canım dediğin doğru her gün ilişki önermiyolar çünkü spermin kalitesi düşüyo. iki günde bir en ideali yani haftada üç kez falan diye okudum. teste gelince evet iki çizgi de aynı koyulukta olduğunda yumurtan çatlamaya hazır demek. işte ondan sonra her gün yap. ben bu hafta doktora gittim. gittigimde 11.günümdü doktor afedersin bugün yap iki gün bosluk sonra art arda 3 gün yap diye yazdı.
canımm hayırlara vesile olur inşallah Rabbim gönlüne göre versin. 12-14 günde belli olur diye duydum ama canım ne derece doğru bilmiyorummerhaba kızlar nasılsınız... Ben dün aşılamamı yaptırdım şuanda biraz kasık ağrılarım var dün baya sancılıydım gününü sayıyorum artık ne olacak acaba haftaya kan testi yaptırmayı düşünüyorum ne dersiniz
heyecanlanıyorum karnım 4 aylık hamileymişim gibi şiş ne yapmalıyımcanımm hayırlara vesile olur inşallah Rabbim gönlüne göre versin. 12-14 günde belli olur diye duydum ama canım ne derece doğru bilmiyorum
bak senn yumurtan akşama çatlıcak gibi duruyo değerlendir akşamı oky
haklısın ama sakin ol çok düşünme rahat ol bence hemen yapma test bazen erkenden çıkmıyor moralin bozulur. çok mu şiş aşılama olunca öyle mi oluyo ki doktorun bsy dedi mi? doktoruna sor istersen bi.heyecanlanıyorum karnım 4 aylık hamileymişim gibi şiş ne yapmalıyım
bu akşama çatlar mı ki. ayy insallahhh bugün yarın öbür gün değerlendiririm mutlaka.bak senn yumurtan akşama çatlıcak gibi duruyo değerlendir akşamı oky
tabiiiii çatlar ama bak yanıladabiliriz bazen hormonlar bize oyun oynayabiliyo onun için ilk 3 günü dolu dolu geçirbu akşama çatlar mı ki. ayy insallahhh bugün yarın öbür gün değerlendiririm mutlaka.
anladım canım tecrübeliymişsin ama yine de ihmal etme bir sor bakalım. İnşallah ttutunur da miniktoş o şişlik gercekten olur 4 ay sonra daewt ama şişkinlik hakkında bişi demedi ilk aşılamamda böyle şişlik ağrı sancı olmamıştı bu baya etkiledi beni açık konuşmak gerekirse bu sefer doktorum farklıydı 1. denemedeki operasyonu beğenmemiştim bu seferki doktorum baya ilgilendi ayrıca çok daha bilgili gebe kalma oranını yükseltmek içinde yatman lazım dinlen dedi bilemiyorum aslında bende erken test yapmak istemiyorum ama kandaki BHC ne kadar yükselecek merak ediyorumbiryandan bak snn yumurtan akşama doğru çatlaya bilir bol su iç temkinli davran gelişmelerden haber verr
insallah canım insallah bu ay bari oyun oynamasın ne olur sonra ne zaman isterse oynarızzztabiiiii çatlar ama bak yanıladabiliriz bazen hormonlar bize oyun oynayabiliyo onun için ilk 3 günü dolu dolu geçiranladınmı
hayır tatlım galenikBu
testin markası clearblue mu?
Bayaaa belirgin bnin 7 günümde hayalet gibiydi 2.çizgi seninki maşallah araba farı gibi :)kızlar 7. günüm ve testim:)
tamam canım Allah razı olsun yapayım.söyleyim de simdi eşim alsın gelirken. keçiboynuzu özü aldım eşime üç gündür onu yediriyorum ben de yedim arada tadı çok güzelsuyun içine 4 adet kuru incir at 4 dk kaynat eşinede 2 bardak suya 4 adet keçiboynuzu 4 dk kaynat ılık olarak için ilişkiden önce baya faydası oluyor hem eşin için sperm üretimi olur güçlendirir hemde senn için kuru incir yumurtlamanı sağlar ay halini düzene sokar inşallah yani zararı olmaz baya bayaa faydasını görürsün canm bnm ayy evt inşallah tontişkomuz olur allahımm inşallah
amin amin sağlıklıca olsunlar da. demi ya. biz üç kız kardeşizama tontişler erkek. iki ablamın da ikişer oğlu var. 5.tontiş de kız olsun değişiklik yapalım ayy hayali bile ne güzel kucağımıza alsak bi de hayırlıca bi de kız bebek kıyafetlerine bitiyorum mağazalarda mesela kızların ki 10 reyon erkeklerin 2
inşallah hayırlısıyla bu ay güzel sonuçlar alırsın tatlım.mutlu sonuçlarınla bizide sevindir bakalımmerhaba kızlar nasılsınız... Ben dün aşılamamı yaptırdım şuanda biraz kasık ağrılarım var dün baya sancılıydım gününü sayıyorum artık ne olacak acaba haftaya kan testi yaptırmayı düşünüyorum ne dersiniz
bu geceden itibaren 3 günü değerlendir güzelimkızlarrr testim iyice koyulaşmışşşş ama var daha sanki demi yarına olur gibi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?