ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

kızlar 7. günüm ve testim:)

Eklentiler

• DSCN2711.webp
    68,1 KB · Görüntüleme: 66

cok tesekkurler :)

canımm hayırlara vesile olur inşallah Rabbim gönlüne göre versin. 12-14 günde belli olur diye duydum ama canım ne derece doğru bilmiyorum

haklısın ama sakin ol çok düşünme rahat ol bence hemen yapma test bazen erkenden çıkmıyor moralin bozulur. çok mu şiş aşılama olunca öyle mi oluyo ki doktorun bsy dedi mi? doktoruna sor istersen bi.

heyecanlanıyorum karnım 4 aylık hamileymişim gibi şiş ne yapmalıyım
haklısın ama sakin ol çok düşünme rahat ol bence hemen yapma test bazen erkenden çıkmıyor moralin bozulur. çok mu şiş aşılama olunca öyle mi oluyo ki doktorun bsy dedi mi? doktoruna sor istersen bi.

ewt ama şişkinlik hakkında bişi demedi ilk aşılamamda böyle şişlik ağrı sancı olmamıştı bu baya etkiledi beni açık konuşmak gerekirse bu sefer doktorum farklıydı 1. denemedeki operasyonu beğenmemiştim bu seferki doktorum baya ilgilendi ayrıca çok daha bilgili gebe kalma oranını yükseltmek içinde yatman lazım dinlen dedi bilemiyorum aslında bende erken test yapmak istemiyorum ama kandaki BHC ne kadar yükselecek merak ediyorum biryandan bak snn yumurtan akşama doğru çatlaya bilir bol su iç temkinli davran gelişmelerden haber verr

anladım canım tecrübeliymişsin ama yine de ihmal etme bir sor bakalım. İnşallah ttutunur da miniktoş o şişlik gercekten olur 4 ay sonra da yat dinlen doktor ne dediyse yap mutlaka yorma kendini sakın. merak etmez olur musun tabiki de insan çatlar ama yap o zamanda düşük falan çıkarsa üzülmemek sartıylaa belli olmaz sonuna kadar.bol suyun yararı ne ki? içerim zaten normalde çok.

suyun içine 4 adet kuru incir at 4 dk kaynat eşinede 2 bardak suya 4 adet keçiboynuzu 4 dk kaynat ılık olarak için ilişkiden önce baya faydası oluyor hem eşin için sperm üretimi olur güçlendirir hemde senn için kuru incir yumurtlamanı sağlar ay halini düzene sokar inşallah yani zararı olmaz baya bayaa faydasını görürsün canm bnm ayy evt inşallah tontişkomuz olur allahımm inşallah

tamam canım Allah razı olsun yapayım.söyleyim de simdi eşim alsın gelirken. keçiboynuzu özü aldım eşime üç gündür onu yediriyorum ben de yedim arada tadı çok güzel bi de yaş incir var evde ondan da yesem mi.

ben tek çocuk olarak büyüdüm kardeşim olmadığından kız erkek farketmez kalabalık bi aileye özlemim var.

inşallah hayırlısıyla bu ay güzel sonuçlar alırsın tatlım.mutlu sonuçlarınla bizide sevindir bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…