- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
Ovulasyon kanaması olabilir dert edecek birsey yok canim netten araştır istersenArkadaşlar birşey danışmam lazım size, ovulasyon testlerinden yapıyordum 11-12.günden beri ;14.günde koyulaşmış iki çizgi oldu , aynı gün (2-3 saat sonra) pembe bir leke gördüm, internetten biraz araştırdım ama o gunlerde (yumurtlama çatladığı günlerde) hafif akıntıyla beraber pembemsi lekelenme normal midir ? Regl gibi değil günlük ped gerektirecek kadar hafif birşey.Doktoruma danışmalı mıyım,yaşayan var mı benim gibi ??
Şimdiden teşekkürler,
Canım bu sorunun cevabını bende bir ara aradım :) sonra bi arkadaşıma doktoru söylemiş 14 gün sonra regl olunduğunu. Bu şekilde emin olduk. Ben de artık kendimde test ediyorum evet 14. Gün geliyor reglim çatlamanın 14.günü yani :)) hamiş günlere inşallah hep birlikte :)Merhaba kızlar ya soruma hicbir yerde tam cevap alamıyorum ins. Burdan biriniz cevap verir sunu soracagim benim adet dongum 24-27 arasinda oluyor genelde. Mesela ben 17. Gun yumurtlayip 27 de adet olabiliyor oluyor muyum? Yani illa yumurtlamadan 14 gun sonra mi gelir bu regl yoksa kisiden kisiye degisir mi? Cevaplarsaniz cok sevininecegim...
Tesekkur ederim canim cevabin icin ovulasyon testim hep silik hic koyulasmiyor oysaki 2 gun icinde catlama olmasi lazim bu hesaba gore ya hic catlamiyor benim yumurta ya da bir anda yukselecek bilmiyorum buradakiler gibi gunden gune belli bir koyulasma da olmuyorCanım bu sorunun cevabını bende bir ara aradım :) sonra bi arkadaşıma doktoru söylemiş 14 gün sonra regl olunduğunu. Bu şekilde emin olduk. Ben de artık kendimde test ediyorum evet 14. Gün geliyor reglim çatlamanın 14.günü yani :)) hamiş günlere inşallah hep birlikte :)
Test yapmadan 2 saat kadar önce Sıvı almayı kesiyorsun dimi canım? Etkilemiyor diyenler var ama ben idrarın biraz beklemiş olması gerektiğini düşünüyorum.Tesekkur ederim canim cevabin icin ovulasyon testim hep silik hic koyulasmiyor oysaki 2 gun icinde catlama olmasi lazim bu hesaba gore ya hic catlamiyor benim yumurta ya da bir anda yukselecek bilmiyorum buradakiler gibi gunden gune belli bir koyulasma da olmuyor
Bekliyorum ancak durum aynı eger belli bir koyulugu yakalayamazsam hormon testi ve yumurta takibi yaptiracagim bu ay dr gittim ultrosonla bakti her sey normal reglin normal hormon testini su an istemiyorum dedi ama bu ay ilk kez ovu. testi kullandım boyle bir durum varTest yapmadan 2 saat kadar önce Sıvı almayı kesiyorsun dimi canım? Etkilemiyor diyenler var ama ben idrarın biraz beklemiş olması gerektiğini düşünüyorum.
Şuan kaçıncı günündesin adetin ilk Günü'nden sayınca??Bekliyorum ancak durum aynı eger belli bir koyulugu yakalayamazsam hormon testi ve yumurta takibi yaptiracagim bu ay dr gittim ultrosonla bakti her sey normal reglin normal hormon testini su an istemiyorum dedi ama bu ay ilk kez ovu. testi kullandım boyle bir durum var
12. gün canımŞuan kaçıncı günündesin adetin ilk Günü'nden sayınca??
O zaman 2-3 gün İçinde çift çizgi çıkar canım düzenli takibe devam et12. gün canım
Ins canım ya sağolasınO zaman 2-3 gün İçinde çift çizgi çıkar canım düzenli takibe devam et
Rica ederim canım benim güzel haberlere ihtiyacımız var hepimizin :) mevsim Değişikliği vs. Bir çok sebeple günlerin değişebilir strese gitmeden bekle :) hayırlı olsun inşallah :)Ins canım ya sağolasın
Adetin bittikten sonra basliyosun canim 10. Gun falanMerhaba kızlar . Ben yeni katıldım aranıza ve ovulasyon testini yeni aldım adetlerim cok düzensiz adetim bittikten hemen sonramı başlamam gerekiyor testi yapmaya ? yardımcı olurmusunuz acaba
25 kasımda ovülasyon olmuş canm 25-26 ve 27 yi değerlendir ve yakınlaşma olsunkızlar testi değerlendirirmsiniz ?Eki Görüntüle 1701796
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?