ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Bn kc paket kullandim bi turku denk gelmiyo programli iliski olmuyo esimde bnde calisinca mutlaka bi aksilik cikiyo gosterdigi tarihlerde iliski yadadim biraktim olmadi bi ay kullanmadim adetime bi hfta kala yaptik o zmn hamile kaldm en iyusi iki gune bi yapmk nezamn olcagi belli olmuyo cunku

Kizlar telefon da mesaj. Bolumunun altinda dosya yukle tiklayin galeriden fotografi secin mesajin alt kismina gelecek orada resmin url sine tiklayin sonra tam resime tikla mesaj bolimune tasiniyor sonra cevapla yapin

bende Eylülde HSG çekilicem, aynı ay ovulasyon testi de kullanayım diyorum, ilk gebeliğimde de aynı sekilde hamile kalmıştım. Eylül 8-9 eylül itibari ile başlayıp resimler yüklerim. yorumlarınızı beklerim kaçışşş yookkkk :)

kızlar incir kürü deneyen var mı? ben bu ay adet olunca denemek istiyorum çünkü 33 günde br oluyordum öncedne. yumurtaları çoğaltıyormuş

Kızlar bugün itibari ile kırmızı kartı yedim. 4 gün sürüyor cumartesi ovulasyon testine baslayacagim. Ins çift çizgileri yakalarim bol bol

Ovulasyon testi ile mi hamile kaldin

Nasil tarif paylasirmisin
canm tarifini anlatıyor saraçoğlu nette. ama araştrdm çoğu kşi hamıle kalmış. yumurtaları çoğaltıyor bu da hamıle kalma oranını yukseltiyor ben başlıcam ama henüz adet olamadım çok stresliyim ya

Ben bugün yaptim deneme amaçli doğru gibi ama bakalim ben bide kenzul arş ve meryem suresini okuyacagim manevi olarak ta rahat olmak istiyorum

Ovulasyon testi ile mi hamile kaldin
HSG çekimi yumurtlamayı geciktiriyor biraz, hep 29 gunde adet gorurum yani 14-15. günler yumurtlarım ben duzenlidir yani,,, ama HSG çekildiğim ay 20. gün yumurtladım tam 1 hafta geç.. ovulasyon testiyle yakalamıştım o günü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…