Nasil tarif paylasirmisinkızlar incir kürü deneyen var mı? ben bu ay adet olunca denemek istiyorum çünkü 33 günde br oluyordum öncedne. yumurtaları çoğaltıyormuş
Ovulasyon testi ile mi hamile kaldinbende Eylülde HSG çekilicem, aynı ay ovulasyon testi de kullanayım diyorum, ilk gebeliğimde de aynı sekilde hamile kalmıştım. Eylül 8-9 eylül itibari ile başlayıp resimler yüklerim. yorumlarınızı beklerim kaçışşş yookkkk :)
Bende cumartesi başlıyorum canım. Hadi hakkımızda hayırlısı olsun inşallahTestler geldi kizlarrrrrr cuma günü basliyorummm
canm tarifini anlatıyor saraçoğlu nette. ama araştrdm çoğu kşi hamıle kalmış. yumurtaları çoğaltıyor bu da hamıle kalma oranını yukseltiyor ben başlıcam ama henüz adet olamadım çok stresliyim yaNasil tarif paylasirmisin
Olmasdi mi ben goremiyorumDeneme resim
Bilgisayarda yaparsin artikKızlar
yok benim tlfdan olmuyo
Ya gebelik testi dediğin gibi tirtBilgisayarda yaparsin artik
Aynen ama ovulasyon testi kaliteli resimleride bilgisayardan yüklicem iPhone da olmuyo yaa offYa gebelik testi dediğin gibi tirt
HSG çekimi yumurtlamayı geciktiriyor biraz, hep 29 gunde adet gorurum yani 14-15. günler yumurtlarım ben duzenlidir yani,,, ama HSG çekildiğim ay 20. gün yumurtladım tam 1 hafta geç.. ovulasyon testiyle yakalamıştım o günü..Ovulasyon testi ile mi hamile kaldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?