- 17 Aralık 2013
- 1.937
- 1.384
- 358
Canim ben düğünde n önce yaptırdım Dr dedim ki ben hemen çocuk düşünüyorum genel muayene olmak istiyorum hormon testi ultrason vs dedim yaptı hepsini adetin ikinci günü gittim üç dört de olabilir hepsi güzel çıktı tavsiye ederimkızlar,
bu gun adertımın 3. gunu yarın hormon testı yapmak ıstıyorum yaptıran varmı bıde nasıl yaptırılıyor acaba yanı ne dıyosunuz cok gereklı ben hıc bılmıyorum eger onemlı degılse yapptırmıycaam....vazgeçmek üzereyim şu anda
canim benimle iletişime geçer misin ben mesaj atamiyorum lütfen önemlicanım inşallah gelmez :)
Sllmmmmmmmmmm
Kızlar ya regl olmadım ben
Yarın sabah ilk iş test alıcam eczaneden
Bu saate kadar gelen giden yok bakalımay inş hayırlı haberı sen ver canııım :)))) ıns olmassın
Bu saate kadar gelen giden yok bakalım
Nasıl çizgi anlayamadım amaarkadaşlar bana da bilen yazsın ovulasyon testi yine yaptım kırmızı ince çizgi çıktı bu ne anlama geliyor ince kırmızı çizgi aynı hamilelik testindeki gibi
teşekkür ederim o zaman tek çizgilerde çalışmaların önemi yok ...Nasıl çizgi anlayamadım ama
Tek çizgi ise yumurtlamaya başlamamışsın ya da çatlamış ve önemli zamanlarda değilsin
Ama çift çizgi ise yumurtlamışsın o çift çizgi koyulaşıp silinene kadar Çalışmalara devam etmen Lazım
belirtilerin var mı cnm.paylaşır msnBu saate kadar gelen giden yok bakalım
En çok güvendiğim belirti bel ağrısı canımbelirtilerin var mı cnm.paylaşır msn
goğuslerde bişi yok mu. İlk belirti orda olur derler yaEn çok güvendiğim belirti bel ağrısı canım
Bunun yanında sarı bi akıntı vardı Düne kadar bugün yok sarı kesildi beyaz akıntı başladı
Bunlar belirti midir bilmem ama şu an yaşadıklarım bunlar var
Yok canım onlar aynılargoğuslerde bişi yok mu. İlk belirti orda olur derler ya
inş tahminin doğru çıkar cnm. Bnm adetime 3 gun kaldı. Goğslerm çok hassas ondan sordmYok canım onlar aynılar
Kişiden kişiye gebelik belirtileri Değişiyor zaten canıminş tahminin doğru çıkar cnm. Bnm adetime 3 gun kaldı. Goğslerm çok hassas ondan sordm
Bugün test yaptın mı Ovülasyon testibeyaz akıntı olunca ne oluyor demek bugün benim beyaz akıntım vardı kafam iyice karıştı ha ..yumurtlama dönemi bittimi acaba anlamadım 12sinde adet oldum 15 gün geçt yani hala yumurtlama dönemine girmemiş olabilir miyim ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?