ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Canim ben düğünde n önce yaptırdım Dr dedim ki ben hemen çocuk düşünüyorum genel muayene olmak istiyorum hormon testi ultrason vs dedim yaptı hepsini adetin ikinci günü gittim üç dört de olabilir hepsi güzel çıktı tavsiye ederim

arkadaşlar bugün yine kırmızı çizgi çıktı ovulasyon testinde ne anlama geliyor bu yumurtlama döneminin bittiğini nasıl anlayacağım çizgikalınlaşacak mı?

arkadaşlar bana da bilen yazsın ovulasyon testi yine yaptım kırmızı ince çizgi çıktı bu ne anlama geliyor ince kırmızı çizgi aynı hamilelik testindeki gibi

arkadaşlar bana da bilen yazsın ovulasyon testi yine yaptım kırmızı ince çizgi çıktı bu ne anlama geliyor ince kırmızı çizgi aynı hamilelik testindeki gibi
Nasıl çizgi anlayamadım ama
Tek çizgi ise yumurtlamaya başlamamışsın ya da çatlamış ve önemli zamanlarda değilsin
Ama çift çizgi ise yumurtlamışsın o çift çizgi koyulaşıp silinene kadar Çalışmalara devam etmen Lazım

teşekkür ederim o zaman tek çizgilerde çalışmaların önemi yok ...

Sen yine de her fırsatta çalış canım belli olmuyor ne zaman tutacağı

belirtilerin var mı cnm.paylaşır msn
En çok güvendiğim belirti bel ağrısı canım
Bunun yanında sarı bi akıntı vardı Düne kadar bugün yok sarı kesildi beyaz akıntı başladı
Bunlar belirti midir bilmem ama şu an yaşadıklarım bunlar var

goğuslerde bişi yok mu. İlk belirti orda olur derler ya

inş tahminin doğru çıkar cnm. Bnm adetime 3 gun kaldı. Goğslerm çok hassas ondan sordm
Kişiden kişiye gebelik belirtileri Değişiyor zaten canım
Ben daha test yapmadım belki de adet gecikmesi yaşıyor da olabilirim henüz hiç bişey belli değil Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah hamileyizdir

beyaz akıntı olunca ne oluyor demek bugün benim beyaz akıntım vardı kafam iyice karıştı ha ..yumurtlama dönemi bittimi acaba anlamadım 12sinde adet oldum 15 gün geçt yani hala yumurtlama dönemine girmemiş olabilir miyim ki..

Bugün test yaptın mı Ovülasyon testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…