ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Ovulasyon kanaması olabilir dert edecek birsey yok canim netten araştır istersen

merhaba arkadaslar bılgılerınıze ıhtıyacım var. adet olmadı bu ay 17sında olmam gerekıyordu adetm bı hafat gecnce beta baktrdm negatıf sokturucu aldm ardndan ama hala sokulmedı :/ bgn yogun bı akıntı geldı ovulasyon testı yaptm boyle cıktı poztfmı acaba ıdrara sıkısık deıldım. yarın bıdahamı yapım bı fıkır verrmsnz? adet olmadanda yumurta catlarmı? gecen ayda bugunlerde catlamıstı

calısma olsnmu bgn yada yarn bıtane dha denesemmı koyu olrsamı olsun cok soru sordum kusura bakmayın

Arkadaslar adetin 5.gunden itibaren yaptigim testler boyle siliklesmeye baslayincami catliyo yumurta

Merhaba kızlar ya soruma hicbir yerde tam cevap alamıyorum ins. Burdan biriniz cevap verir sunu soracagim benim adet dongum 24-27 arasinda oluyor genelde. Mesela ben 17. Gun yumurtlayip 27 de adet olabiliyor oluyor muyum? Yani illa yumurtlamadan 14 gun sonra mi gelir bu regl yoksa kisiden kisiye degisir mi? Cevaplarsaniz cok sevininecegim...

Canım bu sorunun cevabını bende bir ara aradım :) sonra bi arkadaşıma doktoru söylemiş 14 gün sonra regl olunduğunu. Bu şekilde emin olduk. Ben de artık kendimde test ediyorum evet 14. Gün geliyor reglim çatlamanın 14.günü yani :)) hamiş günlere inşallah hep birlikte :)

Tesekkur ederim canim cevabin icin ovulasyon testim hep silik hic koyulasmiyor oysaki 2 gun icinde catlama olmasi lazim bu hesaba gore ya hic catlamiyor benim yumurta ya da bir anda yukselecek bilmiyorum buradakiler gibi gunden gune belli bir koyulasma da olmuyor

Test yapmadan 2 saat kadar önce Sıvı almayı kesiyorsun dimi canım? Etkilemiyor diyenler var ama ben idrarın biraz beklemiş olması gerektiğini düşünüyorum.

Test yapmadan 2 saat kadar önce Sıvı almayı kesiyorsun dimi canım? Etkilemiyor diyenler var ama ben idrarın biraz beklemiş olması gerektiğini düşünüyorum.
Bekliyorum ancak durum aynı eger belli bir koyulugu yakalayamazsam hormon testi ve yumurta takibi yaptiracagim bu ay dr gittim ultrosonla bakti her sey normal reglin normal hormon testini su an istemiyorum dedi ama bu ay ilk kez ovu. testi kullandım boyle bir durum var

Şuan kaçıncı günündesin adetin ilk Günü'nden sayınca??

Kizlar benim ovulasyon testim 21 ve 22. Gunler koyu cikti yani adeti 4 5 gun kala adetim 12 gun gecikiyo 4 gun once test negatifti doktor rahim duvarinda kalinlasma var gec dollnme olabilir dedi dun sabahta pembe leke geldi simdide braz gldi ama adet olmuyorm benim gbi olan var mi 26 gunde bir adet olurum hep duzenlidir hic geckme olmazdi

Merhaba kızlar . Ben yeni katıldım aranıza ve ovulasyon testini yeni aldım adetlerim cok düzensiz adetim bittikten hemen sonramı başlamam gerekiyor testi yapmaya ? yardımcı olurmusunuz acaba

Merhaba kızlar . Ben yeni katıldım aranıza ve ovulasyon testini yeni aldım adetlerim cok düzensiz adetim bittikten hemen sonramı başlamam gerekiyor testi yapmaya ? yardımcı olurmusunuz acaba
Adetin bittikten sonra basliyosun canim 10. Gun falan

merhaba başlık eski ama burdan devam edelim sat 06.11 benimle birlikte ovulasyon testine başlamak isteyen varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…