Canim ya ne kadar değişik git gide koyulasiyo sen kac gunde bi adet oluyodunKizlarrrr
Canim ya ne kadar değişik git gide koyulasiyo sen kac gunde bi adet oluyodun
Yapmaya devam et bazen testlerde soru cikabiliyo gun aşırı iliski sartArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, bugün adetimin 12.günü; 11.günümde sabah yaptığım ovulasyon testi silik de olsa çıkıyordu ,dun yani 11.gün akşam yaptım(ilkinden 8 saat sonra) işaret daha da silikleşti.
Busabah (12.gün sabahı yaptım) hiç çizgi çıkmadı, azıcık bile
Çok canım sıkıldı, acaba yumurtlamayacak mıyım diye korkuyorum valla.Adet periyodum 27 veya 28 gün
Bnm gibi olan var mıdır acaba ?
Yapmaya devam et bazen testlerde soru cikabiliyo gun aşırı iliski sart
Evet can8m 4 saat bikiyorum ben 4 saat sıvı almayacaksin yarin oyle yapmaya bakEvet ama bir taraftan da son iki saat birşey içmemek lazımmış ama ben su ve 2-3 çay içtim galiba, alışkın olmadığımdan unuttum vallaO yuzden mi hormonu seyreltmiş ve silik çıkmış olabilir mi sizce?
Çok teşekkürler , biraz daha rahatladım şimdi :)Evet can8m 4 saat bikiyorum ben 4 saat sıvı almayacaksin yarin oyle yapmaya bak
Çok teşekkürler , biraz daha rahatladım şimdi :)
Canım stres yapma ben de aynı durumdayım daha önce 11.12. Gün çatlayan yumurta bu ay 16.gün Çatladı sen de testlere ve ilişkiye devam et 16.veya 17. Gün çatlar en geç. Ama sıvı alımına da dikkat et en azından 2 saat önce Bırak tüketmeyi. :)Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, bugün adetimin 12.günü; 11.günümde sabah yaptığım ovulasyon testi silik de olsa çıkıyordu ,dun yani 11.gün akşam yaptım(ilkinden 8 saat sonra) işaret daha da silikleşti.
Busabah (12.gün sabahı yaptım) hiç çizgi çıkmadı, azıcık bile
Çok canım sıkıldı, acaba yumurtlamayacak mıyım diye korkuyorum valla.Adet periyodum 27 veya 28 gün
Bnm gibi olan var mıdır acaba ?
Canım stres yapma ben de aynı durumdayım daha önce 11.12. Gün çatlayan yumurta bu ay 16.gün Çatladı sen de testlere ve ilişkiye devam et 16.veya 17. Gün çatlar en geç. Ama sıvı alımına da dikkat et en azından 2 saat önce Bırak tüketmeyi. :)[/QUOTE
çok teşekkürler canım ,12 günden sonra bugun(14.gunumde ) cıft cızgı olduınsallah hayırlısıyla mutlu haberlerımızı alalım. Senın durumun nedır ??
Ikı koyu cızgıyı yakaladın yanı?hangı gün yakaladıysan yumurtanın çatlamadınız gerceklestıgı gün dıyor bılıyorumKizlar merhaba banada yardimci olurmusunuz1 yildir evliyim 6 aydir da bebis istiyoruz doktora gittim cok sükür bir sorun yokmus bende bu ay ovu testine basliyim dedim 18 gündür yapiyorum hep silik cizgi anlamadim ben :/ normal mi bu simdi cekip yollasam bile rengi gitti ama ilk yaptigimda hepsi koyu renkteydi basta 2-3 gün birtanesi silikti diger günler hep koyuyduuu anlamadim ben
olsun cnm hayirlisi herseyin insallah mutlu hbrlerini bekliorm :)Ben de 2 ay önce düşük yapmıştım canım iki ay ara vermemizi istemişti doktorum bu ay bitti cezam :) çift çizgiyi değerlendirdik bekliycez artık hayırlı sonucu canım napalım :) elimizden başka birşey gelmiyor ki
İnşallah canım ben de senden bekliyorummm :)olsun cnm hayirlisi herseyin insallah mutlu hbrlerini bekliorm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?