hoşgeldinnnben geldimmmmm
gebelik için mi kan testi yanlış anlamadım demi. canımm şüpheli ilişkiden bir gün sonra belli olması imkansız. 10 günde anca tutunuyo bebek ondan sonra kanda ve idrarda belirmeye baslıyo o da kişiden kişiye değişiyo tabi.24 Eylül'de hastalanıcam ama kan testi şüpheli ilişkiden 1 gün sonra bile gösteriyormuş şimdi test yapıcam sonucu koyarım bakalım durum nedir
hoşbuldummmhoşgeldinnn
senin testlerin ne şekermiş öyleee
canım dediğin doğru her gün ilişki önermiyolar çünkü spermin kalitesi düşüyo. iki günde bir en ideali yani haftada üç kez falan diye okudum. teste gelince evet iki çizgi de aynı koyulukta olduğunda yumurtan çatlamaya hazır demek. işte ondan sonra her gün yap. ben bu hafta doktora gittim. gittigimde 11.günümdü doktor afedersin bugün yap iki gün bosluk sonra art arda 3 gün yap diye yazdı.Cevap veren arkadaslarima tesekkurler de her gun iliski Dogru mu spermlerin kaliteli olmasi icin iki gunde bir olmasi gerekiyor diye biliyorum ben. ve bir sorum daha var simdi bu gosterge tam koyulsinca yani ikiside koyulasinca hamile kalma ihtimalide artiyor oyle degil mi ? aslinda koyulastiktan sonrasi cok onemli sannirim.
ben simdi diyorum ki bugun 9.gunum ve silik cikti koyu cikasaya kadar 2 gunde bir iliski olsa koyulastiktan sonra her gun iliski olsa diyorum sizce nasil olur?
Cevap veren arkadaslarima tesekkurler de her gun iliski Dogru mu spermlerin kaliteli olmasi icin iki gunde bir olmasi gerekiyor diye biliyorum ben. ve bir sorum daha var simdi bu gosterge tam koyulsinca yani ikiside koyulasinca hamile kalma ihtimalide artiyor oyle degil mi ? aslinda koyulastiktan sonrasi cok onemli sannirim.
ben simdi diyorum ki bugun 9.gunum ve silik cikti koyu cikasaya kadar 2 gunde bir iliski olsa koyulastiktan sonra her gun iliski olsa diyorum sizce nasil olur?
senin testlerin ne şekermiş öyleee
teşekkürler ablası :) pek şekerlerdir.ama pahalı birazcık
evlenene kadar erkek çocuk isterdim sonra değişti eşimin ailesinde kız hiç yok tüm sülale kız hasreti çekiyobelli belli iyi ki ben de yok albenisi çok ya döner döner yapardım pembiş pembiş bi de kızlarımız olsaaa Rabbim hayırlısıyla versin de insallah kızım olsun cok istiyorum sen??? tabiki en en en önce hayırlısı da.
yok canm kanda beta değerinin cıkması için biraz zaman ister en az 1 hafta bekle son ilişkiden itibaren canm hüsrana uğrarsın cıkmazsa..24 Eylül'de hastalanıcam ama kan testi şüpheli ilişkiden 1 gün sonra bile gösteriyormuş şimdi test yapıcam sonucu koyarım bakalım durum nedir
testin markası clearblue mu?benim testlerde bi terslik var T yerine C koyulaşıyo
O zaman sabredicem 24 Eylül ü beklicem adet olmazsam giderim kan testineyok canm kanda beta değerinin cıkması için biraz zaman ister en az 1 hafta bekle son ilişkiden itibaren canm hüsrana uğrarsın cıkmazsa..
amin amin sağlıklıca olsunlar da. demi ya. biz üç kız kardeşizevlenene kadar erkek çocuk isterdim sonra değişti eşimin ailesinde kız hiç yok tüm sülale kız hasreti çekiyotabi ilk bende tatmalarını isterim.fikrim kızdan yana artık.gerçi sağlıkla olsun da farketmesz ikinciyi kız yaparız
tamda doğru olan o işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?