ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Canim ya ne kadar değişik git gide koyulasiyo sen kac gunde bi adet oluyodun

Canım bende adet düzensizliği vardı hatırlarsan pco bazen 21 günde 1 bazen 30 günde 1 bazen 35 günde 1 oluyordum ama çok şükür Rabbime yumurtam var ve çatlıyor sanırım Allahın izni ile bugün gördüğümde mutlu oldum.Bakalım kısmet Allahın izni ile hayırlara vesile olur bu ovulasyon testimi ilk kullanışım ..

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, bugün adetimin 12.günü; 11.günümde sabah yaptığım ovulasyon testi silik de olsa çıkıyordu ,dun yani 11.gün akşam yaptım(ilkinden 8 saat sonra) işaret daha da silikleşti.
Busabah (12.gün sabahı yaptım) hiç çizgi çıkmadı, azıcık bile
Çok canım sıkıldı, acaba yumurtlamayacak mıyım diye korkuyorum valla.Adet periyodum 27 veya 28 gün
Bnm gibi olan var mıdır acaba ?

Yapmaya devam et bazen testlerde soru cikabiliyo gun aşırı iliski sart

Yapmaya devam et bazen testlerde soru cikabiliyo gun aşırı iliski sart

Evet ama bir taraftan da son iki saat birşey içmemek lazımmış ama ben su ve 2-3 çay içtim galiba, alışkın olmadığımdan unuttum valla O yuzden mi hormonu seyreltmiş ve silik çıkmış olabilir mi sizce?

Evet can8m 4 saat bikiyorum ben 4 saat sıvı almayacaksin yarin oyle yapmaya bak

Canım stres yapma ben de aynı durumdayım daha önce 11.12. Gün çatlayan yumurta bu ay 16.gün Çatladı sen de testlere ve ilişkiye devam et 16.veya 17. Gün çatlar en geç. Ama sıvı alımına da dikkat et en azından 2 saat önce Bırak tüketmeyi. :)

Hatta ben çatlamayacak heralde deyip doktora randevu almıştım tam o gün hem çift çizgi çıktı hem de doktor da onayladı çatladığını

Kizlar merhaba banada yardimci olurmusunuz 1 yildir evliyim 6 aydir da bebis istiyoruz doktora gittim cok sükür bir sorun yokmus bende bu ay ovu testine basliyim dedim 18 gündür yapiyorum hep silik cizgi anlamadim ben :/ normal mi bu simdi cekip yollasam bile rengi gitti ama ilk yaptigimda hepsi koyu renkteydi basta 2-3 gün birtanesi silikti diger günler hep koyuyduuu anlamadim ben

Ikı koyu cızgıyı yakaladın yanı?hangı gün yakaladıysan yumurtanın çatlamadınız gerceklestıgı gün dıyor bılıyorum

Ben de 2 ay önce düşük yapmıştım canım iki ay ara vermemizi istemişti doktorum bu ay bitti cezam :) çift çizgiyi değerlendirdik bekliycez artık hayırlı sonucu canım napalım :) elimizden başka birşey gelmiyor ki

olsun cnm hayirlisi herseyin insallah mutlu hbrlerini bekliorm :)

Arkadaşlar birşey danışmam lazım size, ovulasyon testlerinden yapıyordum 11-12.günden beri ;14.günde koyulaşmış iki çizgi oldu , aynı gün (2-3 saat sonra) pembe bir leke gördüm, internetten biraz araştırdım ama o gunlerde (yumurtlama çatladığı günlerde) hafif akıntıyla beraber pembemsi lekelenme normal midir ? Regl gibi değil günlük ped gerektirecek kadar hafif birşey.Doktoruma danışmalı mıyım,yaşayan var mı benim gibi ??
Şimdiden teşekkürler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…