle saatlerce susuz kalmalar falan yapmadım Predictor bu konuda cok hasssas. 2 saat dikkat ettim okadar. Neyse vesselam 28 temmuzda yani 17. günümde her iki testtede pozitifi gördüm 15-17-18. gunlerdede calısmalarımız oldu suan 8 haftalık hamileyim. ilk ay denemede cok sükür tuttu. Aklınıza takılan yardım edebilcegim her konuda sizede yardımcı olmaya calısırım zevkle. Allah hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Sevgiler hepinize Anneler ve Anne adayları :)

Bu arada belki digerlerine göre pahalı olabilir ama predictor kullanın ay cizgi cıkarmı cıkmazmı dusunmeyin predictor gercekten cok hassas bu konuda.

o stresi üzerimizden attıktan sonra artık rahat olcaz... kazayı ozamanda biz mi yapcaz dersinsenin eini bilmem ama benim kociş kadar bebek korkusu olan başaka varmıdır acep.adam evlendik evleneli kendini hala baba olmaya hazır hissetmiyomuş kafasına vura vura istettiriyom hahaaaa

allah sağsağlim bebeğine kavuşmayı nasip etsin.ne mutluki sonucu almışssın.bende çok umutluyum bu ay ilk takibim.iki testle birden takib mantıklıymış.bunu öğrenmek bile çok yardımcı oldu.teşekkürlergebelik testini ne zaman yaptın peki?

ayyy ne güzelll masallahh barekallah Rabbim sağlıklıca ve hayırlıca kucağınıza almayı nasip etsin insallah cok mutlu oldum hayırlı olsun. ben de işte okumussunuzdur 8 aylık evliyim ilk iki ay aman aman takmadım olmadıgını ama iş ciddiye binince çok ama çok istiyorum bebişimiz olsun. 4 5 gündür ovulasyon takibine basladım. koyulasıyo gittikce insallah. Allah razı olsun hani ayıp olmazsa ilişkiden sonra yatın ayaklarınızı dikin yastık koyun... hepsini yaptım. siz de dikkat ettiniz mi öyle?

kendini hazır hissetmiyor muymuş hııhh gör bak olunca sana hiç vermeyecek sevmek için benimki de başlarda takma kafana olsa da olur olmasa da diyordu beni rahatlatmak için ama baktı olmuyor tuttustu artık çok istiyor sağ olsun hep bu konuda da destekçim. bi de ben de bi problem çıkmadı ya yazık diyo ki ben de mi ki soruunbu haftayı değerlendirin haftaya bir de eşin görünsün dedi doktor

Cok tesekur ederim bayanlar topigi gincel tutup bilgi paylasimlariniz icin benim korsan anaokuluna basladi o yizden ilgilenemiyorum ama okuyorum firsat buldukca rabbim hepimizin gonlunede geceni hakkimiza hayir li kilsin saglicakla kalin

evet eşlerinde tahlillere dahil olması lazım. bizde de son çıkmadı biz yapılabilcek tüm tahlilleri yaptırdık ikimizde. eminim ki sizdede çıkmaz inşallah sen bu haftayı iyi değerlendirmeye bak canım benim

26. gün gebelik testi yaptım ikinci cizgi cıkmadı 29. gün tekrar yaptım erken gebelik testi predictorde ikinci cizgi cıktı baska testte cıkmadı. ertesi gunude gittim kan tahlili yaptırdım 161 cıktı sonucum reglyme 5 gun falan kala ögrendim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…