ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

evet haklısın okudukça bende öyle düşünmeye başladım...tecrübeyle anlatılaları dikkatle takip ediyorum
birde 2.çizgi iyice belirginleştiğinde yani bende 14.gün olmuştu bu koyuluk 4 saatte bir testi yaptım 15.gün 1 ton açıklaştı ve ben o günden itibaren üst üste ilişkide bulundum 14.gün e kadar 1 gün ilişki yaptım bir gün kocamı dinlendirdim ama 15 ve 16.günler her gün oldu canım ..

canm kan testine de erken değil mi daha kaç gün var bata ? allah senden de razı olsun inşallah
24 Eylül'de hastalanıcam ama kan testi şüpheli ilişkiden 1 gün sonra bile gösteriyormuş şimdi test yapıcam sonucu koyarım bakalım durum nedir

Kızlar bu gün 19. gün sabah ilk idrarımla yapmadım 2. idrarla yapılan test halen 2. çigi beliriyor

canım bazı aylar iki kez yumurtlayabiliyorsun, ikici yumurtlaman gerçekleşmiş olabilir, çift yumurta ikizleri nasıl oluşuyor sanıyorsun :) sen gene de değerlendir bu günleri ve takip et bakalım..

canım bazı aylar iki kez yumurtlayabiliyorsun, ikici yumurtlaman gerçekleşmiş olabilir, çift yumurta ikizleri nasıl oluşuyor sanıyorsun :) sen gene de değerlendir bu günleri ve takip et bakalım..

aaaa bişey daha öğrenmiş oldumikinciye yumurtlamanın olduğunu bilmiyordum...genel bakışa göre yumurtlama bittikten sonra testte hala çizgi çıkıyosa hamilelikle sonuçlanmış :) ayrı yumurta ikizleri böyle oluyo demekki

kizlar banada yardim eder misiniz? bugun ovulasyon testine basladim. silik cikti 9. gunum klomen kullandim simdi silik cikinca iliski iki gunde bir mi olmali; koyulasinca ne yapacagiz ; sonra tekrar mi siliklesiyor lutfen bana yardim eder misiniz?

kizlar banada yardim eder misiniz? bugun ovulasyon testine basladim. silik cikti 9. gunum klomen kullandim simdi silik cikinca iliski iki gunde bir mi olmali; koyulasinca ne yapacagiz ; sonra tekrar mi siliklesiyor lutfen bana yardim eder misiniz?
canım ben silik çizgiyi 9. gün gördüm 9. ve 11. gün çalıştık aklımda şimdi 2 gün çalışmamak var muhtemelen 15. gün filen yumurtlıycam herhalde.. 14-15-16. gunler üst üste çalışayım diyorum..

bende yeni başladım teste ve ilk senin sorularının aynısını sordum :) evet çizgiler gün geçtikçe daha belirginleşip koyu kırmızı olacak :) tabı bu arada ilişkini gün aşırı devam ettir teste devam et ama.tam yumurtlama günlerinde ilişkiyi hergün devam ettir.sonrasında çizgin silikleşmeye başlıcak yine. sonrası hayırlısı inşallah tutar

bende aynı taktiği uygulamayı düşünüyom inşallah kocişte bi cayma olmazsa

20 dk sonra benimde test saatim geliyoooo bide resim yükleyebilsem pek güzel olcak.resimlerin boyutu büyük geliyomuş

aaaaaaa ciddimisin kocam şimdi gece vardiyasından geldi ..kızlar bana müsade allah allah allahhhhhhh nidalarıyla iş başına gidiyorum belki ikiz olur :)

hızlı resim sitesine yükledim :) eki ordan sonra nasıl yapcam??? aman allahum pek bi cahilim yawwww
Canım yükledikten sonra sitede 4 şekilde paylaşım seçeneği çıkıyor forum yazan başlığın karşısındaki linki kopyala direkt burda Msj yazdığın bölüme yapmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…