- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
birde 2.çizgi iyice belirginleştiğinde yani bende 14.gün olmuştu bu koyuluk 4 saatte bir testi yaptım 15.gün 1 ton açıklaştı ve ben o günden itibaren üst üste ilişkide bulundum 14.gün e kadar 1 gün ilişki yaptım bir gün kocamı dinlendirdim ama 15 ve 16.günler her gün oldu canım ..evet haklısın okudukça bende öyle düşünmeye başladım...tecrübeyle anlatılaları dikkatle takip ediyorum
canm kan testine de erken değil mi daha kaç gün var bata ? allah senden de razı olsun inşallahsaol canım her gün yapıcam pazarteside kan testine gidicem ..umarım bebiştir ..saol yorum için..hepinizden allah razı olsun .. :)
24 Eylül'de hastalanıcam ama kan testi şüpheli ilişkiden 1 gün sonra bile gösteriyormuş şimdi test yapıcam sonucu koyarım bakalım durum nedircanm kan testine de erken değil mi daha kaç gün var bata ? allah senden de razı olsun inşallah
birde 2.çizgi iyice belirginleştiğinde yani bende 14.gün olmuştu bu koyuluk 4 saatte bir testi yaptım 15.gün 1 ton açıklaştı ve ben o günden itibaren üst üste ilişkide bulundum 14.gün e kadar 1 gün ilişki yaptım bir gün kocamı dinlendirdim ama 15 ve 16.günler her gün oldu canım ..
canım bazı aylar iki kez yumurtlayabiliyorsun, ikici yumurtlaman gerçekleşmiş olabilir, çift yumurta ikizleri nasıl oluşuyor sanıyorsun :) sen gene de değerlendir bu günleri ve takip et bakalım..
canım ben silik çizgiyi 9. gün gördüm 9. ve 11. gün çalıştık aklımda şimdi 2 gün çalışmamak var muhtemelen 15. gün filen yumurtlıycam herhalde.. 14-15-16. gunler üst üste çalışayım diyorum..kizlar banada yardim eder misiniz? bugun ovulasyon testine basladim. silik cikti 9. gunum klomen kullandim simdi silik cikinca iliski iki gunde bir mi olmali; koyulasinca ne yapacagiz ; sonra tekrar mi siliklesiyor lutfen bana yardim eder misiniz?
kizlar banada yardim eder misiniz? bugun ovulasyon testine basladim. silik cikti 9. gunum klomen kullandim simdi silik cikinca iliski iki gunde bir mi olmali; koyulasinca ne yapacagiz ; sonra tekrar mi siliklesiyor lutfen bana yardim eder misiniz?
canım ben silik çizgiyi 9. gün gördüm 9. ve 11. gün çalıştık aklımda şimdi 2 gün çalışmamak var muhtemelen 15. gün filen yumurtlıycam herhalde.. 14-15-16. gunler üst üste çalışayım diyorum..
aaaaaaa ciddimisin kocam şimdi gece vardiyasından geldi ..kızlar bana müsade allah allah allahhhhhhh nidalarıyla iş başına gidiyorum belki ikiz olur :)canım bazı aylar iki kez yumurtlayabiliyorsun, ikici yumurtlaman gerçekleşmiş olabilir, çift yumurta ikizleri nasıl oluşuyor sanıyorsun :) sen gene de değerlendir bu günleri ve takip et bakalım..
aaaaaaa ciddimisin kocam şimdi gece vardiyasından geldi ..kızlar bana müsade allah allah allahhhhhhh nidalarıyla iş başına gidiyorum belki ikiz olur :)
Tamamdır kızlar ... Şimdi yarın testin 2.çizgisini takip etmeye devam :)süpersin kolay gele
Bilgisayardan yükleme imkanın varsa hızlıresim diye bir site var ben orayı kullanıyorum çok pratik ve güvenli20 dk sonra benimde test saatim geliyoooobide resim yükleyebilsem pek güzel olcak.resimlerin boyutu büyük geliyomuş
Bilgisayardan yükleme imkanın varsa hızlıresim diye bir site var ben orayı kullanıyorum çok pratik ve güvenli
Canım yükledikten sonra sitede 4 şekilde paylaşım seçeneği çıkıyor forum yazan başlığın karşısındaki linki kopyala direkt burda Msj yazdığın bölüme yapmıştırhızlı resim sitesine yükledim :) eki ordan sonra nasıl yapcam??? aman allahum pek bi cahilim yawwww
Canım yükledikten sonra sitede 4 şekilde paylaşım seçeneği çıkıyor forum yazan başlığın karşısındaki linki kopyala direkt burda Msj yazdığın bölüme yapmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?