Aaaa cok iyi masallah yaaa benim en koyu sekli boyleydi birakma hic gun asiri iliski yasaKizlar merhaba
Bugunde yaptim ve dun ile ayni gibi dun calisma oldu bana fikir verin kizlar vir yandan da seviniyirum ne guzel yumurtam varmis benim Allahin izni ile dahada koyu olur.
calismalara devam edelim mi kizlar dun daha ilk basladim ovulasyon testineee ....
Eger testin fazlaysa canim aksam 17 30 da yap baaklim eger siliklesiyorsa catlama yakin aksam iliski yasa mutlakaTatlı Anniş adayları hayırlı günler
Engün tecrübe ve bilgilerinize ihtiyacım var bugun yaptığım testte anlayamadım koyuluk diğerleri ile aynı gibide duruyor biraz silikleşmiş gibide duruyor bana yardımcı olursanız sevinirim.
NOT: 9.gün ilişki yaşandı 10.gün yaşanmadı 11. gün yani bugün ilişki olacak sizce iyiyemi gidiyorum kızzlar ?
Eger testin fazlaysa canim aksam 17 30 da yap baaklim eger siliklesiyorsa catlama yakin aksam iliski yasa mutlaka
Valla benimki dee koyilacak zannettim ama olmadi siliklestiSağol canım teşekkürler fikirlerin için ama ben bu koyuluğun gün geçtikçe koyulasacağını düşnürken silikleşecekmi anlamadım doğrusu bakalım yarında artık kısmetse göreceğin sonucu...
Her ihtimale karsi bugunde iliski yasa canim catlamis galiba yumurtanKizlar merhaba bendeki bugune kadar yapilmis testler son durum nasil sizce beraberlik olan gunlerin altini cizdim gun asri berberlik oldu ama nasil sizce ?
12. gün olgunlaşmış 13. gün çatlamış görünüyor. 14 sabahta çalışma olabilir.Kizlar merhaba bendeki bugune kadar yapilmis testler son durum nasil sizce beraberlik olan gunlerin altini cizdim gun asri berberlik oldu ama nasil sizce ?
canım çok geçmiş olsun. tatlım her ay yumurtlama günü değişebilirmiş sen testlere devam et. birde prolaktin yüksekse yumurtlamayı etkiliyormuş. ilaç kullanmıyor musun?Hanımlar merhaba bişey soracağım size. Ben de Aralık ayında Ovulasyon testi ile hamile kalmıştım ama maalesef düşük yaşadım. Şimdi bu ay yine denemelere başlayacağız ama bugün 12.günüm olmasına rağmen hala çift çizgi çıkmadı daha önce 11. Gün görmüştüm çift çizgiyi. Acaba aldığım testler mi bozuk yoksa yumurtam çatlamıyor mu? Adetlerim düzenli ama arada prolaktin değerim yükseliyor. Prolaktin yüksekken yumurta çatlamaz mı ki?
Çok teşekkür ederim canım Allah kimseye yaşatmasın inşallah.. Ilaç Bir ay kadar kullandım yüksek çıktığı zaman ama sonra düştü değerim ve doktor bıraktırdı şimdi yine yükselmiş olsa göğüslerimde Sancı olur aslında hep o şekilde anlıyordum bu sefer Sancı yok.. İnşallah düşük sonrası yumurtalarda çatlamama gibi bir durum yokturcanım çok geçmiş olsun. tatlım her ay yumurtlama günü değişebilirmiş sen testlere devam et. birde prolaktin yüksekse yumurtlamayı etkiliyormuş. ilaç kullanmıyor musun?
Takip et canim ddüşükten sonra yumurtlama günlerin değişebilir. Stres yapma. Adacayi hayit falan iç. Süreç hizlanir.Çok teşekkür ederim canım Allah kimseye yaşatmasın inşallah.. Ilaç Bir ay kadar kullandım yüksek çıktığı zaman ama sonra düştü değerim ve doktor bıraktırdı şimdi yine yükselmiş olsa göğüslerimde Sancı olur aslında hep o şekilde anlıyordum bu sefer Sancı yok.. İnşallah düşük sonrası yumurtalarda çatlamama gibi bir durum yoktur
Teşekkür ederim desteğin için canım :) güzel haberler verelim hepimiz inşallah :)Takip et canim ddüşükten sonra yumurtlama günlerin değişebilir. Stres yapma. Adacayi hayit falan iç. Süreç hizlanir.
Takip et canim hergun. Dusukten
Insallah olur kuzumKizlar merhaba benim bugun 14.gun dedignz gibi calismaya devam bugunden sonra gun asri devam edicez acayip ya koyu alfi uzeri silik gibi anlam veremiyorum ama yumurtlama oluyor gibi hissediyorum kizlar insallah yanilmam.
Insallah olur kuzum
Insallah olurKizlar merhaba benim bugun 14.gun dedignz gibi calismaya devam bugunden sonra gun asri devam edicez acayip ya koyu alfi uzeri silik gibi anlam veremiyorum ama yumurtlama oluyor gibi hissediyorum kizlar insallah yanilmam.
Yumurtlaman olmus canim artik rabbime kalmis bat ne zamanBugunku test sonucu kizlar ben anlamafim bu isi bir koyu bir silik gun gunu tutmuyor...
Yok canim haftasi degisince cinsiyete degisti 26 yasindayim +1
Bebegin cinsiyeti ne papatya kayboldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?